Campionatul Mondial de fotbal - Germania 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

E CEL MAI BUUUUUUUUUUUUUUN !!!!!!!!!!!!

ZINEDINE ZIDANE !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

raspuns postat de Kittie, 10/07/2006 14:39:02

(btw, n-a calcat pe nimenea pe spate, cazut fiind, doar a mai dat odat' cu capu... si si-a luat suspendare 5 etape sa ceva asemanator, ma rog, fro doi ani)
_

Kittie, se pare ca totusi a calcat pe spate un fotbalist. Uite ce scrie pe soccernet.com:

Zidane, ... , was sent off for stamping on Saudi Arabia captain ...
In traducere libera: Zidane, ... a fost trimis afara de pe teren pentru ca a calcat cu piciorul pe capitanul Arabiei Saudite...

Nu-i contest abilitatile de fotbalist, dar de asemenea gesturi ar trebui sa-i fie rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

s-a facut de kk rau de tot zidane...
in fine, un link interesant, mergea bine si la un ochi rade si unul vanat...
http://www.corriere.it/Primo_Piano/Sport/2006/07_Luglio/10/pop_zidane.shtml

Njoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

meems, asa e, imi cer scuze in plen, am gresit, informatiile erau incomplete. Fata de ce-ai gasit tu, eu am vazut exprimarea "s'essuyer les crampons" (si-a sters crampoanele) pe un jucator advers (in partida cu Arabia Saudita).. Sincer, inclin grav spre provocari rasiste, si pe buna dreptate reactioneaza asa. Oricum, 61% din populatia Fr este dispusa sa uite complet incidentul iar titlurile ziarelor fr din dim aceasta sunt in majoritate "zizou on t'aime" (zizou te iubim) ca de altfel si primirea triumfala din balcon de ieri.. N-a dat-o chiar in bara ;)

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

N-a dat-o rau in bara pentru ca este fotbalist, daca era macelar sau sofer... doamne fereste!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ce-mi place mie e ca se despica in 4 gestul lui Zidane, iar numele lui Materazzi apare din ce in ce mai putin.
Adica Zidane a facut si a dres, iar Materazzi? A facut vreo declaratie in legatura cu ce s-a intamplat inainte de lovitura cu capul a lui Zidane?
Eu cred ca ar fi fost corect sa fie eliminati amandoi.

Vreau sa spun ca gestul lui Zidane nu are nici o scuza, dar are cu siguranta o explicatie.

Craciunita, multumesc pentru imagini... jucatorul italian doarme probabil bine noaptea, daca n-o fi deja erou national.
Iar Zidane nu este cel mai bun jucator, este un jucator genial.
Un artist.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lu, de acord cu tine!

Eu nu as fi atat de vehementa in a acuza inainte de a avea explicatii de ambele parti!
Zizou o sa dea o explicatie zilele astea cica, asa ca sa vedem.
Cat despre Materazii nu stiu o fi declarat deja ceva sau asteapta si el sa se linisteasca apele?

Pe mine una m-a impresionat primirea facuta de francezi , mai ales aclamatiile pt Zizou! Publicul il vroia numai pe el, vroia sa ii arate ca el e eroul lor.

Precizez ca nu sunt de acord cu gestul lui, si ma mira si pe mine iesirea asta, dar repet, nu stim ce a fost. Sigur a fost provocat!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

N-a dat-o rau in bara pentru ca este fotbalist, daca era macelar sau sofer... doamne fereste!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

vorbim de fotbal.niciodata nu o sa vedeti dansand papusi pe teren.e fotbal,e sport si incidente vor exista si ntre cei mai buni fotbalisti.
nu vorbim de unul care da cu capul in strada sau la magazin,vorbim de un teren de fotbal unde oricum isi rup picioarele si mainile. vedeti imaginile cu faulturile facute de materazzi si o sa vedetio ce intrari pericuuloase are: periculoase in snsul ca il poate lasa pe adversar pe viata in afara terenului!
un cap in piet e nimic pe langa faulturile care se fac in teren .

se spune ca italianul i-a zis ceva de genul:tarfa de ma-ta terorista !

in cazul asta,trebuia sa ii rupa dintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Din respect pentru Bb_Alinush si alte fete cu "inima franceza", ma abtin de la a despica firul in patru in ceea ce-l priveste pe Zidane si imi mentin parerea despre el strict personala, fara a o mai expune pe forum.
Astept si eu sa aud ce a spus si ce i s-a spus si ... voi contiua sa fiu o fana inraita a fotbalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Meems esti o scumpa! Dar sa stii ca poti sa despici firul in patru asa cum vrei.
Recunosc ca sunt poate subiectiva la faza asta, insa nu imi vine a crede ca gestul lui Zizou a fost doar o defulare gratuita si atat...
Iar daca una din speculatii o fi adevarata, ca i-ar fi zis arab terorist sau mai stiu eu ce, cred ca oricine ar fi facut cam la fel, sau nu?
Te dulce de tot!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput