Covoare cu model abstract!
Spuneti-mi si mie pe unde as gasi covoare cu modele abstracte?? Adica nu vreau dintr-acelea clasice cu floricele ... Am gasit ceva prin Bricostore, dar as fi vrut sa vad mai multe modele. Si intrucat conditia mea fizica nu imi permite sa ma plimb prin toate magazinele, as avea nevoie de cateva recomandari!
Steluta 38s+.
Raspunsuri
Stefana spune:
Eu mi-am luat de la www.incov.ro/?op=covoare" target="_blank">Incov Alba Iulia. Au magazin in Bucuresti, dar nu stiu unde. Uite niste nr de tel: ing. Amarascu Petra (director vanzari Bucuresti), tel: 0744-770.050 ; 021-413.49.51
Si iar covoare de foarte buna calitate si moderne sunt la Basarabia Grup, insa nu stiu daca au si in Bucuresti magazin (au fost la www.informatia.ro/Article174971.phtml" target="_blank">Romexpo la inceputul lunii). Uite datele lor, le poti scrie sau telefona, sa-i intrebi daca au reprezentant in bucuresti:
Basarabia Grup SRL
Sediul Central: Str. Movila Pacuret 2-4 Iasi / Iasi
Telefon: 0232 229973
Fax: 0232 244146
Email: basarabia@acvila.md
Astea le stiu cu covoarele cele mai de calitate si mai frumoase.
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ginutza2002 spune:
Incearca si la Piritex!
Am vazut modele frumoase la ei!
Un magazin pe care l-am vazut e pe langa Vatra Luminoasa in Bucuresti!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
giul spune:
daca aveti drum spre europa -niro gasiti o lume a covoarelor ,covoarele pe care le gasiti in magazine sunt si aici la alte preturi,desigur mai mici .exact aceeasi marfa .de fapt cred ca nici nu se mai fabrica cu flori si chenare .
craita spune:
Biokarpet, b-dul Unirii (parca). Sau Mobexpert, dar mi se par mai scumpe.
, mama Craitei si Crinei
Idora spune:
Covoarele de Cisnadie sunt de cea mai buna calitate (cel putin asa erau considerate)
http://www.covtex-feizy.ro/ro/index.html
P.S Eu mi-am luat unul cu model abstract acum vreo 2 ani si sunt f. multumita de el.E de calitate.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg