Mamici de mai-iunie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

cristina, eu merg la 7.30 sa-mi faca internarea... nu stiu exact la cat ma "taie", dar eu sper cat mai repede ca la cate emotii am nu stiu cat am sa rezist sa astept .

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor am intrat sa va zicem ca noi suntem bine, deocamdata. Am ceva contractzii de aseara care dor, peste noapte am dormit, acum asteptam, poate poate...dar nu mai mai gandesc. Doamne ajuta cand o fi. Noi sa fim sanatoase.
Dupa cum am observat noi suntem cele mai intarziate pana acum la mamici de mai iunie.

Stie cineva de Aura??? Cred ca nascut deja.

O sa revin mai tarziu. Va pup

Diana 40w 3d cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MULTUMIM DIN SUFLET PT APRECIERI!nasteri usoare celor ramase si mult bine celor cu bebei lor!

PROBLEMA!AM NEVOIE DE AJUTOR!de trei zile laptele meu e ca si zerul de pe branza....incolor si din cate am observat eu nesatios pt bebe!el suge dragul de el -ca si imi curge multtttttttttt-dar dupa 10 minute se enerveaza ca este prea flamand si nu mai vrea sa suga...si face crize si plangeeeeeeeeee......acum problema mea nu-i cu el ca am milumil...problema e cu mine....ca sanii fiind plini de lapte mereu ma dor de ma urc pe pereti!pompa nu am si nici nu imi iau!am zis!eu ma gandesc sa nu fac vreo complicatie...deci imaginati-va cel mai slab lapte care exista...la inceput e apa si apoi vine ca zerul,cum am spus....ca il urmaresc...ce sa fac???in afara sa ma mulg ca nu vreau si nici nu are sens ca oricum baietul meu nu il bea!eu as cam intrerupe sa ii dau sa suga de la san si sa ii dau doar milumil!ce ma sfatuiti????si mai ales cum???fara posibilitatea cu pompa!MULTUMESC MULT ANTICIPAT!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ralucuta - te sfatuiesc sa nu intrerupi alaptatul, nici macar cu o masa. Am facut eu prostia asta acum 2 zile si inca o mai regret.Laptele de mama, oricum ar fi el este cel mai bun. Cuntinua sa-l alaptezi, eventual daca tu crezi ca nu e satul sa-i dai completare de formula, dar repet numai daca e necesar..si incearca sa faci rost de o pompa. Ti-o recomand cu placere. Ti-ar rezolva toate problemele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Mesaj de la iulyp: "Azi, 12.06, pe la 11, s-a nascut bb Ancrei cu 3700g si 52cm. Si mama si bb sunt ok si abia asteapta sa ajunga acasa."

Felicitari iulyp. Sa-ti traiasca baitaul grasunel. te asteptam cu amnunte.

BB Andrei, bine ai venit pe lume!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Fetelor eu pana azi nu am avut net. am crezut ca inebunesc. Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin. Am pus si eu poze cu mandra mea la semnatura. Pupici tuturor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

VoichiV, e o scumpa papusica ta!
Iulyp, felicitari si sa traiasca! Sa fie cuminte si mancacios:D]

Raalucutza, nu inteleg ce ai tu impotriva pompei! Fara ea, eu nu reuseam sa-mi alaptez copilul in spital, din cauza edemului de la nasucul lui. E usor de folosit! Nu prea ai de ales, daca ai prea mult laptic si nu vrei sa faci mastita... Ori ii dai bebelusului sa bea in nestire, ori iti iei o pompa. Sa te mulgi cu mana ar dura ceasuri, si iti trebuie pricepere si rabdare.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Felicitari, Iulyp! Sa te bucuri de bebelusul tau! Bine ai venit, bebe Andrei!

Eu, 37w4d cu Ana-mica-din-burtica

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

iulyp - felicitari!!! Refacere rapida si mult laptic. Andrei bine ai venit pe lume. Sa fii sanatos si mancacios!!!

Andreea - ma bucur ca va simtiti bine si ca sunteti deja acasa.

Steluta - multumim mult pentru cantecele. Acuma le dau jos.

Carmina - nici nu trebuie sa fie prea cuminte, nu? Important e ca stie sa stea la poze

Diana - tinem pumnii sa se intample minunea! Hai ca tu ai mai ramas din gasca insomniacelor tarzii (virgi, carmina, roxana). Te astept pe tine ca sa nasc si eu linistita....

pe toate : burtici, mamici bebeluti si bebelute.

zax 39+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Raaalucutza, mi se pare ca doublemom de la noi (mart-apr 2006)avea problema asta, si zicea ca a observant ca bea 2 litri de apa pe zi si nu mai facea prea mult pipi, dar facea mult lapte si foarte subtire, fetele ei (are gemene) nu se saturau. Poate si la tine e asa?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput