Mamici de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 29
Sabana spune:
Mamanati o sa fie bine. Trebuie. Fii tare. Doar cred ca va trebui sa monitorizezi mai atent aceasta a doua sarcina si orice ti se pare suspect sa anunti medicul. Eventual sa mai consulti unul pe langa. Paza buna trece intotdeauna primejdia rea. 
Ce o fi cu Pumpkin. Nici un semn nimic. Sambata avea termenul. Oare naste?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Kehleyr spune:
Nu imi vine sa cred. Ieri citeam pe forum ca se pregateste sa nasca andreea si astazi vad asemenea vesti. Inca sunt sub stare de soc. Nu vreau sa ma gandesc prin ce trebuie sa treaca biata cristina_ana, nu exista cuvinte care sa o consoleze acum.
Sabana, total de acord cu tine. De acest medic eu am auzit foarte, foarte multe cazuri rele. Si faptul ca vrea sa o faca sa treaca prin trauma unei nasteri naturale, mi se pare o crima din punct de vedere psihologic. Dar eu nu sunt medic si poate am judecata intunecata de aceasta veste cumplita.
Pumpkin este de astazi in concediu, din cate stiu, si nu cred ca o sa mai intre asa des. Cred ca e si foarte marcata de ceea ce s-a intamplat.
Cristina_Ioana, fii tare, cred ca tu esti cea mai afectata dintre noi pentru ca stii prin ce trece ea. Noi nu putem decat sa speram ca pentru noi va fi totul bine.
Va las. Sa fim tari cu toatele, este cumplit prin ce trece cristina_ana, dar aveti grija de voi si de burtici.
Kehleyr
35+
map spune:
salutic la burtici,
m-am intors si eu de la medic, la mine totul este OK cu exceptia faptului ca bebele meu nu vrea sa stea cu capul decat in sus, la el se pare ca nu se aplica legile gravitatiei. Daca nu se va intoarce dr mea nu-i de acord cu intorsul manual asa ca va urma cezariana. Sper insa ca bebe sa se aseje cum trebuie. Azi mi-au luat si mie sange sa-mi faca testul de hepatita B, sper sa fie OK si cu asta.
Parca nu am chef de nimic, ma tot gandesc la ce s-a intamplat.
Intre timp am citit ceva mai mult despre RH-ul negativ. Mai ales acum cand am aflat ca, Cristina mai pierduse o sarcina am niste draci de mor. Si mai ales dupa ce am citit si ce a scris laliq cred ca acelui medic ar trebui sa i se ridice dreptul de-a profesa. Este inadmisibil ca un medic sa nu stie ca in caz ca au RH negativ si mai ales ca ai perdut o sarcina riscul creste foarte mult la al doilea copil. Este musai sa te vaccineze imediat ca totul sa fie OK, asa cum spune Larisa.
Eu am pierdut o sarcina in octombrie 2004, atunci am mers la spital insa nu a mai fost nevoie de chiuretaj pentru ca sarcina fiind foarte mica s-a dus de la sine. Insa tin minte ca nu m-au lasat sa parasesc spitalul pana cand nu a venit rezultatul de la Rh si urma sa fiu vaccinata daca as fi avut RH-ul negativ. Atunci pe moment nu am inteles prea bine insa acum inteleg perfect de ce ma tinuse dr aceea atatea ore sa se convinga ca totul este in regula.
laliq ma rog pentru tine ca totul sa fie bine.
Monica si
30+
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Nu imi vine sa cred. Ieri citeam pe forum ca se pregateste sa nasca andreea si astazi vad asemenea vesti. Inca sunt sub stare de soc. Nu vreau sa ma gandesc prin ce trebuie sa treaca biata cristina_ana, nu exista cuvinte care sa o consoleze acum.
Sabana, total de acord cu tine. De acest medic eu am auzit foarte, foarte multe cazuri rele. Si faptul ca vrea sa o faca sa treaca prin trauma unei nasteri naturale, mi se pare o crima din punct de vedere psihologic. Dar eu nu sunt medic si poate am judecata intunecata de aceasta veste cumplita.
Pumpkin este de astazi in concediu, din cate stiu, si nu cred ca o sa mai intre asa des. Cred ca e si foarte marcata de ceea ce s-a intamplat.
Cristina_Ioana, fii tare, cred ca tu esti cea mai afectata dintre noi pentru ca stii prin ce trece ea. Noi nu putem decat sa speram ca pentru noi va fi totul bine.
Va las. Sa fim tari cu toatele, este cumplit prin ce trece cristina_ana, dar aveti grija de voi si de burtici.
Kehleyr35+
Da, mi se rupe sufletul pentru ea si m-a cuprins din nou acea furie pe care cu greu am reusit sa mi-o infranez un an de zile....nu i-as omori pe acesti 'medici' ca ar fi mult prea simplu, i-as pune sa treaca prin acelasi calvar prin care trece o mama cand isi pierde copilul....fizic si psihic...
Cristina +36 si
Lucahttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
leistra spune:
Fetelor, va spun sincer nu am inchis un ochi noaptea trecuta si nici sotul, i-am trimis cristinei sms dupa ce am citit pe forum, saraca mi-a trimis un sms si mi-au dat lacrimile, ma ruga sa nu ma sperii ca ea a avut ghinion, dar cu siguranta nu mi se va intampla mie asa ceva si sa raman calma, dar maine ma duc la control cu sotul si avem de gand sa o luam pe doctora mea la intrebari ca de obicei nu ne spune prea multe.E atat de trist, imi pare rau si pentru laliq si mamanati ca au trecut prin asa ceva, m-am gandit si la cristina_ioana, cred ca si ei i-a provocat o mare tristete aceasta veste, noi ne bucuram asa de mult pentru voi ca ati ajuns atat de departe...
va pup pe toate, sa ne ajute Dumnezeu sa nu se mai intample asa ceva![]()
![]()
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
MADYN spune:
Kehleyr cred ca e de preferet sa o lase sa nasca natural pt ca recuperarea e mai rapida. Adik se chinuie acum dar poate sa incerce sa conceapa un alt BB in citeva luni. Pe cind la cezariana ar fi trebuit sa astepte un an, pt ca uterul se reface mai greu. Cred ca asta este si alegerea ei, probabil i s-au expus ambele variante si a trebuit sa aleaga din doua rele ......
Ce o face draga de ea???
32+
meu drag
Bebelica
laliq spune:
Imi cer scuze daca mesajul meu v-a speriat (pe cele cu RH negativ in special), dar chiar nu m-am gandit in directia asta. Daca se administreaza Rogham (imunoglobulina anti D) la maxim 72 de dupa prima nastere (sau avort) riscurile sunt eliminate pt ca nu se mai produc anticorpii anti RH.
Fetita mea nu a murit din cauza incompatibilitatii RH, ci pt ca eu am ramas fara lichid amniotic. L-am anuntat telefonic pe Radoi ca am eliminat dopul gelatinos, dar el mi-a zis sa stau linistita ca daca pierdeam lichid amniotic nu aveam cum sa ajung la WC fara sa simt scurgandu-se pe picioare... La trei zile dupa asta fetita a murit.
Incompetenta dumnealui in ce ma priveste nu a dus doar la decesul fetitei. Pt ca nu mi-a facut analiza RH in timpul sarcinii, iar eu aveam un rezultat vechi dar eronat (rh pozitiv) am ajuns sa aflu la 3 luni dupa nastere ca sunt rh negativ si ca la nastere ma izoimunizasem.
Practic acum stau cu sufletul la gura pt ca anticorpii anti rh au inceput sa creasca si in orice moment pot sa afecteze puiutzul.
De aceea ziceam ca e important sa se faca vaccinul la maxim 72 de ore dupa nastere pt ca izoimunizarea se previne (ulterior nu se poate trata).
Acum am si eu a kind of paranoia si merg la 2 doctori in paralel, dar din pacate e cam tarziu. Si tot restul vietii cand voi avea de mers la doctor voi cere minim doua opinii avizate. Nu sfatuiesc pe nimeni sa faca intr-un fel sau altul, eu pur si simplu asa ma simt mai confortabil.
Tragediile se pot intampla oricui, dar trebuie sa mergem inainte. Acum este foarte important sa gandim pozitiv. Va rog nu lasati gandurile negre sa va copleseasca.
Multumesc pentru urari si va doresc tuturor sa va bucurati de sarcina si sa aveti bebelusi sanatosi si voiosi. O sa fie bine!
Larisa
20+ 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
map spune:
uitati ce am gasit pe net despre RH-ul negativ. sunt atat de revoltata ![]()
http://www.phg.ro/stire.php?id=5306&cat_id=18
Monica si
30+
crissa71 spune:
LALIQ:Te rog fii mai explicita cum adica ai pierdut lichidul...nu ti-ai dat seama?!Cum s-a intamplat?
AM avut si eu o perioada din asta de paranoia cu lichidul....acum ca ai pomenit tu de el te rog din suflet explica-mi mai in detaliu cum s-a manifestat?Ce s-a intamplat efectiv?
TE rog sa nu te superi ca te rog asta...probabil ca-ti e f.greu sa povestesti...daca poti..daca nu, nu-i problema stai linistita sa ne ajute pe toate Doamne -Doamne.Sarcina usoara si bebebic sanatos!
Pupici!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
larissa_79 spune:
na' ca a revenit paranoia mea cu lichidul...o sa stau ca pe ace...pana joi cand ma duc la eco. M-am programat la eco pe joi ca nu pot sa rezist pana la 38 cand mi-a recomandat medicul. Chiar cum se poate sa pierzi lichid aminotic si sa nu stii????

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 35+