cum ne protejam parul...
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul.
Uleiurile de par nu incarca parul?
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
clyo spune:
quote:
Originally posted by asi
Si pe mine ma intereseaza subiectul.
Uleiurile de par nu incarca parul?
Razvan(07 martie 2004)si mami
da, ingrasa putin parul.
al meu e super aspru si uscat, sper ca uleiul o sa-l faca mai moale.
asi spune:
Al meu e vopsit si din acuza asta e uscat spere varfuri si normal spre radacina.
Oare pentru tipul meu de par ce s-ar potrivi?
Razvan(07 martie 2004)
si mami
anelize spune:
Soro,abia acum ti-am vazut subiectul...
Hai sa iti zic cum fac eu(si crede-ma pe cuvant ca sunt de la mare si stau mult pe la plaja...si sunt blonda...vopsita): Nu stau niciodata pe plaja cu parul direct in soare,ci folosesc mereu cate o esarfa foarte subtire(colorata si mereu asortata cu costumul de baie
).Ininte de a pleca de acasa il dau cu spray-ul de la Kerastase,iar pe plaja il mai folosesc cam o data la 30-45min,cand simti ca se incinge parul.Pe toata perioada verii ma spal NUMAI cu gama pt soare de la L"oreal Proffesionel.E super.
(Unde mergeti in concediu?)![]()
clyo spune:
quote:
Originally posted by anelize
Hai sa iti zic cum fac eu(si crede-ma pe cuvant ca sunt de la mare si stau mult pe la plaja...si sunt blonda...vopsita): Nu stau niciodata pe plaja cu parul direct in soare,ci folosesc mereu cate o esarfa foarte subtire(colorata si mereu asortata cu costumul de baie).Ininte de a pleca de acasa il dau cu spray-ul de la Kerastase,iar pe plaja il mai folosesc cam o data la 30-45min,cand simti ca se incinge parul.Pe toata perioada verii ma spal NUMAI cu gama pt soare de la L"oreal Proffesionel.E super.
(Unde mergeti in concediu?)
surioara, bine ai venit
multumesc mult, am s-o rog pe sora mea de sange sa caute sprayul minune de la Kerastase.
sunt disperata, de-abia si-a revenit un pic (de par zic), nu vreau sa-l distrug iar.
mi-am luat vreo o sapca si o palarioara.
mergem in Antalya (luam si cupilul cu noi, am amanat spania pt august).
voi unde plecati?
pupici
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyoquote:
Originally posted by anelize
Hai sa iti zic cum fac eu(si crede-ma pe cuvant ca sunt de la mare si stau mult pe la plaja...si sunt blonda...vopsita): Nu stau niciodata pe plaja cu parul direct in soare,ci folosesc mereu cate o esarfa foarte subtire(colorata si mereu asortata cu costumul de baie).Ininte de a pleca de acasa il dau cu spray-ul de la Kerastase,iar pe plaja il mai folosesc cam o data la 30-45min,cand simti ca se incinge parul.Pe toata perioada verii ma spal NUMAI cu gama pt soare de la L"oreal Proffesionel.E super.
(Unde mergeti in concediu?)
surioara, bine ai venit
multumesc mult, am s-o rog pe sora mea de sange sa caute sprayul minune de la Kerastase.
sunt disperata, de-abia si-a revenit un pic (de par zic), nu vreau sa-l distrug iar.
mi-am luat vreo o sapca si o palarioara.
mergem in Antalya (luam si cupilul cu noi, am amanat spania pt august).
voi unde plecati?
pupici
Am fost pana la Nisipurile de Aur si in Iulie la Paris.Distractie placuta si ai grija de parul tau!