Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,pai cum mai colega sa nu te sustin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pai daca nu tu ,atunci cine?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor dragutelor!

FLAVIA sanatate multa voua

LUCIA distractie placuta la nunta...eu anul asta ratez vreo 3 nunti,si asa de rau imi pare ,mai ales ca una din ele e in familie,a varului meu,si v-a fi asa fain!!!!

ANGE da, vine o furtuna tropicala,nu e cine stie ce...stai ca acum e numai inceputul,de prin august vin alea mari,desii astia anunta ca anul asta ne termina uraganele sunt 6 majore si 15 in total...a inceput deja sezonul...speram sa nu fie toate in zona noastra...pai sa sti ca m-am obisnuit si nu prea mie frica,dar daca e nasol tare plecam din zona si deci nu am vazut nimic urat...tie bafta cu zborul,ce fain ca mergi in Ro,parca m-i se face pofta si mie

ANDREEA si ai dreptate cu energiile,nu merita sa ne enervam,doar ca uneori nu ne putem abtine

toate mamicutele,pe mai tarziu!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

mai ,pe mine nu ma enerveaza profund decat soacra-mea.
in rest ma enervez doar asa ,superficial.
hai ,ca rad ca proasta din orice.
nu stiu de ce oi rade , ca maine imi pleaca sotul ,iar.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANA nasol ca pleaca iara,dar las ca revederile sunt dulci si cu nabadai... la tine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mirela io ti-am zis odata ca de asta mi-era teama cand te-am auzit cu Florida... las' ca trec ele si uragancele astea si ramaneti doar cu poze cool
Danuto draga, nu m-am putut abtine sa nu vaz si io ce-i cu de Vito asta, chiar asa ce-si baga toti codita aiurea?
Cred ca mergem afara... daca nu mai ntram va pupam si pt diseara

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Andora,te-am citit. frumos spus!
Cami ,vin la aeroport sa te astept . ce zici?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetele...
De data asta v-am citit, dar din 3 pagini... ce sa mai tin mine?

Dana si eu am urmarit subiectul de ieri de cand a aparut si pana sa intru la voi am vazut ca deja sunt 2 pagini acolo.Si am intrat sa vad ce si cum.Si m-a uns pe suflet ce le-ai zis.Nu sunt manelista dar nu am nimic cu cei care asculta.E treaba lor.La fel si tu Andora.F bine ai spus-o. si la tine si vezi cu vrajile promise ca sa ne imbatam.

Angeeee 12 ore de zbor?As innebuni.

Si la Mirela uragane, auzi....Feteloooor, dar ce periculos traiti...

Flavia toti muciosii familiei sa va facetibine.

Lucia distractie placuta la nunta.Asta imi aduce aminte de Alina ca nu am vazut sa fi intrat azi pe-aci..O fi baut?O fi dansat mult si o fi obosita?. alina si Alexa bolnavioara.

Anculina ma inscriu si io la carte ca m-am apucat sa-i spun povesti Stefaniei si am observat ca nu mai stiu detalii.Cu chiu cu vai mi-am adus aminte ce s-a intamplat cu cocosul din "Punguta cu 2 bani".

Cam atat imi mai aduc aminte.La cat sunt de obosita, e si asta o realizare...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

asa le trebuie ,mai Georgi,ca prea le ....grija de ce fac altii,
ce muzica asculta etc.
da' voi pe unde mai sunteti?
nu v-ati adunat pe la casele voastre?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Beeey Dana da tu ce cauti pe-aci?Parca ziceai ca maine-ti pleaca soatza.Nu-l alergi?Sau de data asta sta nealergat?

Am bagat bebelina la nani, cu tati, bineinteles ca altfel nu vrea.Astept sa adoarma, sa papam si sa ma bag la tocit.
Pana atunci, mai trec pe-aci.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput