Mamici casnice (56)
Raspunsuri - Pagina 12
maria2mami spune:
Ai maaaa, ca incep sa plang
"Mamiiiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria bebe
maria2mami spune:
Cami..in legatura cu circ-ul....chiar acum zice le radio ca sapt asta sunt ultimele 2 reprezentatii...apoi din toamna incep stagiunea cu 3 spectacole in paralel.
Da' putem merge la teatru de papusi...impreuna...ar fi super si cu Lucia si cine mai vrea...poate Dana...vb oricum
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria
malla spune:
Eu m-am intors in urma cu cititul, nu eram pe vremea aia:) dar am vrut sa vad cum era mai demult, si mi-a placut enorm...am "cunoscut" fete care azi nu mai posteaza si imi pare rau ca nu mai sunt...dar le citesc pe forum...:)
Am gasit in primul capitol, ceva fain ce ai conspectat tu Flavia, si imi place mult, pentru zilele cand suntem prea obosite si nu mai rabdam mult cu bebelusii astia ai nostrii care ne secatuiesc de puteri, uneori:)
Am gasit un pasaj scris de un psiholog cu privire la "slujba" mamicilor casnice:
"Slujba femeilor casnice nu este deloc plictisitoare, mai ales atata timp cat nu te izolezi de ceilalti adulti. Dar in ceea ce priveste importanta sarcinii indeplinite, nici o alta slujba nu este mai responsabila decat aceea de a modela caracterul unei fiinte umane. Permiteti-mi sa mai amintesc mamelor inca un lucru: nu veti fi incatusate intreaga viata de aceasta responsabilitate. Copiii vor fi ai dvs doar cativa ani, care vor zbura repede si nu va ramane decat o amintire. Bucurati-va din plin de acesti ani, chiar si in momentele dificile, si permiteti-va satisfactia ca ati dus la indeplinire cu bine o slujba esentiala"
Ar fi fain sa mai expunem pe aici si ce am mai citit si ni se pare noua ca ar avea si altii ce invata din asta...sau cuvinte pline de intelepciune sau de intarire pentru zile "negre"...
Oricum, eu ma mai reantorc in urma sa va citesc, ca imi place mult:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
Buna dimineatza... o cafea ceva, nu da nimeni
Iaca dau eu, ca daca tot am fost nevazuta, adica lipsa, macar sa fac ceva de duminica dimineatza
Poftitzi...
Pipa...
Coca-cola, pepsi ...
Andora multzumesc, e taaaarrrreeeee mutulic colegu' cind e vorba de , iar cind incepe el, tac eu , asha ca vorbim singuri, dar pe rind
am facut testul, dar numai ca m-am gindit la un patent roshu, nu la ciocan
Cami gata mi-a trecut. Ai rezolvat computatorul sau nu ? Gata, nu ne mai luam de tine, ca mai ai un pic si intri in vacantza. Apropo, am uitat sa-tzi spun ca facui pandishpan din ala cu fructe... mere, kiwi, capshuni, cirese... l-a papat soatza tot, noaptea cind dormeam eu
Mirela tura viitoare sa-i spui si tu vreo citeva individei cind incepe sa urle. Ii explici ca unui copil potzi sa-i treci cu vederea cind gresheshte, dar unei mame cind urla si e prost crescuta nu
Maria2mami ... nu mai plinge, fetele s-au dus la biserica cu soatza mea, eu daca am rushi stau acasa
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
light spune:
Adriana io zic ca mare dreptate are psihologul acela.Noi ne pregatim de nunta, de aseara tot caut niste bijuterii pe care aproape nu le-am purtat deloc si le am de ani de zile, dadeam mereu peste ele cand nu aveam nevoie si acum am dat casa cu fundu-n sus si nu le gasesc. Plec sa mai caut.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
diadaniela spune:
Andora,am murit de ras la faza cu bancomatul!
Danuta ,bine ai revenit!
sa stiti ca am reinceput anticonceptionalele,ca nu mai vreau emotii.
v-am zis ca ma protejasem ,dar oricum am avut mari emotii.
Anculina,sper sa-ti publice cartea ! eu o sa o cumpar sigur.
Mirela ,da-o naibii de zurlie!nu te enerva.
Miha ,pe mine nu prea ma lasa fii-mea sa scriu,ca as sta cu tine pe aici.
Adinela,frumos pasajul. asa e!
Cami ,mai ai putin mai. inainte sa iesi din casa sa p[ui mesaj aici . zici si tu :gata ,am plecat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Adinella frumos pasajul, asha-i meserie grea, meseria de casnica si mai ales de mamica.
Lucia distractzie placuta la nunta
Dana sa intzeleg ca-tzi fac rau emotziile ? Lasa ca-s frumoase, cam emotive cind au si ochi
Fetelor mi-am bagat nasul sa cetesc ceva de genul "manelishti unitzi-va", cred ca se lasa cu ... mai trec sa vad ce se intimpla, dar nu ma bag ca ramin fara plete.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
V-am citit mai pe diagonala, mai pe de-a'ntregu, dar noi sunteti toti raciti, Sara e spre bine dar ne-a apucat pe noi.
Asa ca nu stau mult in preajma voastra sa nu va molipsesc:)
Nu mai stiu care din fetele nou venite intreba de Moeciu si mi-am amintit abia acum sa raspund (*poate ca au mai raspuns si alte fete, nu stiu, nu dati:)
Ne intalnim acolo gasca casnicelor, cine vrea, cine pofteste, oricine e binevenit. Consultati lista unde scrie perioada si candidatii :)
Anculina mergem in Grecia in aceeasi perioada:) Distractie placuta sa aveti si vreme buna.
Sa ne ti la curent cu serviciul si cartea, felicitari oricum
Cam atat ca sunt in graba, la toate fara discriminari:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
Danelutza,bine faceti ca nu va luati de mine.D
saptamanaasta vad ca sunt bine dispusa
nu am rezolvat comput.astept azi un nene sa mi-l aduca dar nu stiu cand.nu-l sun ca vine el.in probleme deastea sunt rusinoasa.nu-mi place sa stresez oamenii
Andora,multumesc frumos.De zbor lin chiar am nevoie ca de nu imi sare inima din piept si in loc de Moeciu veniti la coliva
Super faza cu cardurile
crismir,iubita!cand e vorba de copii mei sunt leoaica nu alta! data viitoare sa ma chemi ca zau vin sa ti-o fac alba pe bronzata aia care ti s-a luat de Robertel
Auzi,vezi ca cica vine tornada la voi zic astia ca a plecat din Cuba;e pe drum.Nu-ti este frica??
mmiha,pai nasol daca se inchide circul pe perioada de vara.mi-ar fi placut sa-i ducem pe copii...
La teatrul de papusi sigur merge.Dana merge sigur.Cu ea am aranjat de mult de treaba asta
O sa mergem la teatru,parcuri de distractie,magazine,cofetarii daca inca sunt,etc sa distram copii .asta daca aveti timp.Eu am ca sunt in vacanta
Dana,da mai va spun cand decolez.Va fi vineri noaptea la voi.la 3 dimineata.Cand va treziti sa dati drumul la tv sa vedeti daca sunt in avion sau papata de balene in Atlantic
protv-ul ala stie tot
adinell,frumos.in primul cap. zici ca ai gasit? ai primul cap. salvat? nu l-am citit niciodata.Tare sunt curioasa sa vad cine a facut parte dintre fondatarele subiectului!
Lucia,ce nunta?te mariti?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert