Mamici casnice (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,nr tau il am.
mai ,te duci la profil personal si pui acolo ce vrei tu.
Cami ,daca vrei sa transmiti ceva acasa poti sa-mi zici si sun eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Alina,vezi cu ce chef de viata vin rusii astia.
Canadianco,nu mai esti pe aici?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Feteleeee au eliberat-o pe Camiiiii

Dana incerc acusica...da tu o fuguta la subiectul cu fermecatorul Zack ca a scris o duduie

mmiha

Mergi la inceput

Test...roger???

"Mamiiiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria bebe

Mergi la inceput

Yesssssss....am reusit.....conita Danuta face fata cinste la munte

Mergi la inceput

Bravo miha!
vezi ca ti-am raspuns cum il chema pe creol!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Va multumesc fetelor de incurajari:FLAVIA,ALINA si GEORGI...deja ma simt mai bine,exact asa m-am gandit si eu,ca sunt copii ce mama naibii,adica ei se joaca ei se cearata ,sunt mici si nu trebuie sa facem asa crize,insa cred ca aia era o americanca isterica si crizata

la toate si weekend placut!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Putin mai trebuia si ajungeam direct pe pagina 3

RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Ce mai faceti ?
Vreau sa va zic ca luni aflu daca parasesc gasca voastra...vorba vine...nu va parasesc eu de tot...mai vin pe-aici ca-mi sunteti dragi chiar daca nu ma mai incadrez in titulatura...Stiti ca fetita mea a facut 2 ani...Si mai stiti si ca scriam eu pe un site...Ei bine, luni merg acolo la un interviu si daca e cum sper eu, s-ar putea ca dupa ce ma intorc din concediu sa incep serviciul !
Am o multime de noutati : pe 20 plecam in Grecia, apoi s-ar putea sa incep munca, am scris si o carte ( pentru copii, bineinteles ) si am trimis manuscrisul la editura, astept raspunsul care sper sa fie ok pentru editare...
Sa-mi tineti pumnii luni, da ?
Va pup !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... sint, v-am hurmarit din umbra, dar n-am rezistat si am intrat. Am avut neshte zile mai proaste, m-am mai certat cu soatza, vorba vine, eu vorbesc si el asculta (fara sa raspunda), cica am dreptate in tot ceea ce spun .
Asha... cetit tot ce-atzi scris.
Maria2mami felicitari pentru ceea ce faci pentru fetitza bolnavioara. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu bine.
Dana tzi-au venit rushii, aha... si mie, deshi mi-ar fi placut sa nu... trebuie sa insist la violentat barbatul, poate, poate...
Cuscra apar eu si dispari tu ? Sau te-ai gindit ca te ia Dana pe fuga, ca ia-i urat sa faca o bananutza
Crismir asha-i in parc cu copiii. Si pe Isa a lovit-o un baietzel, din greseala, ea plingea mititica, l-a certat mamasa, dupa care am vorbit cu baietzelul, i-am explicat sa fie mai atent ca sint copii mici si ii poate lovi rau. Asta e, doar n-o sa ne luam la bataie noi mamele, se intimpla.
Anculina bafta la interviu si... sa dea Dumnezeu sa-tzi publice cartea. Dar dupa aia, dai si la noi o strigare ca sa cetim
Cami nu distruge laptopul fetii mey, daca vecina te-a ajutat sa-tzi strici computatorul, acum profitzi ha ?! Hmmm, trebuie sa-i iei Maiei un cadou mumos.
Flavia nu vrei sa-tzi trimit rushii mei, ca sa fii linistita cind pleci in concediu
Mai vroiam sa scriu, dar... m-am pierdut printre rinduri si nu mai stiu ce vroiam sa spun

Va pupicesc dulce pe toate (nu dau nume ca dupa iar uit pe careva ), va doresc noapte buuunnnnnaaaaaa

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput