dr. Magdalena Dorobantu - stiti ceva?

dr. Magdalena Dorobantu - stiti ceva? | Autor: amarantina

Link direct la acest mesaj

As ruga mamicile care o cunosc si/sau care au nascut cu ea sa-mi dea si mie cateva detalii. Mie mi se pare o persoana cam rece si cam neprofesionista. Va rog ajutati-ma cu niste pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

N-am nascut cu ea, am fost doar la o consultatie si o colposcopie, dar aceeasi impresie mi-a facut-o si mie. Mi s-a parut foarte rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Amarantina eu nu am nascut cu ea, am fost insa la ea o singura data la Medicover ptr niste analize, si mi s-a parut la fel..foarte rece

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Merci Madau si Ursuletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fugi cat poti de tare. Pe mine m-a distrus.

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florypop

Fugi cat poti de tare. Pe mine m-a distrus.

Flory si Andrei si Rares

Doamne, Flory, dar de ce?
Sau daca nu mai vrei sa povestesti macar spune-mi unde sa caut alte info.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am sa incerc sa iti trimit un pm cand am timp sa iti povestesc.

Pe scurt mi-a facut uterul praf in urma unei sarcini oprite in evolutie si din cauza asta acum cand am nascut era sa mor si eu si copilul.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Tot o parere proasta am si eu. Am fost la ea la Medicover pt confirmarea sarcinii si nu a fost capabila sa imi spuna ca aveam o rana pe col. Ulterior toti medicii la care am mai ajuns m-au avertizat in privinta acestei rani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu am nascut 2 copii cu ea. Intr-adevar la inceput pare mai rece dar e ok. Cu mine a stat tot travaliul si la primul bb si la al doilea. Plus ca o mai sunm la trei noaptea ca mi se parea mie ca nu sunt bine. Mi-a rAspuns MEREU si a fost draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleurdelys spune:

Pentru cei/cele interesate

Cu respect fata de parerile altor persoane, as vrea sa va spun ca eu am nascut in 2004 cu dr. Dorobantu si nu am nicio apreciere negativa.
Mai mult, eu am avut o sarcina cu probleme dese si mi-a raspuns ori de cate ori o cautam la telefon. M-a sprijinit enorm atat din punct de vedere medical cat si psihologic. La nastere a fost tot timpul alaturi de mine. A stat de vorba cu mine ore in sir in timpul travaliului. Si eu si fiul meu ii suntem si ii vom fi mereu recunoscatori.
As mai adauga doar, ca o persoana care are garzi la spital si consultatii in timpul zilei, care poate fi chemata oricand pentru vreo nastere sau urgenta de orice alta natura ... se intampla sa para 'rece' atunci cand pur si simplu, om fiind, este suprasolicitata.
In ceea ce priveste profesionalismul aici cred ca ar trebui revazut standardul de apreciere. Totusi, ca sa pastrez aceeasi nota, parerea mea este ca am avut de a face cu un adevarat profesionist.

Mergi la inceput