Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

semnam si noi de prezenta pe-aici... ca noutati nu prea avem. stam si ne jucam in fundulet, batem din palme, am zis si "mmaammmaaa", spre marea disperare a lu' tati, ne topim cand fratioru mai mare catadicseste sa ne acorde putina atentie...
de mancat... a vrut mami sa incerce caise, da' aveau un gust de te lipseai, la piersici preferam sa asteptam productia nationala ca sa mancam. doar mar sau banana, cu cereale de orez si laptic bebelac. ne sugem degetele la greu, precum si jucarii, cearceafuri, sosete... tot ce prindem...
rade cu gura pana la urechi cum mami vine acasa, ca na, scrie pe ea "ambalaj comestibil". si nu stiu ce va fi mai greu, sa intarc copilul sau sa intarc lenea mea... ca tare greu o sa fie sa ma apuc acum de hranit cu biberonul. poate minunea cu lapticu tine in continuare...
lordra, n-am avut parte de copil mofturos, dar dr nostru ne-a lasat mooale de tot cu diversificarea, mai ales ca am lapte... de ce nu lasi tu fata incet? multumeste-te sa-i dai sa guste din orice... uite aseara i-am dat sa suga o bucatica de ananas, care, desi acrisor, i-a placut. apoi, o bucata de pepene galben, la care nu stiu ce i-a placut mai tare.. ca era rece pe gingia ei umflata, sau ca era dulce, ca a supt-o pana a ros din ea.
io nu stiu ce sa-i fac, se uita asa cu pofta la noi cand mancam... mai ales la andrei... i-am mai dat sa linga lingurita de ciorba, mama, ce placere pe fata ei!!

raluD, iris se scoala pe la 7... un pui de somn de pe la 10 la 12... inca unul dupa-amiaza cand doarme andrei, si seara pe la 10,30 e cazuta la datorie.

eh, si gata cu povestile, ca mai e ceva treaba de facut prin casa...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Azi plecam si noi spre casa si abia astept sa ne vedem la o intalneala ceva!!!

Xandra felicitari pentru kktzoi la oloi!! Si eu as putea incerca dar....mai astept un pic sa stea f.bine in funduletz.

xxxpopoyiA Aceasta e opera lui Stefan!!!

La multzi ani Daissy, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!!!

Ralu cred ca eu eram cu asfel de afirmatzii!

Ieri fi'miu mi-a cerut efectiv Papa! Adica eram toti la masa si mancam un gratar facut in ploaie si el saliva asa ca i-am dat si lui paine inmuiata in sos de salata de rosii, carnat sa molfaie un pic si un pic de pui dar daca nu stateam de el incepea sa urle:papaaaaaaaaaa,papaaaaa! Asa ca pana am terminat....a papat si fi'miu.

Hai ca m-am intins si mai vb diseara cand ajung acasa la mine!
Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Elise tuseste magareste doar cand se intoarce pe burta. Nu are febra si in rest nu tuseste decat f. rar, adica de dimineata si pana acum s-a intamplat o data si atunci mai mult asa, de alint. Oare ma asteapta vreo raceala, ceva? Nasul nu e infundat, dar parca ii harcaie in piept.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Camelia buna idee cu piureul morcov+dovlecel! Ca tot vreau sa-i mai diversific meniul Ilincutzei. L-ai facut in casa, nu? Eu acum am descoperit ca morcovii astia noi din piatza sunt buuuuni, ii rontai ca pe mere

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Da, Feli, l-am facut in casa si e buuuun ! Adica si mie imi place.. e dulceag !

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Dordia multumim de urari.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Mara noi masajul il facem cu crema de galbenele si n-am auzit sa fie vreo problema cu ea.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

La multzi ani Daissy pentru flacau! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!!
LA MULTI ANI, Anutzache!!! (pentru ieri, cu intarziere, sorry!!!)

Xandra, felicitari pentru kaki pe olitza!!!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
POZE NOU - NOUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Bai, vad ca unele practicati o chestie care-mi surāde: le dati copiilor fructele sa le molfaie singurei. Si io m-am gandit la varianta asta, insa mi-e frica sa nu se inece cu vreo bucatzica mai mare. Cat de safe este metoda?

Mergi la inceput

Ela, mi se pare sau tu ai scun de masa Brevi?! De unde l-ai luat si cam cat a costat Te intreb pentru ca vreau si eu sa-i iau Dariei si Polly mi se pare cam scumputz ...

Camy & Daria

Varsta Dariucai
POZE NOU - NOUTZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

La multi, multi aaaniii!, ginerica Dragos. Sa traiesti, sa cresti mare si frumos ca avem planuri mari!.

pot da copilului la 7 luni juma spanac si fasole verde preparate in casa???? pliz raspundeti daca stiti careva!

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput