FETELE DIN LAS VEGAS
VEVE
CALINA73
MONICA,
SUNTEM DOAR NOI TREI,HAIDE-TI LA O MICA DISCUTIE DESPRE LAS VEGAS ....
VA PUP,MONICA
Raspunsuri
Veve spune:
Despre ce?Despre alea paj'doua de grade care mi-ai omorat ac-u la masina?...Habla espanol?...Vorbim
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
chivutamonica spune:
Veve draga,
nu stiu cum te-ai acomodat tu cu caldura de aici dar eu simt ca ma topesc.Bea si tu o margarita si o sa te racoresti sau o inghetata mare.Eu,nu prea ies din casa doar asa dimineata pe la 10,la piscina si pe urma fuguta in casa.
ce-ti fac copilasii, a-ti mai iesit in parc pe caldurile astea?
acum o sa ma uit la poze cu irina si ...
te pup,Moni
chivutamonica spune:
buna Calina73,
ai si tu la sezatoare sa ne ,,dapanam ''amintirile sau esti ocupata ,stai la plaja,maninci o inghetata sau ceva racoritor?
iti place Las Vegasul asta fierbinte? Rezisti la temp de aici?
scrie-ne si tu cite ceva,intreaba-ne ....?
,,suntem trei cit zece''!
chivutamonica spune:
VEVE,
am vazut pozele cu copilasii ,ce draguti sunt,fetita danseaza foarte frumos si baietelul e un dulce.
sa va traiasca!
ce-ai mai facut azi,cavad ca ocupata esti destul cu copilasii.
de gatit gatesti?spune-mi si mie ce sa mai fac.
Te pup si pe copilasii dragalasi.
Veve spune:
Multam,Monica!Da' m-am acomodat cu caldurile,pen' ca-s ca pestele-n ocean sub soare,insa plozilor nu le place,mai ales in masina fara a/c (de fapt am remediat problema)
De iesit noi iesim ori seara (dimineata se doarme tarziu la noi),ori prin locuri racoroase.Margarita nu prea consumam din cauza de ,inghetata si nu vreau sa-mi stric silueta de fotomodel ,asea c-o tinem cu apa si aer rece.Piscina mai rarut pen' ca nu pot manui ambii cupii deodata in apa si huzbandu are program incarcat si nij nu-mi permit sa-mi etalez nurii pe-aici,ca-i plin de paparazzi
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
Lia spune:
quote:
Originally posted by Veve
Multam,Monica!Da' m-am acomodat cu caldurile,pen' ca-s ca pestele-n ocean sub soare,insa plozilor nu le place,mai ales in masina fara a/c (de fapt am remediat problema)
De iesit noi iesim ori seara (dimineata se doarme tarziu la noi),ori prin locuri racoroase.Margarita nu prea consumam din cauza de ,inghetata si nu vreau sa-mi stric silueta de fotomodel ,asea c-o tinem cu apa si aer rece.Piscina mai rarut pen' ca nu pot manui ambii cupii deodata in apa si huzbandu are program incarcat si nij nu-mi permit sa-mi etalez nurii pe-aici,ca-i plin de paparazzi
piscina,da,da,da,da
Veve spune:
quote:
piscina,da,da,da,da
Iumbita,ti-ai pus in gand sa ma dezbarci?Treaba ta,poate nu te mai dai dusa pe-acasa...
yank spune:
Moam,vin si-o sa va dezbrac pe amandoo...la piscina bre,ho,nu da cu Vuittonu
Chivutamonica,hai deseara in Rain la un cicorico
Otilia spune:
Wawww! Ce discutie interesanta!
Va urmarim din umbra!
Si vrem poze muuulte! (de la piscina, ov corz, si cu-nghetatele-alea, si cu plozii turbulenti (ooops, m-am ratacit?) etc.)
floricici din gradina mea
Apanda spune:
La voi e cald de mori la noi vine iarna in mijlocul lui iunie.
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A