Case de lemn sau cu structura metalica?!

Case de lemn sau cu structura metalica?! | Autor: Sorina

Link direct la acest mesaj

Sunteti multumiti?
Pun aceasta intrebare in subiect de sine statator pentru ca desi am tot navigat pe net, pe diverse site-uri, nu am aflat inca o parere de beneficiar al unei case facute din lemn sau pe structuri metalice.
Noi suntem inca in faza in care ne interesam in stanga si in dreapta. Toate firmele de constructii lauda produsul, cum e si normal de altfel, insa n-am venit in contact cu nici un beneficiar. Asa ca, va rog, cei care aveti astfel de case, spuneti-mi si mie care ar fi plusurile si care minusurile. Sunt ele mai ieftine decat cele construite din zidarie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

si eu as vrea sa aud pareri.chiar e o idee buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

si eu sunt interesata de subiect!
Nu ne raspunde nimeni?

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Cred ca lumea construieste din caramida....
Da' poate ma vede si pe mine cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Buna fetelor! Uite ca totusi construieste cineva si case de lemn.Nu sunt inca beneficiar, abia la sf. lui august e gata casa.Oricum pot sa va spun ca pretul/mp este de aprox. 300EUR la cheie, adica aproape la jumate fata de caramida.In afara de asta o casa de lemn e mai bine izolata termic (te costa mult mai putin incalzirea) si e mai rezistenta la cutremure.Si constructia dureaza mult mai putin.Cam astea au fost motivele pentru care am optat noi pt. o casa din lemn.Noi am incheiat contract cu o firma din Campina, inainte de asta am vazut o casuta facuta de ei si am discutat cu proprietara. A zis ca este foarte multumita,locuia in ea de un an, spunea ca iarna a fost foarte cald si vara racoare desi era construita cam in camp, neadapostita de alte constructii.Noi acum suntem deja in faza de inchis peretii co OSB si saptamana asta se pune si tigla metalica pe acoperis. Daca mai aveti nevoie de alte detalii, spuneti si vi le dau cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Incercati sa-i intrebati pe cei care isi construiesc case! Acolo poate veti gasi mai multe raspunsuri!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zvac spune:

Georgeta R am gasit pe internet mai multe detalii despre neoconstruct. Firma ar trebui sa aiba mai mult de 2 ani de functionare daca ti-a artat o casa locuita de un an. Afla ca aceasta firma nici nu a implinit un an de la infiintare

Mergi la inceput