Spirulina

Spirulina | Autor: marinela79

Link direct la acest mesaj

Am citit un prospect cum ca spirulina ar ajuta in curele de slabire pt ca luata cu o jumatate de ora inainte de masa provoaca satietate si atunci papam mai putin .Voi stiti ceva despre asta? Ati luat ?Astept pareri.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esty spune:

eu am folosit si e foarte buna cel putin in cazul meu.m`a ajutat foarte mult si ma simteam satula imediat si nu simteam nici nevoia sa manc dulce.incearca si o sa fi multumita,si vor pleca si kg nedorite.in plus de asta ma simteam excelent nu ca altadata la cure de slabire ma simteam foarte molesita.

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu am folosit, e buna intr-adevar, dar nu face minuni, ma refer la curele de slabire.
E important sa faci o cura mai lunga, de 3-4 luni.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu am luat spirulina cam 3 saptamani,3 buc.pe zi,si dupa cateva zile am observat o scadere a poftei de mancare,si mai ales mi-am pierdut apetitul pentru dulciuri.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eu una n-am observat absolut nici un efect de la spirulina. Si nu ma refer neaparat la scaderea poftei de mincare (sint multumita de dimensiuni), ci in general. Ori cu spirulina, ori fara, tot aia e curios, mai e cineva care nu a remarcat nici un efect vizibil dupa administrarea de spirulina?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Si eu am luat spirulina. Eram foarte ocupata si luam ca supliment alimentar si totusi..toata lumea ma intreba cum am slabit asa tare...

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Eu si sotiorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

A fost o vreme in care aveam varza analizele, iar pentru echilibrare pe linga vitamine luam si spirulina(4 caps de 500 mg/ zi). Si am slabit - nu spectaculos (1-2 kg), dar a fost ceva ce nu mi-am propus si s-a intamplat. Daca mai tinem cont ca ma vitaminizam intens si mancam ca la carte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

cat costa spirulina in ro? aici e in jur de 100 dolari flaconul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by Yasmin

cat costa spirulina in ro? aici e in jur de 100 dolari flaconul

Uite, am gasit aici:
www.naturaplant.ro/produse/2005/Spirulina" target="_blank">http://www.naturaplant.ro/produse/2005/Spirulina
e 9,1 RON flaconul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Aici e in jur de 150.000 lei, depinde de firma si de nr de comprimate din flacon.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Vazand subiectul asta mi-am amintit cat de bine ma simteam cand luam spirulina. Imi inhiba pofta de mancare si mai ales de dulciuri si eram parca mai plina de energie.
Asa ca azi dimineata am trecut pe la farmacie si am luat spirulina de Hofigal, 40 capsule x 500 mg = 116.000 lei

Mergi la inceput