Instructor auto bun!

Instructor auto bun! | Autor: rosanne

Link direct la acest mesaj

Salut,
Vreau sa fac scoala de soferi, dar nu stiu unde si nici un instructor.
Stau in sectorul 6, asa ca as vrea pe aproape, dar daca merita, ma pot deplasa.As vrea sa fie bland si sa aiba rabdare cu mine, nu am pus mana pe masina pana acum. Sper sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat.
Roxy

http://fotografica.lx.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Hi hi, ai gasit o experta in instructori...am schimbat 4!!!!

Eu m-am inscris la Autostar, langa Drumetului, putin mai sus de Tricodava. Poti face scoala pe Solenza, Super Nova, Logan, Matiz, Dacia 1310.

Eu am facut pe Solenza, am incercat doua schimband instructorii si am fost incantata...fata de 1310 era lux!

Ca instructor depinde ce gen vrei. Eu mai facusem scoala o data dar nu avea domiciliul in Romania si nu am putut da examen, asa ca stiam ceva ceva. Am vrut un instructor cu program flexibil si care sa nu ma toace la cap!

Am dat la inceput peste Tancu. Un tip aproximativ simpatic, care te invata sa conduci bine, facea si poligon etc insa am renuntat la el pentru ca il loc sa ma lase in DTab la sfarsitul orei m-a lasat la Timpuri noi!!! Avea examen dar nu imi spusese nimic. Daca poti clarifica acest lucru de la inceput cu el chiar inveti!!! Te mai bazaie cu teoria...si te invata sa parchezi bine! Merita.

Apoi am trecut la unul care a fost dat afara... asta era pe gustul meu ca ma lasa sa fac ce vreau si nu ma intreba teorie!!!!

Al treilea a fost Velicu, un tip simpatic, intre cei doi...Nu te toca cu teoria, mai venea sa te ia de acasa, nu tipa la tine, te invata parcari eu zic ca este mai echilibrat.

Am uitat sa iti spun ca Tancu sta dupa tine la examen, vine cu cineva in spate, sa vada cum merge traseul daca sunt probleme cu Politistul sa stie.

Daca ai te intereseaza vreunul (super oferta) iti trimit un PM. Dac vrei sa inveti bine bine ti-l recomand pe Tancu si cu Velicu inveti dar este mai putin sever!!!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput