VA MULTUMESC!
Raspunsuri - Pagina 2
lorelei_19 spune:
Leea, imi amintesc de tine. La multi ani fericiti si Dumnezeu sa va ocroteasca pe tine si pe Tudorel. E un ingerash de copil
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Laura T spune:
Leea, sa-ti traiasca puisorul si sa te bucuri de el pana la adanci batraneti!
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Tzuni spune:
Sunteti absolut SUPERBI! Sa va dea Dumnnezeu sanatate, liniste, fericire si noroc cu caru'!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Anca Wish spune:
Heiii Leea, ai acum un barbat in casa.
E frumusel si grasunel. Sa-ti traiasca!
La multi ani, multa sanatate, fericire si un brat de pentru tine.
anca...SIGUR intr-o zi
Carmi spune:
Sa-ti traiasca mititelul si sa fiti fericiti !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Mirunaa spune:
Leea, chiar ma intrebam ce mai faci.Ma bucur sa aflu ca esti fericita.Probabil daca n-ar fi si lacrimile n-am mai aprecia la adevarata valoare fericirea.
Ai o minune de baietel.Ai facut alegerea potrivita.Sa fiti iubiti si sanatosi, ca mai aveti multe inainte.
Toate cele bune!
Apanda spune:
Sa aveti multa sanatate si sa fi mandra de ceea ce ai reusit pana acuma. FELICITARI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A
Delia21 spune:
Si mie mi s-au umezit ochii privind pozicile.Ai un baiat pe cinste,este superb!Doamne da-i sanatate si sa aiba parte de tot ce este frumos si bun pe lume!Iar de tine ....se vede scumpa ca esti fericita,stiu ,cunosc sentimentul caci si eu am un printisor de 4 luni.Deci,dupa cum vezi ai facut cea mai buna alegerea vietii a tale.Sa-ti dea dumnezeu tot ce-ti doresti Leea!
daniella4 spune:
Leea, sa-ti traiasca minunea de copil si sa fiti fericiti!
Daniella, mama lu' Alexis