Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 4
teodora35 spune:
krelia sa stapanesti sanatoasa inelul sa fi fericita si tot ce iti doresti
plici plici superb inelul sa fi fericita pina la adinci batrineti alaturi de cel care ti-a daruit inelul
Daneza drum bun si sa revi cu bine
dana bine ai venit in clubul nostru aici ai nimerit intr-o familie tare iubitoare,fete simpatice si iubitoare si care iti ofera sprijin atunci cand ai nevoie
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
georgi75 spune:
Iar v-am pescuit de pe pagina 2...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Geo io avusai scuza...fusei la intalneala cu copkilu si cumilik. Pliciosu nu putu sa ajunga, da' nu-i bai! Ca doar noi ne vedem des...ca altfel intram in fibrilatii una fara cealalta. O gasca de zapa!
Acush am intrat in casa si bag de zeama ca barbatu are problems la job si sta cu tel la ureke si cu laptoapa-n fata si sper sa nu plece la job. Mancare nu avem, dar niste cartofi prajiti cu cremwusti acolo s-or gasi. Da' kiar mi-e lene si nici foame nu am...desi iar am omis sa bag ceva azi!
Gata! Am dat raportu, k sa nu ziceti ca-s naspa!
Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
iri_sori spune:
Buna seara
mai optimistelor da ce repede ati ajuns la un nou capitol
si pe pagina 3
bine ai venit Dana
Georgi mersi
maine plec la tara
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
georgi75 spune:
Sunt aci la toceala....Va urmaresc din umbra.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
SunSmile spune:
Mdah...so..barbatu mi-o plecat sa rezolve dudele ca deh...de importanta nationala frate! Eu am ramas cu blanitzul, el s-a cuibarit langa mine si picoteste si eu m-am apucat de munci...ca si asa trebuie sa stau la noapte! De mancat n-am apucat si uitandu-ma la ora cred ca doar o salata va mai constitui masa noastra(singura) pe ziua de azi.
Maine seara plecam la ai mei. Si abia astept.
Pup
addinel spune:
salutare!
iar ajunsei cu mare intarziere acasa, dar am reusi sa impartim 7 invitatii, un adevarat tur de forta. am eliminat secotul 3 intr-o singura zi
sun franta si mai am si ceva de lucru... va urmaresc, sa stiti
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
georgi75 spune:
Sunule pune mana si papa fato...Ai grija de tine.
Addinelu mi-ai placut la faza cu sectorul 3.Ai prieteni in toate sectoarele?
Chiar, pana la urma socrosenia cati invitati are?
Sper ca nu ti-am stricat seara...
Avem si POZE
SunSmile spune:
Io va zic noapte buna. Caci daca mai tin forumul deschis, nu mai reusesc sa lucrez. In seara asta noapte alba am. E mult...imens...si daca maine seara plecam la ai mei, trebuie sa termin! Nu stiu cum, dar...
Asa ca daca maine apar mai tarziu sa nu disperati...sunt calare pe problema!
Pupi
chatonel spune:
Ma distrai umpic citind din urma. Ce sa va zic? Daneza e plecata, da ii urez mult curaj pentru simbata. Georgi e pe-aci cu o juma de oki, si ei ii urez multa concentrare la invatat! Sunu... spor la munci! Restu lumii, mii de pupi si mai vin si io, sapt viitoare mai mult, ca acu mi-am prins urekile la servici (colegii sint plecati) si cu serbarea (flamenco, sfirsit de an) care se apropie cu pasi uriasi!
Toulouse, la ville rose