Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 2
addinel spune:
dana, bine-ai venit!
optimistelor, intampinati-o pe dana cum se cuvine ca e nasica mea si a lui georgi!
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
krelia spune:
Bie ai venit, DANA!!!
adinelu' ie binie, mama?
quote:
Originally posted by Dana_ch
deci ma primiti si pe mine?
eu sunt foarte optimista
Poze cu Lucas
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Mi-am luat pauza:)))...sunt in greva munciiiiii!
Si ma uitam pe lista si am observat ca sunt cateva fete pe care eu nu le-am vazut niciodata aici...oare de ce nu mai intra?
Voi cam tacute si asta nu-mi place deloooocccc!
Copkilu' si Pliciu mi-or disparut in ceatza!
EDIT: BUN VENIT DANA!....e bine Adina?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
plici plici spune:
iuhuuu....m-a anuntat krelia ca ati intrebat de mine. Sunt acilea, dar nu pot sa misc nimica, asta intre delegatii, proiecte, prezentari si evindet santieru lu peste' . deja am devenit imuna la tot ce se intamapla acolo :)
Noutati: am primit si eu inelul de logodna, deci e totul extra oficial. Ura. felicitari la pufdegugushtiuc/krelia pt al tau!!!!
Sunule , optimiste dragi .
ma cheama power pointu, va pupciii
impreuna spune:
Dana, si eu sunt draguta, drept urmare iti spun ca ma bucur ca ni te-ai alaturat
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Asa beeeeeeeey...Acu am si io nasica.Nu numai Daneza
Deeeeeeeci
Bine ai venit Daaaaaanaaaaaaa....Sper sa te simti bine la noi.
Te trec pe listutza si ca a adormit maimu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Am intrat si eu pe fuga sa va salut.Sunt in criza de timp.Maine am banchetul si nu am sandale, rochie, programare la coafor...nu am ajuns sa ma epilez Si mai am si in jur de 100 de diplome de plastifiat...
==========
Corina
Albumul meu