Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (27)
Raspunsuri - Pagina 17
SunSmile spune:
Gata mah, nu mai dau cu biciul! Sa nu spuneti ca-s rea! Si voi aveti trebi..si eu trebuie sa gasesc o solutie sa-mi repar echipamentul-copil.
Dar totusi...Geo, Pliciu si Cumile unde sunt???
Hai ca ne auzim...o zi buna!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Salutari la fete.
O sa fiu scurta de tot.Am fost la tara si am dus-o pe Stef la maman. 

E prima dataaaaa, si mi-e fff greu.Apoi am fost si mi-am bagat dosarul pentru concurs.
Acum am ajuns acasa.
Fac repede curatenie si ma apuc de invatat.
Nu mai plangeti dupa mine.
V-am zis ca e mult de tocit si sunt in criza de timp.
Ana imediat apari pe listutza.Aseara mi-a cazut netul si nu am putut sa o fac.
.
Gata fete.Am dat raportul. 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Fruntea sus, Geo! Stiu ca-ti este greu fara Maimu, dar aveai nevoie de timp pt tine. Ia partea plina a paharului...vei fi o mamica fericita si multumita ca-i poate oferi copilului mai multe.
Succes la invatat si stai fara grija...noi aici suntem!
ana_maria222 spune:
neatza ..neatza!! pentru cele care nu stiu..cam asta e ora mea de trezire pentru ca lucrez tarziu noaptea!! ![]()
va pup si ma duc sa caut saloane pt unghii false pe net ca maine tb sa efectuez operatiunea! ![]()
va puuuuuup!! 
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
georgi75 spune:
Pauza de o tgarica

Mersic Sun de incurajari.Pana acum e bine, am vorbit cu maman mai devreme si erau la masa, apoi ziceau ca intra la nani. Nu a plans deloc. Doamne ajuta!
Danezo nu eram pe mess.am inchis calculatorul sa nu ma atraga.
Ana nu o sa-ti vina sa crezi, dar iar mi-a cazut netul dupa ce v-am scris mesajul aici si nu am apucat sa te trec pe lista.Ma duc repede acum.
Alina gata nunta? Cam mult ai stat...![]()
si revin. Am uitat sa va zic.Deja am terminat o legeeeee.....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
La Multi Ani! HIM
bine ai venit ana!
dany:)
georgi, treci la invatat ca punem biciu' pe tine. vb cu moderatorii sa nu te mai lase sa postezi:)))
alexa 
iri_sori spune:
La Multi Ani!
HIM
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
SunSmile spune:
Buna fetele,
Am intrat sa va pup. Acum fac papica si-mi astept sotiorul, apoi ne uitam la meci(hai Cehiaaaa) si apoi treaba pana spre dimineata. M-au lasat baietii de la IT cu "fundu-n balta" si pe langa date si toate cele, trebuie sa resuscitez si echipamentul in sine. SI e asa SF, dar n-am ce face. Asa ca in seara asta nu mai intru, ca sa pot lucra.
Ne auzim maine! Pup la opti!