Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Aveam nunta pe 23 septembrie, inauntru, dar am schimbat sala. Acea zi este ocupata deja, de fina mea in devenire, ea avea pe 30 septembrie, tot acolo, dar s-a mutat cu o saptamana. Deci, ramanea doar data de 30 septembrie libera, insa tipa de acolo care se ocupa de nunti spunea ca are deja o pereche care asteapta si ca ii va suna.
Mi-am cumparat, cum v-am zis, rochie, coronita si flori pentru invitati, deocamdata, si daca mi-ar explica cineva cum trebuie sa procedez, va arat fotografii. Rochia e inca la Piatra, pentru model pe masura mea, dar m-am fotografiat cu cea pe care am probat-o. V-am pupat si Casa de Piatra fetelor care se ( s-au) casatoresc in acest week-end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

Casa de piatra si o viata lunga si fara de griji miresicilor din weekend-ul asta.

Petrecere frumoasa,
elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Kemsy, intri pe contul tau de yahoo si mergi la photos. acolo ai optiunea de creare album, si imediat cum faci asta vei vedea si butonele cu "browse". faci upload la pozicile din calculatorul tau pe yahoo si apoi ne dai noua linkul de pe yahoo cu photos!

sper ca am fost destul de explicita ....daca nu ....revin cu noi iesplicatii

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Am urmat indeaproapte instructiunile si cred ca am facut treaba buna. Veti vedea in album foto cu lucruri pentru nunta mea. Unele realizate, altele in stadiu de proiect. Mai am de adaugat, pe parcurs ce imi mai cumpar diverse
V-am pupat si astept parerea voastra

Mergi la inceput

am uitat sa va dau adresa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gianina80ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Kemsy, albumul tau nu se poate vedea, trebuie sa dai public la optiuni ca il poate vedea lumea..mai mult ca sigur este pe private!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salut fetelor,

va rog nu mai gasesc mesajul ala in care cineva explica tot ce trebuie sa platesti pentru civila. Maine trebuie sa ma duc acolo la starea civila si trebuie sa ma duc sa platesc toate taxele. Va rog, daca imi puteti scrie tot ce trebuie sa platesc si adresa unde tre' sa platesc. Va rog, astept...........multumesc.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat, de acum pot fi vizualizate fotografiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana, ti-as raspunde eu dar nu stiu daca mai e valabil ce a fost anul trecut. Se platea taxa de copac(parca 160.000) la rajac pe Splai Bahlui, in Cantemir si o taxa la finantele locale(pe langa Mitropolie) dar nu mai stiu cat era. Poate pana dimineata intra o miresica sa iti raspunda. A, mai era si timbtu fiscal de 10.000 parca.

Kemsy: nu se vede. Seteaza albumul public, salveaza setarea si apoi da adresa aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Dana uite aici http://www.primaria-iasi.ro/dlep/
Intri la inregistrare casatorii.
Taxa pt compozitori poti merge direct la BCR ...stiu ei contul.
Taxa de pom e asa cum spune Darria, pe Splai Bahlui.
Taxa de samb.si duminica in spate la primaria ..intrebi portarul si iti spune el unde sa te duci exact.
Rosa sinensis felcitari pt depunerea actelor!!!
Casa de piatra miresicilor din acest weekend!

31+

Mergi la inceput