Fisuri anale la bb

Fisuri anale la bb | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Azi-noapte copilu' a plans de mama focului ca il "ghidila si ustula" poponeata. I-am dat cu Oximed, Cutaden.....nimic....a urlat de i se impreunau lacrimile in barba. M-am uitat in anus si cred ca s-a pricopsit cu ceva fisuri anale, ca altfel nu-mi explic ce-l doare asa tare.

Ma gandeam ca ar fi fost bun un unguent cu efect anastezic usor. Stiti sa existe ceva in sensul asta la farmacie ??? Sau, daca v-ati confruntat cu problema dati-mi un sfat, cu ce sa-i dau sa treaca repede.
Thx

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Eu zic ca ar trebui sa-l vada un medic. Cred ca gasesti la farmacie unguente calmante, dar nu stiu daca sunt chiar pentru varste mici... Stiu ca pentru adulti exista diverse antiinflamatoare, gen Hemorzon... Oricum, trebuie sa fi atenta ca in urmatoarele zile sa nu se constipe.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Copilul a fost cumva constipat?
Eu asa am patit cu Alexa de la constipatie a avut o fisura la anus si am dat-o decat crema de galbenele si bepanten 9la sfatul mediculu), si am spalat-o cu apa si sapun pana ia trecut(1 sapt.), deci exclus servetele umede sau daca copilul este mare hartia igienica.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am uitat sa precizez. Copilul are aproape 3 ani si nu de la contipatie i se trage beleaua, ci de la scaune acide.
Thx again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Daca e de la scaune acide inseamna ca i s-a iritat rau colonul. Tine-l putin la regim ca sa aiba timp sa se refaca mucoasa.

Hemorzonul nu stiu daca i-l poti da, contine cortizon.
Mai era un unguent, dar nu imi vine acum in minte numele, ceva cu vaselina.

Poti incerca si cu un supozitor simplu ca sa ii mai unga zona.

Sanatate!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Baneocin. Dar eu zic sa intrebi neaparat doctorul inainte.

Sigur sint fisuri anale? Poate sint oxiuri sau limbrici (mie mi se pare mult mai probabil). Cel mai bine faci coprocultura.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

hemorzonul irita, mai degraba proctolog sau ultraproct, dar nu stiu sa-ti spun daca sunt ok pentru bb. tot mai bine intreaba un dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrarot spune:

Spala bine copilul la fundulet cu apa soi sapun, lasa-l sa se usuce (aerul face foarte bine) si apoi da-l cu NEOPREOL (este fostul Jecolan - bun pentru iritatii, arsuri etc - contine ulei de peste)
Atentie ca pateaza chilotelul, prosopul etc.
Eu asa am procedat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Noi am patit la fel ne tot chinuim cu o fisura anala,dar pana la urma a fost vorba de o candida.I-am dat dupa fiecare kk cu o crema pe baza de nistatin si acum i-a trecut.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Mergi totusi la un doctor

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos pentru sfaturi. N-am mai intrat pe subiect fiindca am scapat de belea. I-am dat cu Cutaden si Hemosan (unguent din plante). Fiind un cacacios si jumatate si-a iritat mucoasa anala, buni nu i-a mai dat cu crema si uite asa am facut o noapte alba......

Multam din nou pentru pareri.....

Mergi la inceput