Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Revin. Imi lauda cineva copilul ca maninca mult la o masa (ma scuzati, Roza ma impiedica sa-mi amintesc); da, Miruna nu are gustari; stiu ca o laud iar, dar fac asta ca sa incurajez mamicile cu copii care maninca putin odata (asa era si Miruna pina pe la 5-6 luni). Miruna maninca dimineata 300 ml lapte, la prinz 200 gr legume si 100 gr fructe, dupa amiaza 200 gr iaurt si 100 gr fructe, si seara 300 ml lapte. Intre mese basculeaza apa si suc de fructe.

Si acum, printesele Maria si Miruna in actiune. Sint multe poze, pentru cine are rabdare. Iar aici e Miruna cu codite si geaca rosie.

Dana Lucia, l-am vazut acum pe Alberto, microbist convins, nu gluma.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Nanadana multumim de urari, si tu la fel de draguta ca de obicei!Un si o si pt. tine si de la Alberto! Sa iti fie de bine petrecerea!

Aici e si azi foarte cald, iar in jur de 30 de grade dar azi, fiind o zi lucratoare pentru mine nici vorba de ajuns la plaja ca ieri.

Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

-am admiart printesele Maria si Miruna
Dana si noi intoarcem pupic la amandoi

la noi este o caldura de esti obligat sa stai in casa ca de nu te topesti afara,asa ca avem filme de vizionat azi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata si eu la amiaza!

Si eu mor de oboseala, Anca a avut program nocturn azi-noapte.
Cred ca din cauza dintilor de sus. De fapt, sper asta. Ieri am fost in Herastrau si am stat pana s-a lasat frigul si era numai in rochita, sper ca nu a racit.

In rest, eu astept concediul. Mai avem 2 saptamani.

Kid, of, prin ce ati trecut si voi in weekend. Sanatate multa.

Ruxandra, ce bine ca ai net, ne lipseau mesajele tale.

Ioana, deci aranjati vacanta fetei. Ce bine ca bunicile vor sa o tina. La noi, toata lumea se inghesuie sa il tina in vacanta pe Victor, pe Anca nu o vrea nimeni ca e mica.
Dar de la anul nu le va merge, le-o voi da si pe Anca, care va fi "mare".

Marinela, si tot ca tine ma simt. dar iti repet si eu ce i-a zis Carmen lui Vero, de la jobul asta nu se accepta demisia.
Daca avem noroc, furam ceva zile libere, atat.

Antonia, azi am aflat de un coleg care are 2 fetite : 1 an si 3 luni si 4 saptamani. Si sotia se descurca cu amandoua, e drept ca si cu ajutorul unei bone.

Irina spanioloaica, nervi tari cu soacra.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

irina, imi pare rau de accident; lasa ca se sparge el ghinionu asta si-apoi sa te tii trai pe vatrai; bine ca sunteti bine cu totii

tonnia, oau ce veste; felicitari si putere sa te descurci cu toate

biumil, felicitari pt carnet si pt miscarile lui milan

si un sfat de la o mamica patita: nu va lasati copilul la o raza mai mica de 50 cm departare de un alt copil, cu jucarii contondente in mana, pe care le cunoaste si le foloseste; rezultatul poate fi dezastruos si neasteptat;
sper ca Miruna a uitat incidentul si daca nu, vom vedea la urmatoarea intalnire partea 2-razbunarea

in alta ordine de idei: tarcul cred ca e inutil, patutul de voiaj-nepretuit; fi-mea nu a avut muci cand i-au iesit dintii

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Dana lui Antoine, multumim.
Kristina, eu nu pot sa merg in fata in masina, ca Miruna vrea sa ne jucam, sa ii vorbesc, sa ma vada, etc; tu cum il "fraieresti" pe Radu sa stea singur? Vinde-mi niste ponturi.
Maddy, canutele sint de la TCM germania, le vezi www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0002253" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Frumoase foc fetele, si ce draguta e Maria, si grasunica, acum ne pare rau ca ne-am despartit, ca vad ca iar am famas fara draguta, ca a disparut Crista si si micuta Clara.
Voi la intalneli de genul asta lasti fetele, copii sa mozoleasca aceeasi jucarie?Ca si la noi mai vine un bebe in vizita, dar eu sunt cam para si le dau la fiecare jucaria lui, pana intr-o zi cand au facut schimb de suzete fara sa vedem si ce fericiti erau ca au reusit sa si le fure.Eu una ma gandesc sa nu isi tranmita ceva virusi, si vedeti voi ca saliva este la ei cel mai bun mod de a capta ceva.Dupa vizita spal la jucarii de mi se acreste, le dezinfectez, nu ca mi-ar fi greata de celalat bebe ca mi-e drag de numa, dar sunt precauta cu bolile astea.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, sa te lauzi cind iti iei .
marinela, ahaaa, deci nu sintem noi primii divortati, au fost altii inaintea noastra. Noi le lasam pe fete sa mozoleasca aceeasi jucarie; cind Maria a avut diaree, nu ne-am intilnit; la fel cind Miruna a avut febra. Sint mari copiii deja (peste 9 luni), trebuie sa-si formeze sistemul imunitar. Daca le-am duce direct la cresa, unde sint 10-15 copii, ar fi mai nasol, asa ca o luam cu incetinitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

si eu am stresuri cu jucariile .... nu imi place sa vada ca 'ling' la aceeasi juacrie chiar si verisori intre ei dar ce ssa- i faci .... mai scap.
fetita mea nu vrea sa bea nimic cu biberonul, la canite se uita si maximum se joaca cu ele ..... asa ca sucurile nu prea ajung in stomacelul ei. Incerc si cu lingurita dar mai multe merge pe langa

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, nici Victor sau Anca nu stau in spate in masina fara mine.
Cred ca noi am grasit, ca am stat cu ei in spate de cand erau mici.

Acum mai greu ii vom obisnui, mai ales ca domnisoarele cresc si vor atmosfera.

Kristinutza, dar lui Radu nu ii e foame/sete/ nu plange cand mergeti cu masina ? Nu isi pierde suzeta, chestii din astea ?
Cum faceti, va opriti de fiecare data ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput