Humana 2

Humana 2 | Autor: mariailin

Link direct la acest mesaj

Fetele, va rog ajutati-ne. Nu mai gasim lapte Humana 2 pe nicaieri si nu mai avem decat pentru diseara. De o saptamana caut si nu mai au pe nicaieri, pe la nici o farmacie. Nu stiu ce sa mai fac. Stie cineva un loc unde mai au?
Ce ma fac daca nu gasesc?

Maria & Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu se mai gasesc. Am o prietena intr-o farmacie si a sunat peste tot dar nimic. Din pacate si noi suntem pe final cu Humana 2 si probabil o sa ne intoarcem putin la H1 dc nu se rezolva. Am inteles ca a fost o problema de fabricatie si apoi import dar distribuitorul spune ca sapt asta va fi din nou pe piata.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Buna la toata lumea,
Si eu am cam ramas in pana de Humana 2 si se pare ca nu a aparut inca. Insa, cica laptele Milupa - Milumil-ul adica, este cel mai apropiat de Humana din puct de vedere al compozitiei, asa ca probabil o sa trecem un pic pe Milupa.
Asta depinde de virsta bb-ului. Daca este mai apropiata de 1 anisor (asa cum are Andrei), atunci Milupa este o alternativa, daca este mai mic, un picusor de Humana 1 nu ii strica, mai ales ca am inteles ca "criza" asta nu dureaza mult.
Daca tot am raspouns la subiect sa si intreb ceva. L-as trece pe lapte de vaca, pentru ca saptamina viitoare face deja 1 an - poate sa-mi dea cineva sugestii despre asta???.

Anamaria - mama de Andrei

Mergi la inceput

anamaria, cauta prin forum sau pune subiect nou si o sa vezi ce=ti raspund fetele. Din pacate nu stiu ce sa-ti raspund pt ca Maria are doar 4 luni jumatate si nu ne batem inca capul cu lapte natural.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

eu mai am o cutie de H2 (900g) ramasa de la mara care are acum 1 an si 9 luni. cutia este nedesfacuta si in termenul de garantie. cine o vrea sa-mi de un semn. eu locuiesc si lucrez in zona Pta Alba Iulia - Decebal.

astept vesti de la voi
maa si mara

Mergi la inceput

daca nu se inscrie nimeni urgent urgent o vreau eu. Mai am o cutie de 350 g deci vreo 3 zile pt mine e OK. E cineva mai grabit?

marina

PS : madadum cum dau de tine in caz de nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

sorry

s-a adjudecat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria13 spune:

Salut!
Am citit ca aveti nevoie de lapte Humana 2. Ati putea sa incercati la magazinul virtual reclama.
Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

AM SUNAT LA DISTRIBUITOR ( 4.23.95.92 0722.594.320) SI CEL MAI SIGUR VINERI PRIMESC LAPTE H2.

Eu i-am dat o cutie H1.Apoi am gasit o farmacie unde mai aveau 6 cutii si le-am cumparat pe toate. Din pacate nu mai am decat 1 cutie.

Incercati vineri la tf. Le aduc acasa si pretul e 150.000/cutie ( sper sa nu-l fi modificat)

Va pupa,

catalina si o mamica fericita

Love is all around

Mergi la inceput