fetele din belgia (8)
Raspunsuri - Pagina 5
ardeiash spune:
gagici: am avut o zi superba... baietelul meu a avut timp destul pana acum sa-si faca cei 7 ani de-acas' .... incepand de azi pot completa eu cat vreau ca nu mai poci.... in traducere: azi a implinit sept ans.
i-am facut o surpriza si i-am luat un castel / bazin de apa si s-a balacit impreuna cu subsemnata in micuta noastra jardinitza. ne-am jucat in apa cu mingiute si bombe de apa pan-am pleznit .. spre disperarea solemnului meu barbat care-mi tzipa ca e pentru copii... am cantat la multzi anisori in confeti si sunatori... lumanarici muzicale si tot tacamul. a fost sup de sup... de super. si vremea a tinut cu noi! maine o luam de la capat.. iar ma tzipa barbata-miu!
oana: ai plecat in romania?
bubu: esti super!
ce mai fac celelalte fete?
va pup si va urez o vreme frumoasa!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
desperataaaaaaaaaaaaaa
la multi ani lui andreias gazutsa mica!
e deja mare de-acu gata, incepeti grijile pentru umblatul dupa fete:)
sa va creasca mare, sanatos si voios!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah din partea mea si a lui bubu:)
miri_mik, fericit mamik
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
scumpi spune:
Disperata La multi ani puiului tau, sa creasca mare, sanatos si voinic...iar cadoul, perfect pt. vremea de-afara, cred si eu ca ai intrat si tu sa te balacesti...
Miri-mik Bubu este un superstar!!!
Carmita ce mai faci mai, pe unde umbli?
Multi pupici la fete
carmita_baby spune:
Disperata La multi ani lui Andreias! Sa va creasca mare, sanatos, voinic, frumos Petrecere frumoasa
Scumpi iote si io pe ici pe colo da` tu pe unde umbli?
Mello motanelul iubit
maggy spune:
Disperata LA MULTI ANI PUISORULUI TAU!!! Sa va traieasca si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui!!!
Fetelor sunt asa de ocupata dar sa stiti ca va citesc printre picaturi.
Voi mai puteti de la caldurile astea...sper sa vina ploaia aia odata
dama spune:
Buna seara fetele.
Mai intai La Multi Ani! si la multe bucurii si reusite in viata lui Andrei al disperatei.
Sa va spun si despre noi cate ceva...nu prea am multe noutati decat ca o sa venim la Liège la inceputul lunii septembrie. Adica eu si fii-miu plecam vineri in Romanica unde stam pana in septembrie. Sotul ramane aici ca trebuie sa semneze contractul cu belgianul si ala a zis ca asta va fi cam intr-o saptamana 2 ca trebuie sa faca unul de la RH contractul si nu e acum...of, mama ei de administratie, peste tot aceeasi. Apoi tot al meu sot o sa incerce sa mute tot, dar mai intai trebe sa caute apart, ce sa mai, nici nu vreau sa ma mai gandesc cate se suprapun asa deodata...sper sa trecem usor. Bun, am sunat la consulatul de belgian de la Paris si cica eu as putea obtine direct din Belgia acea viza sau carte de sejour pe 1 an pt reintregirea fam. ca am deja o carte de lung sejour in Fr...si cica nu conteaza ca prima viza a fost viza de student...o fi diferit decat in Fr, ca astia ma trimiteau in Ro sa-mi schimb statutul din student...in fine, sper sa fie asa, oricum pana nu se aranjeaza al meu cu actele, eu nu poci face nik.
Cel mai aiurea mi se pare mutatul, ma dispera gandul la cate sunt de carat acolo si ce chieltuieli vom avea acum de inceput. Sper sa scapam cat mai usor.
Si chiar nu e nimeni de prin zona Liège-ului? Eu cu cine o sa pun de o intalneala cand voi fi acolo printre straini?
Hai va pupik si va mai scriu din Romanica
PS...acum alta...se invata greu flamanda? ca vreau sa ma apuc s-o invat ca imi inchipui ca e cam necesara, nu?
Mami de David (18.11.04)
ardeiash spune:
oo : multumesc tututror pentru urari...
dama: daca vrei un job bun iti cam trebe flamanda. daca nu... poti sa stii doar franceza. dar mai depinde de norocul omului. eu cunosc pe cineva care stie engleza.. si in mod exceptional si-a gasit de munca aici la bruxelles! asa ca /// iti urez bafta! si pupici
ardeiash spune:
caldura mare mon cher.... ce mai faceti? cu ce va mai distrati?
carmen: cand pleci in romania? de fapt intrebarea e: au inceput emotiile?
miri: ce face bubulez?
simone: gata, te-ai maritat sau nu>
maine-i ziua belgiei: e misto la bruxelles. da pe la voi"?
maggy spune:
N'eata fetelor!!!
Parca mai poti respira pana pe la amieaza cu caldurile astea...in 2003 a fost cald dar nici chiar asa...
Disperata si la noi in Leuven e fain...distractie muzica si bautura..asta din urma cine poate rezista la caldura..
Dama sa-ti ajute Dumnezeu ca trece-ti voi si de asta iar de intalneala sunt sigura ca sunt romani si pe acolo..
Esme ce mai faci ca nu mai auzisi nik de tine...
Fetelor i-mi vine fata...marti e aici in Belgia sper din tot sufletul sa se acomodeze repede ca stiti voi cum e prima data intro tara straina...
Va pupici
miri_mik spune:
traiasca regele si ziua nationala a belgiei, ca tare bine mi-a prins s am sot in weekend prelungit:) am fost la plankendael, toti trei:)) caldura mare monsher... da a fost dragut:) am pus poze pe dropshots:)) si-am pus si filmulet:)da ala nu e din parculet:)
voi ce-ati facut azi? dar maine ce faceti? eu am cina de protocol cu matusa si unghiul sotului... tineti pumnii... sa ma tina nervii:)))
pupicei:) multi si racoritori:)))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik