fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bai gagici; mi-am zis sa v-aduc aminte ca voi... nu veniti niciodata sa ma vedeti .. decat cu treaba... hi hi hi

deci in perioada 11-15 august e mare covor mare in grand place,,, stiti ca e 1 data la 2 ani... si va mai dau 1 data link-ul poate l-ati pierdutara http://www.flowercarpet.be/.. si poate asa ma si vedeti...

carmen: multumesc ca m-ai salvat din gura lui danuta... stii tu cum inteleg eu gresit rareori.. sau de multe ori? nu mai stiu... of saraca scumpi.... bine ca n-a patit nimic. stii ca la plecare -ti zicea ceva de pahare sau farfurii zburatoare si ma gandeam de ce oare zice asa!

beatrix.. cum adica sa te casatoresti in romania si sa nu se recunosca ? mi se pare o aberatie.. nu cred ca trebe sa-ti faci probleme

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

si inca ceva... e spectacol de sunet si lumini intre orele 22h20 et 22h45 in fiecare seara... se poate intra si in hotel de ville,,
am citit mai bine acum .. e de pe 12 august, citisem pe un site si nu era bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Beatrix,cind m-am casatorit sotul meu avea deja cetatenie avea dubla cetatenie drept pentru care noi ne-am casatorit in Brussel la ambasada.Toate bune si frumoase dar cind am dus actele la primarie ,cei de acolo nu au recunoscut cetatenia pe motiv ca sotul meu este belgian si cu toate ca poti avea trei nationalitati ,statul belgian nu recunoaste decit una.Fiind belgian trebuie sa te casatoresti ca belgian.Noi am facut cea de-a doua cununie civila aici la primarie cea recunoscuta defapt.Pentru acte daca imi aduc bine aminte ai nevoie de certificatul de nastere international,o hirtie ca nu esti casatorita in Romania si inca una ca nu mai ai domiciliul acolo.Poate ca lucrurile nu mai stau asa ca acum 9 ani,poate ca ar fi mai bine sa dai telefon la ambasada belgiei,tu sau sotul tau si sa intrebi acolo.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Pupici la fete!
Beatrix, din cate pricepui eu e mai usor sa te casatoresti cu un belgian in romania pitoreasca, nu te innebuneste nimeni cu o mie de acte (aici fiecare primarie de comuna sau oras are propria ei viziune vis-a vis de acte pt casatorie)plus ca nu trebuie sa treci interviul la celula de casatorii false (procedura obligatorie aici in cazul oraselor mari). Inca un avantaj ar fi acela ca iti este mai la indemana rezlovarea actelor(in sensul ca esti in tara, nu trebuie sa delegi pe nimeni pentru a le face samd). Nu mai tin minte exact toate actele care mi-au trebuit mie deci s-ar putea sa omit vreunul ce stiu sigur este ca mi-au cerut certificatul de nastere internatinal si apostilat, hartie de la starea civila ca sunt necasatorita si ca, in conformitate cu legea romaneasca ma voie sa-mi pun pirostriile dupa 18 ani varsta cronologica, certificatul de nationalitate si cam atatea imi amintesc. Te pupic acu
Dispe buna ideea cu covorul de flori, vineri sau duminica cred ca il vizitam si noi sper sa nu ploua!Ai primit offf(line)-urile mele?
Ma gandesc la Scumpi, faza cu masina-sa trebuiasca sa treci prin din astea si in vacantza si atat de departe de casa de aici...sper sa se rezolve cat mai repede si doresc insanatosire grabnica masinii si nervi de fier stapanilor!!
Crmen, surioara, bine ca vii maine, mie una mi se parea prea mult pana vineri!Vezi cum iti programezi timpul ca sambata as vrea sa mergem la abatoir in piatza pt o noua rezerva de mici si nu numai!
Miri_mik, as fi vrut sa vb mai mult az, da nu-i bai next time better!pupi lui Bruo, iar poza aia cu Bruno si primul morcov mi-a ramas intiparita in minte, super adevarata:):):)
In rest pupi multi tuturor!!!!!!
zmuahhhh

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Miri_mik, mieke, oanademunk, merci mult de raspunsuri!
asta ma interesa, daca in afara de certificate apostilate mai trebuie ceva hartii aduse din tara!
iar legat de acte, banuiesc ca atunci cand le-ati primit ati avut drepturi depline, atat de sedere cat si de munca!
disperata, eu sunt deja casatorita! informatiile sunt pt o prietena! ea m-a intrebat pe mine, iar eu v-am intrebat pe voi! clar casatoria va fi recunoscuta dar cum cununia civila va avea loc in Ro ea se gandeste sa nu intampine ceva greutati cand vine aici, in sensul sa-i mai trebuiasca nu stiu ce hartii neprevazute initial de prin tara ! de la primaria din be, l-i s-a spus ca sunt necesare doar certificatele in original si apostilate!
dar... stiti si voi cum e cand e vorba de hartii ca parca intotdeauna se face cumva ca iti lipseste una!

va pup si va multumesc,

Beatrix
31+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

mieke: nu mai tineam bine minte ce ne povestisesi deja,,, curata tampenie... this is belgium,,, dar cred ca fiecare tara le are pe-ale ei... iar romania e primul loc in top...

tania: deci pleci vineri din nou??? ,a o sa ni se faca dor de tine !

beatrix: bafta prietenei tale!

miri: esti declarata abesenta.. nu ne mai povestesti nik nik de morcovei, intoarceri pe spate , dintisori si alte alea??

sa aveti o zi reusita!

Mergi la inceput

oana: nu stiu espre ce mesaje e vorba,, vrei sa mi le mai scrii 1 data? pliz..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello dragele mele,
In ultimul timp nu prea am intrat aici din criza de timp dar tot v-am citit in fuga sa stiti
Beatrix, dupa cum vezi, exista fel de fel de variante cand e vorba de casatorie fie in tara sau in Belgia. Dupa mine cel mai practic lucru ar fi acela de a merge sau suna la primaria de care apartine persoana respectiva si sa intrebe de ce acte are nevoie precis. E valabil in ambele cazuri. Asta pt ca procedura difera de la oras la oras. Eu m-am casatorit in Belgia si inainte de a veni aici sotul meu a fost la primaria de care apartine, acolo i-au dat o lista cu actele necesare si eu am alergat ceva prin capitala pana le-am obtinut dupa care m-am prezentat aici cu ele si gata. In Romania e aceeasi poveste pt ca si acolo cer diferite acte ale persoanei straine si e bine ca el sa vina pregatit cu ele. Dupa ce au ambele liste pot alege calea cea mai usoara pt ei.
Disperata, da fetita, maine dimineata placam pt o saptamana in Spania. Dupa ce ma intorc o sa te sun sa vedem cum facem sa ne vedem, bine?
Imi pare nespus de rau ca nu pot sa vad si eu acel covor de flori. Imi doream asa de mult.....Dar e ca un facut pt ca in fiecare an cam in aceasta perioada noi suntem plecati cu prietenii cu motocicletele, este traditionala aceasta calatorie si tine de ceva ani. Deci nu cred ca voi reusi vreodata sa merg sa vad covorul doar daca schimba aia data, ceea ce ma indoiesc.....
Oana, problema ta cu inundatia e rezolvata? Daca ploua in lipsa ta mai exista sanse sa va inunde? Sper ca nu. Mai ales ca vad ca deja perioada ploilor a inceput.
Miri_mik, ce mai faceti voi cu Bruno cel nazdravan? Sa-i dai pupici dulci de la mine
Carmen, tu vei pleca cu Oana in lipsa mea de aceea as vrea sa va urez calatorie placuta, sa va distrati cum numai voi stiti, iar tu sa ai parte de o nunta c-an povesti. Neaparat sa faci in asa fel sa vad cat mai multe poze de acolo
Celelalte fete va salut pe toate si va doresc numai bine.
Va pup

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Mergi la inceput

bepii: calatorie placuta si distrctie maxima! speram ca macar de data asta sa nu mergi cu motocicletele.. dar vad ca n-ai scapat... o sa fie frumos totusi! si eu vroiam sa vad spania. am o matusa acolo.. dar cine stie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

dragele mele ,

Uite ca ma bag si eu in discutia voastra si poate o sa fiu putin off topic,dar va rog sa-mi spuneti si mie despre covorul de flori.Maine vin la Bruxelles pt 4 zile si as vrea sa vizitez si eu locul asta.
Va rog sa-mi dati mai multe amanunte.

ANGELA

Mergi la inceput