fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Deci'my life sucks'!!!Nu intru in toaaaate amanuntele da va zic doar de azi cum am stat 14 ore cu niste...Doamne iarta-ma care numai si numai gesturi au facut in spatele meu toata ziua ca nu i-am putut prinde sa ii potolsesc cu nici un fel de metoda, am ajuns sa tip ca nebuna pe acolo tot degeaba, maine si poimaine iar lucrez cate paispe ore juma pe zi, am ajuns acasa la ora 23 casa inundata de ploaie, luminile in curte inecate si ele, se pare ca mi s-a stricat si congelatoru ca nu ma gandeam ca in casa in care platesc ditamai chiria o sa ajung sa stau cu umbrela,..si as putea sa continui da mai bine ma opresc....
Va pup pe toate si Daniela special pt tine, o calatorie usoara si fara peripetii si distractie placuta acasa
pupici tuturor

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Bine v-am gasit fete dragi...stiu ca n-am mai scris de o caruta de timp, dar sa stiti ca am citit tot...
Eu am momente cand scriu ca apucata si momente cand poti sa ma bati si tot nu scriu 1 rand..Si voi va cunoasteti deja, eu le cunosc numai pe carmen si daniela(scumpi)..Dar sper in curand sa se rezolve si chestiunea aceasta...
Bun venit la fetele noi.
Carmen, eu plec acasa saptamana viitoare la sfarsit(pe 12-13).
Hai ca v-am pupat pe toate si va doresc o zi insorita(macar in suflete, daca nu altfel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Scumpi, drum bun acasa, si poate apucam sa ne vedem la o bere si in bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: adica ai acoperisul stricat? naspa! si proprietarul ce zice?
bafta la serviciu! iti tin pumnii sa ai 2 zile linistite. nu le place muzica? poate ca asa-i linistesti!

fete: revin cu intrebarea .. cu riscul enervarii voastre: a fost ma cineva d-acilea la paradisio? sa-mi duc topilu sau nu? dar la walibi? care-i mai frumos? baiatului meu ii plac la nebunie anumalele dar nu stiam ce inseamna sa treaca animalele pe langa tine-n libertate. ca io is cam fricoasa din firicel....!!!!

belgience, belgience: dar de ce nu-mi ati si mie nici-o reteta d-a voastra, bre? sa ma laud si eu ca stiu sa gatesc be. una asa be de be.... hai k-am dat-o pa casnice: rufe, mancare.. ce sa-i faci, varsta!!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

despe, la walibi e beton! balaceala si parc de distractii:) la paradiosio trebuie sa fie super cu animale in libertate, cu maimutele care se catara pe tine. nu sunt agresive oricum, doar trec atatea mii de vizitatori p-acolo! mancare nush sa-ti spun. ba, be de be e fritsii nene:)) cu bere:)))

oana... da in chirie intra si barca? glumesc, da-mi pare rau ca esti necajila:( plus banditii aia care iti mananca toata energia... oooooooooooooof! a iesi el si soarele:) pupic

danuta-bel... arunci buzduganu si fugi? nu se face mama... ia sa te prezinti tu la raport cu detaliu!

ma intorc la topilul meu sacait, car eplange nici el nus tie de ce, si-o tine asa de doua zile incoace:( ca in miorita:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, chiar ca "life sucks" uneori. Tu sti ca un necaz nu vine niciodata singur dar mai sti ca dupa ploaie vine soarele, asa ca gandeste pozitiv draga mea. Tuturor li se intampla chestii de-astea naspa si mie la fel dar am observat ca atunci cand mi se intampla necazuri unu dupa altu si la un moment dat ma coplesesc, in loc sa disper sau sa ma enervez, ma apuca asa un calm si-mi spun ca putea fi si mai rau si caut sa iau partea buna a celor intamplate. Evident, nu toti reactionam la fel, dar stiu ca tu ai o fire practica si ca vei gasi solutia optima sau vei trece peste probleme cu usurinta. Chiar imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat.
Disperata, ti-as fi dat cu cea mai mare placere o reteta belgiana dar chiar nu cunosc nici una. Si dupa cate stiu, astia nu prea au ceva specific cum avem noi sarmalutele spre exemplu. Dar poate ca ma insel. Si cu bucataria nu prea sunt ocupata decat f rar cand ma chinuie talentul de bucatareasa. In rest, gateste mai mult sotu. Uite ca mi-am adus aminte de ceva specific belgian: stoof-vlees. E un fel de tocanita numai din carne de vita , foarte scazuta pt ca se fierbe cateva ore la foc mic. Se serveste cu fritten adica cartofi prajiti si maioneza. O sa-l intreb pe sotul meu cum se face si o sa-ti dau reteta.
Miri_mik, dar ce are Bruno cel scump de-a plans ultimele 2 zile? Sper ca nu e bolnavior. Sau poate ca-i apar dintisorii......
Danuta, ma bucur ca aud vesti de la tine.
Deci pleci acasa, fericito . Atunci iti doresc drum bun, sa ai o vacanta asa cum iti doresti si sa te intorci sanatoasa la noi ca sa ne povestesti cum a fost.
Iar celelalte motate, ce mai faceti?
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut.

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Buna ziua fetelor,
dupa ceva luni mi-am facut si eu timp sa mai intru si sa va scriu.Nu prea am avut timp,mama a plecat acum doua luni ,pe fiica-mea se duce la cresa de la 12 la 17 ,iar eu sunt ocupata cu ea.Iesit in parc ,mincat ,plecat la cresa ,la serviciu ....si tot asa.Iar eu am acasa un uragan -fiica-mea,dupa care vine o furtuna puternica-sotul.Asa ca eu sunt ocupata toata ziulica cu strinsul diferitelor lucruri.Va mai scriu,uraganul sa lovit si urla asa ca ma duc sa o potolesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Eu nu am mai intrat aici caci abia ieri seara am venit din tara dupa o luna intraga. Nu imi venea sa cred cand am intrat in Belgia, ploua cu galeata si era frig iar in tara lasasem 40°C. Ma vaitam de caldura si am gasit aici un frig...

Va multumesc pt urarile de ziua mea. Promit sa intru mai des acum iar in rest "vacanta placuta" la fetele care pleaca.

Pupici la toate fetele.
Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna si milioane de pupici barosani tuturor, vad ca productivitatea pe aici creste pe zi ce rece,foarte corespunzator, ma faceti mandra:)
Sa va povesteasca baba fetele mele povestea cu casa si ploaaaia...a fost o data, ca niciodata un fel de casa cu doi chiriasi in ea..casa era frumusica, cu gradina maaaare si vedere spre castelul din nu stiu cum ii zice; chiriasa si mai frumoasa decat casa da nu asta ne preocupa pe noi acu. Intr-o dimineatza de 4 august, sa fi fost pe la ceasurile 7 ale diminetii, se trezeste chiriasa- sa o numim,de ex, Oana, se trezeste asadar si se pregateste sa plece in sat la treaba....Chiriasul, dormea inca somn nevinovat. Se duce fata noastra isi impleteste parul in coditze, isi trage ia pe trup,isi aplica niste bujori in obrajori si se coboara din pod in odaia principala...Acolo, parea ca ninsese, desi era inca vara. Peste tot zaceau chestii albe...., peretii erau cu pete muuulte si de origine necunoscuta iar opaitul mare din tavan disparuse, explodase noaptea din cauza de apa...Se freca femeia la ochi, urca iar, iar cobora, se freca la ochi nspe minute in sir, bau o gura de spirt, halucinatia tot acolo era!Cum statea ea asa in cumpana (cu mainile intinse in fata si un picior ridicat in aer) auzi ea picureli..picurelile asta veneau din alta incapere....unde isi tinea fomeia hainele ei si ale omului ei, cojoace de iarna, itari si bunditze...cat de ude erau, n am cuvinte sa descriu, din pereti se scurgea apa, din haine si tavan la fel....In curte unde isi tineau caruta , laac si ei i se paru mare. Isi scula speriata omu, 'Omule, omule, incendiu,aaaaaaaaa apa'omu bulversat nu stiu ce sa faca mai intai si se uita pe geam. Geamu dadea spre acoperis....pe acoperis un lac, pe lac pluteau cinspemii de mingi de tenis auncate de zmeul zmeilor-Badea vecinu....una din mingi bloca o gaura de scugere..Nemaistand pe ganduri omu in chiloti iesi din casa, se duse fura masa din curte a celorlalti vecini cu gandu sa puna scara pe masa sa ajunga pe acoperis sa se arunce in piscina sa elibereze lacu....Vecinii auzind miscare iesira si ei in pijamale afara sa vada care-i baiu...se speriara si incepura sa strige un la altu-'Badea piet fuge cu masa noastra si in chiloti'...Intr-o clipita insa se dumirira si sarira in ajutor, unu tinand de masa sau de scara, ailalta facand poze ca marturie la judecata...Scoase omu minge ramasa in gol moment in care curtea se innunda din nou, de data asta si mai acatari ca fiecare se uita si nu ii venea a crede..inapoi in casa apa continua sa curga, cum continua si acu...Si am incalecat po sa si v-am zis povestea mea, specificand in incheiere ca se anunta ploaie si in week-end, si saptamana aviatoare
Sper ca voi suneti bine si casele voastre uscate;!!!
Pupici si o seara excelenta ma duc sa beau, da nu apa!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

frumoasa poveste oana: deci sa inteleg ca dak ati scos mingea ati rezolvat parte din probleme,, nu? bine ati facut ca ati facut poze.. mie nu-mi dadea prin cap! dar pe semne ca lumea e patita pe-aci.. bine ca te-ai trezit! ca dak nu.... va lua apa si patul .. poate... si jucati tenis direct din el! ( incerc sa mi-l inchipui pe piet in lenjerie .. buimacit de somn ,,,calare pe masa... si cu vecinii tzinta la el... ),,

ai nevoie de ajutor?
mieke, danuta-bel, danyelana : bine ati reventi! ( sper ca n-am uitat pe cineva)
madyG- am uitat : sotul meu nu iubeste deloc anderlechtul,. nici nu vrea sa ma duca la piata macar.. cica se cam sparg masini pe-acolo! e adevarat? sau e doar speriat?
bepii: dac-mi faci rost de la sotul tau de o reteta be de be.... sa ma laud si eu in tara.
carmen: hai ma... intra si tu mai des p-acilea...
\miri: sigur ii ies dintisorii lui booboo. i-ai luat jucarie d-aia de care se baga la frigider sa-i calmeze gingiutzele? exista si geluri ff bune. pregateste-te! e cam naspa pentru ei saracutii... sunt asa de chinuiti! al meu a inceput cu al doilea rand.. dupa cum spuneam .. si tot naspa e : e are niste dinti ff sanatosi si nu cad singuri nici de-ai naibii.. tre sa mergem la stomatolog sa-l chinuie saracutul. noroc ca stie aia cum sa-l ia.. si-i ma ida si jucarii : ca altfel : nu's ce ne faceam..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput