fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Asta asa-i, io ies cea mai in lipsa dar ma bucurati atat de mult ca va ganditi si la mine si ca ati fi venit si azi la Mik doar ca sa fiu si eu ........si chiar daca au intevenit motive intemeiate pt care nu ne putem vedea azi, ideea si invitatia frumoasa raman!!!By the way, poze nu ati facut???(suna cam retoric pt ca stiu ca a fost si sora-mea ieri acolo si unde-i Carmen se fac poze:)Daca v-ati pozat da-ti si la juff oana sa vada si ea!!
Pupici acu ma duc la somn o ora ca ma inerveaza vremea asta!
pupici tutulol!!!!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna fetele,
Miri_mik, iti inteleg dezamagirea draguto dar asa cum spunea si Scumpi, stai sa se termine vacantele si n-o sa mai scapi de noi. Pe de alta parte, ia partea buna a lucrurilor si anume, ieri am fost la tine si ne-am simtit tare bine. Mai rarut e mai dragut
Imi place stilul tau tare mult, felul de a povesti, de ramane omu' cu gura cascata ascultandu-te. Si ai fost o gazda excelenta, sa nu mai spun de Bruno care e un dulcic si ne-a inseninat sederea.
Poate ca data viitoare o putem vedea si pe Mady, ce zici Mady?
Hai ca va pup dulce pe toate motatele de pe acest topic si va doresc o zi excelenta.

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sa zicem ca m-am mai inmuiat:( da tot bosu sunt. imi incarcam si eu bateriile inainte de soacra cremenala:( acu, fix de ciuda, ma duc cu bubu in pat, si-am halit doo profiteroluri cat china, pe motiv de necaz ca nu veniti:(( neah, asa, ca sa stiti si voi:p
pupici la toata gasca si ramaneti datoare cu o vizita.
oana, sa le tragi d eurechi pe fete. ca te-au lipsit de prajiturica:) nu-i bai, pt tine, portie dubla data viitoare:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Pei iar vorbiti de profiterol mey.......cand eu tot ce am dulce in casa e un kil de cartofi ridati???Portie tripla de prfiterol si/sau savarine pentru mine data viitoare(fac eu cinste:):))
pupi

poze aici

omul este un zeu cazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

belgience dragi... vaz ca v-ati dat mai aproape de dc... no e bine asha... stati bagate la 220...
deci miri cu profiterol vroiai sa ne servesti? de ce n-ai zis frate... crap de nacaz,,, si stii ceva? pana la ora asta cretinul ala de curier n-a venit! ma tine acas' bag sama si maine . tre sa dau un tel... ma ... cand va zic eu ca unele lucruri se petrec p-aci ca si prin [ro], voi de ce nu ma credeti?
mady de ce nu ma idai nici-o veste, bre?
ca sa nu mai zic de celelalte fete carile s-au pierdutara de tot de tot. ce-o face mieke? dar anne? simonne? andreea> da nora?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

na.. ca uitai de ce-am intrat.. propun.. asa k s-ompacam pe mirutza sa intram toate in acelasi timp aici pe topicutzul asta deseara. ce ziceti? vedem ce iese? e bine pe la 21.30 sau 22? sau pe mess? hai ca mai intru peste cateva ore... daca nu, maine seara.. poate nu toata lumea intra sa citeasca azi propunerea...

miri: am uitat : bafta deseara si fii barbata!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

io subscriu, prezent!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Fetelor,va salut!
Grozav am fost de harnica azi,am rezolvat o gramada de trebi,si am facut si curatenie,cam 25% din cat am de facut de fapt .Atat de rau mi-a parut ca nu am putut si eu sa vin sa va cunosc,toata dimineata m-am gandit la asta,apoi am vazut ca nici voi nu v-ati mai intalnit.Poate va intalniti saptamana viitoare candva,si negresit vin si eu.
Miri,ti-am trimis doua mailuri,nu stiu daca le-ai primit.Pot sa te sun candva sa povestim ,si daca nu m-am prezentat la apel?
Bepii ,sigur ca vin,la urmatoarea intalnire pe care o stabiliti vin si daca merg pe jos!
Dispe, iacata-ma-s,acuma ma chinuie talentul sa vad cum sa pun poze sa vedeti.

Sper sa mearga,si daca le vedeti,sper sa va placa.
V-am pupat !

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mggherman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

MadyG uite am uitat sa-ti urez bine ai venit in grupuletul nostru, ti-am vazut acu pozicile si sunt f. frumoase, va doresc sa fiti fff. fericiti si sa va iubiti mult mult mult...
Fetele sper din tot sufletul sa plecam si noi vineri in Romania ca
de cand astept, trebuia sa plecam de weekend-ul trecut, dar tot asteptam cartea verde de la compania de asigurari si vad ca tot nu ne-o trimit, azi am calcat hainute, am pregatit juma de bagaj, sper sa nu fie totul degeaba, oricum incerc sa gandesc pozitiv

Va pup dulce dulce si numai bine

Mergi la inceput

Daniela, pe noi nu ne-a intrebat nimeni si nimik de masina, la nici o granitza, din contra la unguri nu au gasit sa ne intrebe altceva decat daca avem ciocolata sa le dam si lor o cutie....in rest putea sa fie masina furata,plina cu heroina,cu aur sau pistoale, cu rinichi de transplant sau cu copchii din Maroc sa fac comert cu ei....nu a interesat pe nimeni de masina aia si nici de al meu, faceau ochii cat rotile la tractor cand vedeau pasaportl meu de Romania in rest nimik aventuros spre mirarea mea care ma asteptam la lucruri interesante pe la granitze, doar stii...Pupici!!
Maddy, ti-am vazut pozele, foooarte frumusei amandoi si va sta bine impreuna!'Casa de piatra!' ca am nteles ca nunta a fost de curand!!!Imi place felul tau sincer si direct de a scrie!!
pupicei grasani tuturor

poze aici

omul este un zeu cazut

Mergi la inceput