Anomalie genetica Leiden

Anomalie genetica Leiden | Autor: laura ionescu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sunt insarcinata in 8 saptamani, am 2 sarcini pierdute pana acum si tocmai am primit rezultatul unei analize de sange. Dr meu m-a trimis la Coltea pt a determina o trombo-flebita. REzultatul analizei este sindorm Leiden- o mutatie genetica care da probleme de coagualare a sangelui si duce la pierderi repetate de sarcina.
Voi ce stiti ceva despre acest sindrom? Trebuie sa-mi trimit parintii si sora sa-si faca determinarea genetica? Cunoasteti cazuri de sarcini duse la termen de mame cu sindrom Leiden.
Va rog sa ma ajutati!
Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nu stiu nimic despre acest diagnostic , ci doar k am intalnit o graviduta la usa dr Tutunaru care pierduse mai multe sarcini tot din cauza unor pb de coagulare nedepistata.Dt T a fost cel cara i-a depistat si tratat problema si acum era la a doua sarcina care decurgea f bine. mergi si tu la dansul. sau de fapt suna-l si spune-i cum stau lucrurile, k dc astepti o programare, poate fi prea tarziu.sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

se face tratament pe toata durata sarcinii cu clexane, dozajul ti-l prescrie medicul ginecolog. si da, se poate duce sarcina la bun sfarsit, dar se monitorizeaza ecografic in fiecare luna. daca vrei mai multe amanunte, trimite-mi un PM, eu am facut clexane toata sarcina

Mergi la inceput