Purtator de stafilococ auriu !?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Marilen, este adevarat ca trebuie sa ne imprietenim cu stafilococul si streptococul, dar...streptococul viridans, care se gaseste in mod absolul normal in gat. Cel beta hemolitic (sau pyogenes) nu e deloc dragut. Poate da complicatii serioase daca nu este tratat: inima, rinichii, reumatism...Asa ca..grija!

Edit. Cat despre S.auriu in spitale....Nu vreau sa va sperii, dar in TOATE spitalele exista. Mai mult sau mai putin, dar exista cu siguranta. Numai ca unii (vezi Iasi-ul) au taria sa recunoasca. Si in primul rand sa faca investigatiile. Asta e una din fobiile mele. Ca atunci cand o sa nasc, trebuie sa o fac la spital. Si mai stiu ca oricat ar fi spitalul de bun, oamenii de competenti, nea lui auriul poate oricand sa scoata capul. Mai depinde si de virulenta lui...Si sa dea Domnul sa nu fie decat stafilococ, nu altceva...ca de stafilococ se mai scapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by Marilen

Problema e cum sa sterilizam? I-am facut copilului meu tratamente cu antibiotic 10 zile pe luna, repetat,coform antibiogramei si cand i-am repetat exudatul...a iesit streptococ beta hemolitic, sensibil cf. antibiogramei la antib. pe care tocmai il luase. Imi amintesc ca un doctor mi-a zis o data:cu stafilococul si streptococul trebuie sa te imprietenesti ca de scapat nu prea sunt sanse...

frate.miu a scapat de el cu bronchivaxom...vreo 4 sau 5 ani...primavara si toamna cate 3 luni 10 zile pe luna...pe stomacul gol...

frate.miu a fost ani de zile purtator...deci se scapa...

streptococul...alta poveste...asta va da reumatism la batranete...sau se lipeste pe inima si da reumatism al muschiului inimii...nu e placut deloc...de asta se scapa cu moldamin...dar atentie...dc i.a iesit streptococ fa.i si aslo.ul...ca dc aslo e in limite normale inseamna ca i.a gresit analiza...si nu e streptococ...ci stafilococ...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Aslo a iesit in limite normale, VSH-ul un pic marit. Dr. homeopat la care am inceput un tratament mi-a zis ca este Streptococ din categ. C si nu e periculos. Analizele sunt facute la Synevo, eu cred ca e un laborator bun, la un alt lab. a iesit stafilococ auriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mie inca nu mi-au venit rezultatele la analize, dar ai dreptate Marilen referitor la laboratoare.

Cand eram insarcinata la Brasov mi-au gasit un stafiloco auriu, iar in Franta un streptococ! Nici nu mai stii daca te poti baza pe analizele care ti se fac.

Pentru Marina i-am facut exudatul de 3 ori in doua locuri diferite si i-a iesit tot stafilococ auriu. Sper ca nu s-a inselat toata lumea sa o intoxic degeaba cu antibiotice.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput