pensiune munte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Casa ardeleana_Cheia. curata, mare, peisaj superb, proprietarii foarte de treaba, curte la marginea unei padurici, mie mi-a placut foarte mult!

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

noi ne-am intors din apuseni acum cateva zile, am stat aici :

www.ruraltourism.ro/apuseni/pensiuni%20apuseni/garda/lazea/html/lazearo.html" target="_blank">http://www.ruraltourism.ro/apuseni/pensiuni%20apuseni/garda/lazea/html/lazearo.html
si a fost extraordinar de placut si odihnitor

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Tocmai ne-am intors din Poiana Brasov unde am stat la Vila Andrei. E curat, preturi acceptabile(130 lei/pers pe zi cu mic dejun inclus, fara 100 lei), au gradina (erau familii cu copii care se jucau) si sunt foarte primitori. Au 8 camere, deci e destul de linistita, nu e aglomeratie.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Pensiune super-faina in M-tii Vrancei, la Lepsa, langa Cascada Putna, si rezervataia Cheile Tishitzei:
http://www.casatisaru.ro/
Noi am petrecut anul asta un Revelion de vis acolo. Cred ca vara e si mai fain pt. ca e toata curtea plina cu flori.
Mancarea e f f f buna, curatenie impecabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by april

uite aici:

www.ruraltourism.ro/maram/pensmar/vaduizei/balazs/html/balazsro.html" target="_blank">pensiune

e super, si eu am fost acolo....uitati poze facute de mine ...
maramures

www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank"> puiut de om

April si eu am fost la Doina in 2004. Mi-e asa dor sa mai ajung acolo. CAnd ai fost? Ce face Doina? Cum te-ai simtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by laura111

Pensiune super-faina in M-tii Vrancei, la Lepsa, langa Cascada Putna, si rezervataia Cheile Tishitzei:
http://www.casatisaru.ro/
Noi am petrecut anul asta un Revelion de vis acolo. Cred ca vara e si mai fain pt. ca e toata curtea plina cu flori.
Mancarea e f f f buna, curatenie impecabila.

Laura - mama lui Vlad

E TARE GREU SA NU FACI NIMIC. NICIODATA NU STII CAND AI TERMINAT.

Uite ca sunt din zona si nu mai apuc sa ajung pe-acolo ... sotul e din Tulnici. Anul acesta sigur vom face o plimbare si pe la Lepsa, Gresu ... Zona este superba, linistita si oamenii primitori ... mancarea buna! Garantat! Si nici nu faci mult de la Buc. la Lepsa ... vreo 3-4 ore ... aproximativ!

Aaaaaaa .... Cheile Tisitei sunt absolut superbe .... mai e la canton nea Sandel? Mama, ce mancare buna mai facea ... pt. ca nu cred sa mai fie pe-acolo ... e chestie de ... 7-8 ani ...

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Revin. Asa cum am spus inainte de concediu, am facut o plimbare prin zona Lepsa-Gresu si o recomand cu caldura. Peisajele sunt SUPERBE, cazare ... cata vrei! Si daca ajungeti in zona este o pizzerie absolut fantastica. Nu stiu daca pot spune numele aici ... cine este interesat, raspund pe PM. Face o pizza fff buna, ca in Italia, atmosfera excelenta, servirea si ffff curat.
Poate e un loc mai putin cunoscut, mediatizat, dar cine cauta un pic de relax la munte ... se merita!

Petro

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput