Mamici de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 23
adameasca spune:
Pufy, ma bucur ca ati venit cu vesti bune! 
Noi am primit cadou ptr Luk la nastere un scaunel de masina din ala coshuletz, de la 0 la 11 kg parca. L-am folosit cu succes pana la aproape un an.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
_Ralu_ spune:
inni, la multi ani pt sarbatoare
. mi-am amintit ca mi-ai zis mai demult ca sarbatoriti pe 9 iunie!
maine facem si noi 5 ani de cand suntem impreuna. noi pe-asta o sarbatorim, ca altfel le-am facut asa, rasfirate, o data cununia, alta data nunta...asa ca cel mai important pt noi e de cand suntem impreuna....
raluca
26+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
_Ralu_ spune:
pufy, bine-ati revenit cu vesti bune de la dr!
sa va traiasca baietzii si sa va bucurati de ei!
am facut si noi azi 27 sapt, tre sa schimb semnatura.
raluca
26+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'
danidani74 spune:
Ma bucur pt. asa o sustinere din partea voastra. Totul s-a terminat cu bine.Pt. mine ,nu si pt. o coleguta(rom.) pe care au dat-o afara.De fapt despre asta a si fost vorba.Dar eu am fost la locul nepotrivit.UUFF.bine ca a trecut. ma duc sa-mi fac o portie uriasa de cartofi prajiti ca am o foaaameee ...Cand am ajuns acasa primul lucru pe care l-am facut l-am ascultat pe bb. (am cumparat o chestie care aduce cu dopler-ul.)E acolo.hi hi hi(ingerasul lu` mama
)
Pufymic bine ai revenit cu vesti dintre cele mai bune.
Acum pot sa ma bucur de bb in liniste asteptand aco morfologic de luni.
Dana
19+
gripo spune:
PUFYMIC, bine ai revenit , si bineinteles, ma bucur ca si putza nr. 2 e in grafic.
Mama, ITZY-BITZY, ce mi-a placut expresia "shunculitze", imediat mi-a venit in cap imaginea unui bebe grasun pe care sa-l tot mananci!! Hmmmm.
ELOISE, m-am uitat si la ultimele poze cu strengarul din punga. Am avut si eu motaneoi si stiu ca le place mult prin pungi, cutii si alte adaposturi, ca masina de spalat, de exemplu! Nu stiu ce sa-ti zic cu pastrarea lui, pentru ca eu am aceesi problema cu cutzu meu, desi al meu, caniche fiind, nu lasa par, dar cainele e caine, si oricat l-as spala eu, mi-e frica sa nu dea tot felul de microbi lui bebe, numai ca sotul meu nu vrea sa-l dam si pace, asa ca o sa-l mut dintr-o camera in alta, in functie de bebe, ca eu tot 2 camere am.
RALUCA, unde zici ca-s pozele alea?ca le tot caut si nu le gasesc.
DANIDANI, se pare ca n-a fost drakul asa de negru. Ma bucur sincer pentru tine, acum se odihneste si bietul bebe.
26+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
eloise spune:
Ralucutza si Pufymic multumesc mult de urari! Tot ce-i mai minunat din lume va doresc si eu! Da Pufy, tac si fac, hehe! Felicitari pentru bebe sanatos si bine ai revenit printre noi!
Ralucutza si tie felicitari si tot ce va doriti voi va doresc si eu la aniversarea voastra de maine!
Akushi ma uit la pozele tale din "escapada" montana. Eu sunt innebunita dupa Bushteni, cred ca e statiunea mea preferata, iar masivul Caraiman...wow, superlativ! Nu pot sa uit ce senzatie am avut cand (eram in clasa a 11-a, in tabara) am coborat prima data din tren in gara Busteni si am vazut Caraimanul!!! Wow! Mi s-a taiat respiratia!!!
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe
_Ralu_ spune:
gripo, pozele sunt in albumul webshots, dar vezi ca undeva jos zice "next", adica se trece la a doua pag, si acolo sunt!
eloise, sa vezi cum se vede masivul caraiman fix din balcon de la noi in toata splendoarea lui...cred ca-i cea mai buna vedere pe care am avut-o pana acum!
multumim pt urari si ganduri!
raluca
27+
cu
album yahoo
album webshots
bobocelu'
katia spune:
Pufy, bine ati revenit!!! Ma bucur ca aveti vesti bune!
In ce priveste scaunul de masina (ca si caruciorul) eu am zis ca mai astept pana sa le cumpar. Carucior sunt convinsa ca o sa-mi trebuiasca....scau ne masina nu prea cred. Prefer sa stau pe bancheta din spate cu bb mic in brate si tati sa conduca incet si cu grija...dar vom vedea la momentul respectiv :)
Nu mai stiu cine zicea de dureri pelviene (scuze...) si pe mine ma doare osul jos de tot desi nu pot sa spun ca am burtica mare (90 cm in talie - am o talie de viespe
); azi dimineata chiar s-a agravat si a fost insotita si de niste intepaturi in partea de jos. Drept urmare l-am sunat pe doctor si i-am spus si povestea cu colul. Am fost la spital......am facut o verificare (tati a fost haios; dupa ce i-am spus ca dr a zis ca e ok ma intreaba: "daaaaaa......te-a cautat?"
) se pare ca am colul lung si inchis, ce am simtit eu este o modificare normala in sarcina. Acum sunt mai linistita!
Pupici la toate gravidutele!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
gripo spune:
RALUCA, am vazut si eu pozele. peisajele sunt superbe; bineinteles ca apar si niste animalute pe-acolo, dar oaia aia din plush, a cui e? ca e haioasa rau. Si totusi am si eu o modificare de facut, poza cu micii si fripturicile, pey tu nu te-ai gandit si la sufletul nostru de gravide? Las' ca-mi iau si eu in week-end-ul asta!
26+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
ramomar spune:
fetelor ce dor mi-a fost de voi
. Inca nu am apucat sa citesc tot ce a-ti scris de alataieri, am vazut doar ca pufymic
s-a intors, deci: bine ai revenit si ma bucur enorm ca totul e bine. Am vazut si ca itzy-bitzy a intrebat de mine
, deci haideti sa va spun pe scurt ce am facut eu de 2 zile: plimabri pe la medici, deoarece ieri dimineata m-am trezit cu gatu rosu si nu puteam sa inghit, asa ca am fost la medicul de familie si mi-a dat ceva aerosol-pulverizator cu inhlare bucala si azi ma simt mult mai bine. Azi am fost si la eco morfologica si la doppler, pe care am dat cam multi bani, dar a meritat
: fetitza mea (se pare ca asa vrea sa ramana
)statea cu manutza sub capsor. Am vazut si auzit inimioara cu cele patru camere, degetele, nasuc, intr-un cuvan bebe asta mic m-a dat gata. Acum ma duc sa citesc ce a-ti mai scris voi de 2 zile, cred ca o sa am ce citi.
aaa, era sa uit, cand am iesit de la eco am cuparat la bebe 2 salopete roz si 2 sticlutze de la Chicco, n-am putut rezista tentatiei asa dulci erau ![]()
Va pupic pe toate!
23+ 
POZE
mai avem un pic...