harta Bulgariei-de unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aaa, si inca ceva Vlad: stii cumva ce acte sunt necesare in cazul in care am facut rezervare prin internet la o persoana particulara din Grecia? (deci nu la o firma). Gazda mi-a trimis copia dupa avansul platit de mine si o hartie eliberata de Politia lor (in greaca, deci habar n-am ce scrie exact pe ea)-cred ca e un fel de invitatie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Liviana,

Nu ai specificat (sau nu am fost eu atent) unde anume in Grecia vreti sa mergeti. Ca idee, daca zona este in partea de nord a Greciei, atunci teoretic puteti pleca dupa micul dejun (in jur de ora 8, 9) si ajungeti fara probleme dupa amiaza in tara. Daca sinteti mai spre sud, eventual incercati sa o luati mai repede din loc.

La urma urmei nu cred ca e foarte important, atita timp cit principala problema in viziunea mea (si anume mersul pe intuneric prin Bulgaria) o puteti evita aproape sigur data fiind durata zilei in aceasta perioada a anului.

Teoretic nu aveti nevoie de vreo hirtie suplimentara atita timp cit aveti bani. Nu m-a intrebat niciodata nimeni nimic si fii sigura ca si cei de la granita/vama au ochi sa vada cine merge in concediu si cine intentioneaza sa se ocupe de ... altele. Pentru linistea ta ia eventual si hirtiile trimise de cei din Grecia.

Mergi la inceput

Am inteles, Vlad.
Noi vom merge in zona Halkidiki, localitatea Vourvourou. Din Bucuresti sunt cca 800 km.
Stii cumva daca in situatia mea, trebuie sa facem dovada la vama unei sume minime de euro de persoana?

Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

URAAA!
In sfarsit am gasit harta BG, la libraria de la sala Dalles. Cica au primit azi marfa si numai 3 harti din acest tip, asa ca a trebuit sa fac rezervare. Este o harta rutiera pliata, costa 141.000lei si ma duc dupa servici sa o iau. Merci, Crista!

Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am citit si eu cu interes tot ce s-a scris aici, mi-am luat si notite, daca nu te superi, Vlad, spune-mi si mie un lucru: daca nu-mi ajunge benzina sa traversez Bulgaria si trebuie sa iau de la ei, unde este benzina mai buna calitativ? La Shell? Noi plecam la inceputul lui iulie, noaptea, si chiar daca fac plinul la Giurgiu, pt mai multa siguranta cred ca vom mai alimenta si prin Bulgaria, macar cativa litri.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si mi-am mai adus aminte inca ceva: Trebuie sa aratam la vama o anumita suma de bani de persoana, tinand cont ca plecam cu bilet luat printr-o agentie de la noi, deci platit deja.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Noi am gasit harta Bulgariei si pe cea a Greciei la benzinarie PETROM ( costa ~100.000 lei vechi )

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput