TABERE PENTRU COPII

TABERE PENTRU COPII | Autor: andanii

Link direct la acest mesaj

Doresc sa imi trimit copilul in tabara ........... defapt el mai mult isi doreste, eu sunt cam stresata (a fost si anul trecut si o saptamana nu am dormit de grija)

cine stie sa imi spuna si mie niste locatii de tabere, adrese, numere de telefon si ceva informatii despre cum a fost in cazul in care v-ati trimis copilul si binenteles ati fost incatate .... nu doresc sa il trimit in acelasi loc ca si anul trecut.

va multumesc anticipat ........... stiu ca voi primi raspunsuri multe multe
va pup pe toate

ANDANII

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

trage cu ochiul aici http://www.crim-tabere.ro/

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai nu se organizaza tabere de la scoala/gradinita sa plece cu colegii lui si cu un cadru didactic cunoscut???

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

NU se organizeaza de la scoala absolut nimic, anul trecut l-am trimis intr- tabara de engleza, pe Semenic, a fost frumos ... dar am schimba locul sa fie mai interesanta locatia

multumesc pentru raspunsuri

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Atunci incearca sa-l trimiti in tabere organizate in alte scoli, ex cu copilul unei prietene, al unei colege , al unei rude... Am intrat si eu pe site-ul ala si mi s-au parut f mari preturile! Sincer!

In vara lui 2003 eu am facut o tabara la Costinesti, la particular care a costat 2 mil 10 zile si totul a fost super. Tot atunci am fost si la Sinaia, tot la o pensiune particulara si a fost ceva mai ieftina (o sapt). De acord ca au crescut preturile intre timp dar nici chiar asa...

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La "Palatul Copiilor" din fiecare oras s-au afisat taberele de vara.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

multumesc pentru raspunsuri

ANDANII

Mergi la inceput