Mamici de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

nu e o problema grava, o sa iti spuna doc sa rontai cate ceva din cand in cand
mie asa mi-au spus si dr. ginecolog si cea de familie
michella78 +28

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina_Ioana pai ce sa zic, scocrela mare doamna, eu bucatareasa la oala. E rau ca nu ma pot ajuta nici mama, nici sora mea, sunt la servici amandoua pana tarziu. Asa ca amandoi, eu si silviu ne descurcam cum putem. Ce sa facem. O sa fie cea mai grea luna. La ora asta deja ma simt franta. Foarte frumoasa casuta. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea impreuna cu bebe Luca. Ce bine imi pare ca e ok.
Medeea am 35 de saptamani. Nu imi trec la semnatura ptr ca imi este lene sa actualizez saptamanal. Dar tot nu am inteles intrebarea ca te confund cu cine?
Ma duc sa ma intind un pic.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dragutelor acum am reusit si eu sa intru...ultimele zile la serv sunt cam asa ...nu mai zic nimic...o sa treaca...
vin si eu diseara...te rog frumos pumpkin daca poti sa-mi dai si mie un PM cu nr tau de tel daca se paote ca mi-e frica ca nu ajung la 6 fix si sa va prind din urma la terasa unde mergeti...'sarna
acu citesc ce ati scris voi si intru pe urma
va pup pe toate
sper ca esti bine Critsina-ioana caci te-am sunat aseara sa vad ce ai facut la dr si aveai tel inchis...mi-a cam dat un junghi asa...hai ca fug sa vad cum esti
pupici

bulinuta 31+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna fetele
Dupa aproape o luna am si eu iar internet, ca am crezut ca mor aici fara net, fara nimic, doar cu tv si radio si singura toata ziua
Nu am apucat sa recuperz tot ce ati scris dar vad ca va pregatiti de nastere.
Eu am fost azi la control si am niste nervi si un stres de mi-a frica sa nu-mi provoace nasterea. Sunt in sapt. 34+ si cica bebe e mic. Are 2.328 grame (in carti , net etc la 34 are 2.400 si e ok ) al meu cica ar fi cam micut. Nu sunt semne de nastere inca , placenta gr. I , col inchis, dar....e mic!!!!Si m-au luat niste contractii de atunci de mor, nu chiar dureroase , dar pe aproape.
Cat de sigure sunt masuratorile astea????
Voi ce stiti?
Abia asteptam echo asta si acum m-am amarat de tot
Cica o fetita nascuta la varsta/greutatea asta ar fi ok, dar baieteii nu rezista.
Ce-mi puteti spune?
Am vazut la mamici de mai-iun. ca s-au nascut baietei si mai mici, sau oricum pana in 3000 gr.
Dca aveti idee despre ce si cum ar trebui sa fie ca sa fie ok, dati-mi si mie de stire , va rog.
Va pup si revin mai tarziu ca si eu sunt consemnata la pat, desi nu am probleme, dar mi le fac singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buli saru'mana ca ti-ai facut griji pt mine, dar nu ramaneai tu neanuntata daca nasteam....te sun sa incepi galeria ...oricum mi-a fost fff rau aseara si azi-noapte, si acum ma simt rau si am contractii, dar asta e, cum o vrea Dzeu...

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Assa, dragutza, nu e mic bebelusul tau, e tocmai bine pentru varsta lui, e "in grafic", nu te mai necaji. Masuratorile astea sunt estimative, au o marja de +/- 10% , iar daca placenta e ok (grad 1 e foarte bine) bebele nu are de ce sa nu mai creasca. Tu ai grija de tine, papa bine, odihneste-te. Noi iti facem galerie sa te linistesti si sa mai ti baietelul inca o luna in burtica sa mai puna niste grasime pe el. Uite pupici de la mine

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

assa linisteste-te. Programul ala care calculeaza greautatea copiilor in burtici ii facut tot de oameni si da erori. Eu tocmai de aceea nu o intreb niciodata pe dr mea si nici ea nu se chinuie sa-mi spuna pentru ca nu cred ca acel rezultat. Si eu doua prietene carora li s-a spus anul trecut la fel aici in Germania ca ar fi bebii mici si bebi au avut 3500 adica normal. Si plus de asta chiar daca ar fi asa, bebe mai creste in cateva saptamani. Nu-ti face rau Doamne fereste pentru asa ceva. Dr aia este si plecata putin, scuze dar un copil trecut de 2500 dca este sanatos in cateva zile de la nastere il iei acasa.

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

assa o colega a mea a nascut in aprilie un baietel de 2,600
a scazut 200de gr la 2,400 si dupa 3 zile cand s-a refacut bebe au externat-o fara nici o problema
iar in aceasta perioada saptamanal pui minim 400gr, 200 la bebe si 200 la tine
si cum nu ai nici o ontentie sa nasti sapt viitoare, zic eu, astepti ca si noi cumintzica sa-ti vina termenul........
nu-ti mai face griji pe tema asta
bebe are timp suficient sa mai puna cateva sute de grame
michella78 si

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Assa, doctorita ta te sperie cam degeaba. In primul rand ca bb mai are tot timpul sa creasca, mai ai pana la termen. In al doilea rand masuratorile sunt aproximative. Nu toti copiii sunt masurati cu sublerul (cum mi-a zis mie un ecografist ), unii sunt mai mariecei, unii mai micuti. Iar in al treilea rand, la 2,5 kg ti-l da deja acasa, asa ca mai ai un pic.

Cristina_Ioana, bonei ii dau 6 milioane. I-am marit deja pentru doi copii, adica nu ii mai cresc la nastere.

Ayaana, mie imi spun la toate ecografiile ca e foarte activ bebe. Am intrebat-o si pe doctorita si mi-a zis ca nu e absolut nimic in neregula, este perfect normal, nu exista copii *prea* activi (adica o limita de la care sa te ingrijorezi). Bineinteles, asta cu conditia sa fie totul in regula cu masuratorile pe la fluxuri, IR-uri si ce mai vad ei pe acolo. Eu cred ca inseamna pur si simplu ca vom dormi foarte prost dupa ce nastem pentru ca ne vor tine treze copiii .

Sabana, bulinutza si daca si-a mai facut cineva analizele de coagulare a sangelui. Poate imi spuneti si voi ce valori v-au iesit, sunt curioasa... la mine toate au iesit in limite normale dar la extremele intervalului (proteinele) numai un timp de nu-stiu-ce este un pic mai mic.

Kehleyr 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Burticilor,ce nostime sunteti!

CRISTINA-ANA,pot sa-ti dau un pont:daca vrei vaccinul imunoglobulina mai ieftin,la jumatate de pret,sa-mi spui.Eu,cand am avut nevoie de el,in preajma Pastelui de anul trecut,nu-l avea nici-o farmacie.Imi spuneau sa mai incerc dupa sarbatori,si cum el tb facut in max 72 ore,am cautat peste tot,dispe...,si l-am gasit la ROTEST,un depozit de medicamente.Am nr.de telefon de acolo si ti-l pot da,numai daca te mai intereseaza.
La intalnire,as fi venit si eu numai ca la ora 6 avem sedinta cu parintii la scoala,la cel mare.Tare vroiam sa va cunosc si eu.
Sa ma treceti si pe mine cu doua flacoane de INFACOL,please,si sa-mi spuneti cum procedam cu banutii.
Gabitza34+ cuDaria siAndrei

Mergi la inceput