Mamici de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 30
a.cicel spune:
Felicitari Mihaela. Sa va traiasca micutul si sa fie cuminte si mancacios.
Ati vazut fetelor....toate va inghesuiati sa nasteti primele si ia uite ce surpriza ne-a facut Mihaela.
Andreea
31+ 
POZE
pika-pika spune:
Felicitari Mihaela!!!!!!!!Sa-ti traiasca baietelul,sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de tot ce e mai frumos pe lumea asta!Pupici multi pentru primul bebe de la mamici iulie-august!!!
Mi s-a facut pielea de gaina!!!Ce pofta mi-a venit sa-mi tin puiuta in brate!
Azi am fost si noi la doc.Printesa mea are 2783g,s-a lasat destul de jos,dar dupa ce m-a controlat doc in zona x a spus ca mai am de asteptat putin pana nasc.Oricum sunt pregatita,de acum...in orice moment...
Pupici pentru toate fetele!
36+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
yanis spune:
Neatza,burtici!!Da, LARI,am spus eu ca "mi se pare",pt ca se termina tot in SSA.MERSI si 

MIKIION FELICITARI PENTRU FLACAU!SA VA TRAIASCA SANATOS SI PLIN DE NOROC !! 

Uf,ce repede trece timpul,si cand citesc ca deja a inceput sezonul de nasteri iulie-august,mi se face inima cat un purice
.Ma intorc iar la programul meu(sunt la scarbici
)si cand mai am putin timp intru iar.
va pupic

MADYN spune:
Miki felicitaraaaaari!
Puiut, bine-ai venit, sa fii sanatos si norocos!
31+
meu drag
Bebelica
amiss_zip spune:
Mama ce emotii!! Felicitari Mikiion
Refacere rapida si bebe mancacios si sanatos!
Mai fetelor dar se pare ca sunt intrecuta si de mamici de iulie august
... nu mi-e suficient ca suntem penultimile pe lista la mai-iunie si deja e plin de mamici p'acolo
!
Multa sanatate!
Andreea cu Petra
37+1 
chiara.2005 spune:
Felicitari Mihaela! Bun venit pe lume lui Marc - Adrian. Sa creasca mare si sanatos!!! 

Mie mi-au dat lacrimile cand am citit vestea...si sunt la servici .
Mihaela cand te mai pui pe picioare te asteptam cu povestea nasterii
Chiara 31+
pumpkin spune:
Felicitari Miki ! Si bine venit puiului tau, sa fie cuminte, sanatos si mancacios si sa-ti aduca numai bucurii ! 

Dragutzele, va invitam sa continuam la Capitolul 63 unde o sa incepem sa adaugam si bebicii pe listutza ! Ce fericita sunt ca avem primul bebe....se pare ca eu sunt urmtoarea pe lista 
Miky
36 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai 
map spune:
Mihaela sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa va bucurati din plin de el. Marc-Adrian[/b] bun venit printre noi, multa, multa sanatate si sa cresti mare si voinic.
Mihaela[/b] dar chiar ai fost deschizatoare de drum, felicitari inca o data si multa, multa fericire.
Doamne nu-mi vine sa cred ca a aparut primul bebelus, m-a pufnit plansul instant cand am aflat, ma bucur asa de tare. Waw ce emotii, ma intrebam cand vor incepe.
Monica si
29+
larissa_79 spune:
Mikiion, felicitari pentru bebe! Sa ai mult laptic ca sa il poti hrani pe bebe!
Ce veste frumoasa asa de dimineata...nici nu ma asteptam sa fi aparut primul bebelush...
Bun venit in lume..mica minune!
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 35 fix 
ionelalit spune:
Salutare fetele! Va multumesc pentru raspunsuri, saptamana asta o sa merg si eu la medic cu rezultatele.
Assa eu o sa nasc la Bega cu Dr. Gluhovschi.
V-am pupat ca azi nu prea am timp de stat pe forum din pacate.
IONELA