REGIMUL SCARSDALE...2 saptamani -7Kg

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Haide, maaa!

Uite, ca eu n-am tinut cont si de asta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

A trecut a treia zi si am 66,5 kg. Da' greu se mai misca acul cantarului...Oricum nu ma las. Poate ar trebui sa fac si miscare, macar niste abdomene dar nu mai am vlaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Opa, acuma am vazut ca mai e cineva din Tg. Mures pe aici.
La mine azi cantarul arata tot 58,8.
Dar nici nu ma asteptam sa scad chiar in fiecare zi.
Raman optimista.
Azi la pranz mi-am facut o omleta cu rosii super buna si satioasa, si cand am vazut ca am voie si o felie de paine nu mai puteam de bucurie.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna.....cand am vrut ieri sa scriu ce am papat nu am avut net...deci ieri am papat doar la pranz...conserva de peste cu ceapa verde ,patrunjel si lamaie....si o felie de paine...dupa am papat o jumate de gref...iar mai pe seara am rontait un morcov jumate.Tatal meu sa lasat de dieta si ma enervat pentru ca daca nu il asteptam pe el acum eram in a doua saptamana.
Delia tu de ce ai mancat ciuperci ieri?nu trebuia sa manaci conserva de peste.....da nu de asta intreb da parca nu scrie in nici o zi sa papi ciuperci.Ai inlocuit ceva?
Eu azi la pranz o sa-mi fac 2 oua fierte cu rosii...as manca si eu omletadar nu am cratita in care se poate face fara ulei...da o sa incerc acum sa vad daca merge sau nu.
Va pup si azi o sa ma cantaresc.Imi e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Astazi ziua 4 de regim, am scapt de 1 kg, deci am 59 . Si omleta de la pranz a fost super.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Servus la toata lumea

Eu sunt in a 8a zi si am 55 kg deci am slabit 3 pana acum, daca as mai da macar 3 saptamana aceasta ar fi super.

Azi am facut si o prostie, am simtit nevoia disperata de dulce asa ca am mancat o bucatica de ciocolata. Acum imi vine sa mor de necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Briana(sau cine mai stie), cat de serioasa e treaba cu pauza de 2 saptamani intre cure? Vad ca tu nu ai tinut cont ultima oara.
Eu as incepe din nou dupa o saptamana de pauza. Nu de alta dar in 2 saptamani plec la mare, si parca as mai da ceva jos.

Ce ziceti? E ok pauza de o saptamana?

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, in seara asta aveam pui (eu l-am facut grill), da cum am stat cu cupilu' mai mult la plimbare, am uitat de foame si pur si simplu nu mi-a mai venit sa mananc pui...am mancat aproape 1 kg de cirese ...o fi de rau? de acu...asta e...

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Briana(sau cine mai stie), cat de serioasa e treaba cu pauza de 2 saptamani intre cure? Vad ca tu nu ai tinut cont ultima oara.
Eu as incepe din nou dupa o saptamana de pauza. Nu de alta dar in 2 saptamani plec la mare, si parca as mai da ceva jos.

Ce ziceti? E ok pauza de o saptamana?

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Andre_ea pauza de 2 saptamani este trecuta in carte. Eu am facut pauza o saptamana pentru ca l-am tinut o saptamana si un pic tura trecuta. Sincer...nu stiu.Probabil de atat are neoie organismul sa se echilibreze. Poti sa incerci si vezi cum te simti !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Vin si eu cu raportul !

Am mancat astazi asa:
Dimineata:nik
Pranz :o conserva de peste in suc propriu
Seara: o jumatate de piept de pui la gratar cu un castravete.

Insa... am luat un pic de bake-rolls de la o colega ! Sper sa nu fie chiar dramatic ! Dupa aia imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii insa azi a fost o zi grea . 2 colege si-au serbat ziua de nastere si au fost prajituri si sucuri asa... la greu !

Nu m-am cantarit inca..ma tin tare !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput