Tzapu ispasitor la gradinita
Raspunsuri - Pagina 2
rodicaosoian spune:
buna
imi pare foarte rau pentru ce sa intamplat
sanziana,tu le-ai explicat la invatatoare care este adevarul?adica ce ti-a zis intradevar baiatul
ce au zis?
si le tragi atentia ca el nu stie bine engleza si sa ii explice mai mult cand vb cu el?
si roagale sa aiba rabdare cu el,ca doar de aceea sant acolo si le mai si platesti o gramada de bani
va doresc ca maine sa fie totul bine
lumi686 spune:
[... Aici in America sa stii ca copiii sunt paraciosi majoritatea, asa sunt crescuti, asa ca nu iti face griji ca va fi eliminat pe motiv ca e paracios.]
Ei, chiar toti sa fie?
Fiica mea vitrega a luat constant pumni in burta de la un coleg pe toata perioada verii si a considerat ca nu e cazul sa parasca nimanui. Si e o fetita destul de incapatanata, nu e momaie, e sportiva si dezvoltata.
Eu cred ca pe undeva ar trebui sa inteleaga ca in unele cazuri nu are rost sa inceapa sa se lupte ei insisi cu adultii, ci sa ceara ajutor de la parintii lor. Din pacate cat sunt mici nu sunt luati in seama iar parintele are mai multe sanse sa restabileasca lucruile. In plus, copilul ramane in relatii bune cu educatorii si colegii.
iileana spune:
Sinziana, in cazul de fata e evident ca bomboana pe tort a fost imposibilitatea lui David de a spune cum au stat, in realitate, lucrurile. Normal ca s-a simtit frustrat si a reactionat cum i-a venit...
Problema cu comunicarea o sa se rezolve, dar ramine, totusi, problema generala: "Nu vreau nici sa fie un paracios si sa fie eliminat din cauza asta...Nu vreau sa fie nici bataus...dar nici sa incaseze degeaba bataie...", careia chiar m-am gindit sa-i dedic un topic special
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details