Viza pt Australia
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dodo spune:
Ma bucur ca v-am inveselit! Nu stiu daca sint adevarate poantele, banuiesc ccc ca nu, prea sint de antologie,le-am primit si eu pe mail de la o amica din RO si le mai citesc din cind in cind, prea sint cool
In legatura cu bagajele, nematics, depinde de compania de zbor utilizata, toate au limitele lor la kg iar prizele sint intr-adevar diferite de altele, au 3 pini-lamele dispuse la 120grade intre ele, sint specifice pt. zona noastra geografica, de aceea iti trebuie adaptor, asta e unul dintre motivele pt. care nu recomandam sa se care lumea cu diferite chestii din RO pe motiv ca ar fi mai ieftine acolo..La vizele de turist sint intr-adevar f. susceptibili, tot la emisiunea de care vorbeam mai sus am vezut chinezi, vietnamezi care veneau in vizita si dupa ce erau intervievati un pic incepeau sa se fisticeasca si pina la urma iesea la iveala faptul ca veneau sa lucreze la negru, folosindu-se de invitatia vreunei rude sau cunoscut pt. obtinerea vizei, insa vamesii nu abordeaza asa pe toata lumea, cred ca au o lista cu tarile ce prezinta acest risc si cei ce vin de acolo sint puricati mai atent..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lai spune:
Am luat si eu viza turistica pt. Au in 2003, nu din Romania dar cu pasaport romanesc, insa dupa discutii indelungi la care nu ma asteptasem, imi era pe terminatelea contractul de munca (urma sa se termine la vreo luna dupa excursia in Australia) si, desi aveam scrisori oficiale/aprobari etc. ca urma sa vin in SUA dupa aceea, nu aveam viza americana in pasaport, le-am explicat ca nu aveam cum sa o am inca, ei nu ca nu-i intereseaza, pana la urma mi-au dat-o, dar greu, greu de tot, si exact pe perioada pe care am cerut-o, nici o zi in plus (multe tari iti dau automat viza de turist pe trei luni).
Dar a meritat din plin, auzisem eu povesti frumoase despre Oz, dar nu mi-am imaginat ca poate sa fie chiar asa de mishto
Ionela, iti tin pumnii sa nu ai probleme cu viza!
Lai
ionella3003 spune:
Va multumesc din suflet pt raspunsuri! As fi vrut eu sa fie pt. mine, insa e pt matusa mea care merge in vizita la fiica ei!...
Hai c-am ras cu lacrimi, dodo, sa ne traiesti!!!!!!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA