Tunisia

Tunisia | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Noi am pleca in Tunisia ,Hammamet si m-ar interesa impresii de vacanta.A fost cineva?Vrem sa-l luam si pe baietel(2 ani).Sint conditii bune?E frumos,civilizat,papa buna,comestibila ,curatenie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

quote:
Initial creeata de dulcetica

Noi am pleca in Tunisia ,Hammamet si m-ar interesa impresii de vacanta.A fost cineva?Vrem sa-l luam si pe baietel(2 ani).Sint conditii bune?E frumos,civilizat,papa buna,comestibila ,curatenie?

dulcetica

Si noi vrem sa mergem in septembrie sau octombrie in Tunisia, in Sousse. Cine ne poate ajuta cu niste detalii? Oare vremea e buna de plaja in acea perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Chiar nu a fost nimeni in Hammamet? ca eu plec pe 24 iunie si nu stiu la ce sa ma astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by moneug

Chiar nu a fost nimeni in Hammamet? ca eu plec pe 24 iunie si nu stiu la ce sa ma astept

buna
eu am fost dar aucm vreo 3 ani.....si am stat in hammamet doar 2 zile dintr-un circuit prin toata tunisia...; am fost cazata la un hotel de 5 * care arata f bine ...dar apartzinea unui lanzt hotelier. cred ca facea parte din: sol...parca...nu mai stiu exact.
cazarea super, mancarea bufet si ea super!
hammametul mi s-a parut mai curat decat staiunile sousse si monastir. (exclud aici din sousse, partea de port el qantaoui)sau poate ca am stat in zona de hotelrui de 5*?!posibil...; oricum, marea era vis-a-vis, briza, palmieri...frumos. chiar mi-a placut in hammamet.
cred ca potzi merge linishtita si cu copilul.

calatorie placuta si amintiri de neuitat!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna, va scriu putin din impresiile lui frate-miu care a stat la un hotel de 4 stele in Hammamet. El a fost super incintat, i s-a parut foarte frumos, curat, civilizat, chiar luxos totul. Toate pozele si video facute acolo care le-am vazut la el si evident impresiile lui m-au convins sa aleg si eu aceasta destinatie pentru o vacanta intr-un viitor foarte apropiat.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogo1976 spune:

Eu lucrez in Tunisia si locuiesc in Hammamet. Orsul este foarte frumos, servirea la hotel este buna, clasificarea hotelurilor este ok. Pentru ei functioneaza regula "clientul nostru, stapanul nostru". Dupa parerea mea poti merge linistita si cu copilul.Daca te ajuta cu ceva vreau sa stii ca si eu pe 23 iulie aduc copii aici. Unul are 2 ani si unul 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu am fost in Tunisia acum 4 ani. Am fost in Sousse in aprilie-mai. Am venit acasa super bronzata. A fost o saptaman de relaxare si odihna. Am stat la 4* cu demipensiune. Masa era bufet si luam micu dejun tarziu si cina devreme . Mancarea foarte buna. Intr-adevar erau foarte atenti toti cei de la hotel cu turistii. Nu-mi amintesc sa ma fi plans de mizerie.
Am facut baie doar la piscina pt. ca marea era cam rece. Dar in septembrie se poate face baie in mare.

Monica

Mergi la inceput