probleme hormonale sau de alta natura?!

probleme hormonale sau de alta natura?! | Autor: GENNY

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
Sunt casatorita dar fara copii, insa de ceva timp am constatat ca din sanul drept (la atingere sau stoarcere usoara) imi curge din mamelon un lichid care uneori tind sa cred ca ar contine si sange si care sincera sa fiu ma ingrijoreaza... Ma poate ajuta cineva?! Am fost la ginecolog si mi s-a spus ca ar fi normal. Voi ce credeti?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu te doare, nu nimic ? Nu e cumva o inflamatie ?

Poate nu ar strica sa vezi si un alt ginecolog sau un endocrinolog.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

stiu ca secretia sanului se datoreaza unor dereglari hormonale, in special prolactina.Trebuie facuta o analiza sa vezi daca prolactina e in limite normale, daca nu se corecteaza cu hormoni.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu am aceeasi problema numai ca la mine lichidul este albicios,cand am mai avut asa cu ani in urma am fost la doctor si mi-a spus ca organismul e gata pt un bb atunci am facut unul acum numai e cazul ,cred ca e ceva hormonal nimic grav totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katharine spune:

Buna,

Si eu sunt casatorita si fara copii si am exact aceeasi problema.In prima faza am crezut ca sunt insarcinata deoarece imi lipsea menstruatia de 3 luni si cand am observat ca imi curge pieptul am fost sigura ca sunt.Da pot spune ca m-am documentat mult si e pe baza hormonala.Si mie mi-au spus doctorii ca e normal pt. ca am facut si mamografie ma-m speriat ca e cancer dar chiar normal nu e, zic eu.

quote:
Initial creeata de GENNY

Buna fetelor
Sunt casatorita dar fara copii, insa de ceva timp am constatat ca din sanul drept (la atingere sau stoarcere usoara) imi curge din mamelon un lichid care uneori tind sa cred ca ar contine si sange si care sincera sa fiu ma ingrijoreaza... Ma poate ajuta cineva?! Am fost la ginecolog si mi s-a spus ca ar fi normal. Voi ce credeti?!

Mergi la inceput