Mamici casnice (55)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Daca nu ai ce face cu ele poti sa trimiti si la mine ca-s aci la P Neamt,aproape de tine!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mirinda2000

am o durere ..... ce pot (ipotetic) face eu din capsuni ??
ca e plin sezon si am vre-o doua invitatii la cules , la oameni gospodari care si-au pus capsuni in gradina , au iesit , au crescut si cica au surplus
si eu marinimoasa cum ma stiu ma duc sa-i ajut
da' ce fac cu ele ca rapid se expira

Dulceata,inghetata,tarta...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by Porumbel30
Lucia , tocmai am citit ca ANASEBE de la subiectul cu "pe mine ma cheama Ana " este traducatoare pt. limbile germana si engleza...Ce zici , incerci s-o abordezi ? "Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Mersi mersi, acu ma duc.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Lucia , la "Calatoriile sufletului" , pe prima pagina este subiectul "viata in Germania" . Daca nu ai gasit pe cineva la mamicile de 2002 , incearca la "nemtoaice " .

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

mersi mersi!Auziti, ca mi s-a pus pata sa il duc pe Liviu la teatru.A fost careva cu copilul la teatru aici in Bucuresti? Ma tot uit la programe si au spectacolele foarte devreme, la 10-11, pai noi la ora aia abia putem iesi din casa. Stiti vreun teatru pentru copii cu programe dupa-amiaza sau seara?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

miha detaliaza te rog
luna tu nu ai inteles ca sunt capsuni ipotetice ??
sa ma edific
si iti trimit la iarna ca atunci sunt valoroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

luna unde se pot vedea foto cu scumpeii tai ??
numai sa ma inciudez un pic ca sunt mai maricei decat al meu
si ca mai am de asteptat pana ma inteleg cu el
acum conversam numai in 2 vocale A si O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Lucia,asteapta sa venim si noi in Ro.sa mergem impreuna la teatru.i-am promis Maiei ca o vom duce.

alexa si mami,nu.nu mi-am gasit finut(a)
de fapt am gasit pe cineva,parintii erau foarteeee incantati numai ca sunt la Botosani si este foarteee departe de unde vom sta noiimi pare atat de rau!!!

mirinda 2ooo,cum adica mai capsuni ipotetice?nu inteleg? de la ce ipoteza ai plecat tu si ti-a dat ca,capsunile sunt ipotetice?
daca erau capsuni normale saream pe tine cu retete

beyyy o vaz pe andora pe web cam
pup ca ma car la cumparaturi

Mergi la inceput

banc:Trei tipi mor impreuna intr-un accident si ajung in Rai. Acolo Sf. Petru le spune:- Aici avem o singura regula: nu aveti voie sa calcati pe ratuste.Cei 3 intra in rai unde bineinteles erau ratuste peste tot. Era aproape imposibil sa nu le calce si desi s-au straduit din rasputeri unul din cei 3 calca o rata. Imediat apare sf. Petru cu cea mai urata femeie pe care a vazut-o vreodata, ii leaga pe cei doi impreuna cu un lant si spune:- Deoarece ai calcat o ratusca pedeapsa ta este sa ramai o eternitate inlantuit de aceasta femeie.In ziua urmatoare inca unul din cei 3 calca o ratzusca. Apare din nou Sf. Petru cu o femeie f urata, iar povestea se repeta. Al 3 lea tip, vazand ce au patit ceilalti doi si pt ca nu voia sa fie inlantuit pe veci de o femeie urata, avea mare grija la fiecare pas. A reusit timp de vreo cateva luni sa nu calce nici o rata si la un moment dat il vede pe Sf. Petru ca apare cu o femeie superba de care il leaga cu un lant si pleaca. Tipul in culmea fericirii ii spune tipei:- Ma intreb ce am facut ca sa merit sa fiu inlantuit de tine o eternitate.La care tipa:- Nu stiu ce ai facut tu dar eu am calcat o ratzusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Uitati aici poze cu noi
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550923278&security=kBzkEy

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput