Mamici casnice (55)
Raspunsuri - Pagina 22
impreuna spune:
Vezi Miha daca ai lipsit mult, ai de recuperat pe masura:) mucosul:) Zi cum facem schimbul:)
Si-a recuperat verigheta, daca o mai tinea mult jos de pe dejet io vindeam:)
Andreea multzam, e gustoasa si "cinstirea" si Gogo:) Mancai-ash eu falcutele ei:)
Mai, stiti ca mai demult era "clubul telenovelistelor"? (Apropo dana_d cred ca fetele de acolo inca urmaresc serialele:)
Hai sa editez ca mi-am mai amintit:)
luna iti trimit pe prv contul, ca e secret de stat:)
Adriana ref. la jucarii, le imparti in 2 sau in 3 si i le dai pe rand. Eu l tin in cate o sacosa, o saptamana fiecare, sa vezi ce se bucura de fiecare data cand le vede pe cele "noi":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Gata, vazut pozele.Scumpica foc Uca.
Aceeasi lucrare e si la noi.Bretonul ma zapaceste ca nu sta sa i-l tund.La frizer nu am incercat ca nu cred ca sta.
Luna si eu am acelasi program: curatenie, papa, spalat ...si io m-am saturat dar asta e.Deocamdata nu am ce face.Si sunt convinsa ca o sa tanjesc dupa zilele astea petrecute acasa decat eu cu ea...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
mirinda2000 spune:
miha !
lunna si andora va invit la o plimbare in copou ca au inflorit teii si e o mireasma ...., si daca vreti si in tudor desi e cam aglomerat !
andora "sejur placut" la socrella , sper doar sa nu nimeresti la prasit porumb (eu inca am traume ,ce-am mai urat prasitul) mai bine pe langa casa la trebile mai usoare decat la camp LA HEI -RUP!
APROPO nu-i asa ca cea mai buna soacra e cea de departe , a mea e la galati si-o vad de 2 ori pe an !SUPER si sa traiasca !
lunna27 spune:
Mirinda,merci de plimbare si apropos de socrela esti cea mai fericita.A mea e la 12 km departare si o vad aproape zilnic dar nu pot sa zic ca e zgripturoaica,ne ajuta f mult cu banii si produse de la tara(lapte,oua etc) ...chiar merge cu noi la mare,cica sa ne ajute cu cei mici,dar vrea sa vina neagra acasa
Georgi,m-am obisnuit,e mai rau cand ii am pe amandoi acasa,doar cu un copil e mult mai usor cu 2 insa....Stiu ca am sa duc dorul astor zile
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
georgi75 spune:
Aoleeeeu Luna io acu vazui ca tu ai 2....Ia soacra la mare daca vrei sa simti ca ai concediu...
Beeeey...mi-a venit alocatiaaaaa.Moaaaama...deja fac planuri pe ce cheltuiesc io 230 mii( ca 10 mii i-am lasat postasului ).Imi dati ceva idei?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
diadaniela spune:
mai Georgi ,ai grija sa nu afle hotii si sa te calce!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lunna27 spune:
Georgi,nu cred ca ai inteles,oricum o iau ca si anul trecut a mers cu noi si eu leganam fata pe picioare pe plaja si ea se bronza la soare ,unde mai pui ca si anul asta vrea sa vina bronzata
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Georgi,nu cred ca ai inteles,oricum o iau ca si anul trecut a mers cu noi si eu leganam fata pe picioare pe plaja si ea se bronza la soare ,unde mai pui ca si anul asta vrea sa vina bronzata
Atunci n-o mai lua....Nu intelesesem.Io credeam ca vine sa stea mai mult cu piticii.
Dana pitii banii bine...Daca vine hotu' mai bine i-o dau pe fi-mea.
Avem si POZE
light spune:
Mey fetili din Germania.CAre ma ajuta si pe mine cu felicitarea aia?Chiar nimeni pe aici pe faza, care sa stie germana?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
light spune:
Cucu!!!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi