ceara rece?!
Raspunsuri - Pagina 3
aiska spune:
Megbeng si Floriinuta scuzati, nu m-am exprimat foarte clar.Cosmeticiana isi facuse treaba si cu zona mea inghinala dar eram nemultumita ca ramasesera destule fire razlete.De asta mi-a recomandat penseta.La ceara fierbinte aplicata cum trebuie nu am patit sa-mi ramina niciodata fire razlete.Din cauza asta nu eram multumita de ceara rece.
Sabina
6+
mamica lui Aleksi Joel 
Llaura spune:
Anda Panda, ce marca de ceara calda folosesti? o incalzesti la microunde sau la aragaz?
Merci.
nadyana spune:
Fetelor, chiar doream si eu sa deschid un subiect pe aceasta tema.Acum vreo 4 ani, pe cand eram prin primii ani de facultate, am fost intr-o excursie in Turcia, unde am cunoscut o familie.Doamna respectiva mi-a recomandat un fel de ceara care este in borcanase si care se pune direct cu bocanasul la incalzit intr-o oala cu apa.Apoi se intinde fisii pe piele, dupa care se aplica o bucata de bumbac, se preseaza si apoi se trage panza cu tot cu fisia.Este extraordinar de buna.Surplusul(daca ramine)se indeparteaza cu apa calduta.Este ca o miere de albine si chiar este duce si miroase a dulce.Este de la firma Sesu.Am vazut ca au adus si aici.Firma este aceeasi dar au alt gen de ceara(la rece,parca).Ulterior, mi-am luat din Germania tot ceea ce folosisem.Am fost f. multumita.Este f. buna in special pt. zonele sensibile(axila, inghinal).Acum mi se termina si chiar nu stiu de unde sa o procur.Nici nu este scumpa ~2 euro bucata poate chiar mai putin.Daca vedeti asa ceva prin comert va rog sa-mi spuneti.Sunt in borcanase portocalii si altele albastre.Si daca vedeti asa ceva, va recomand cu caldura.
Tot din Turcia mi-am procurat o crema pt. incetinirea cresterii parului nedorit.Este si aia f. buna, am folosit-o de 2 ori si deja s-a vazut, doar ca uit sa o folosesc.Ce-i drept, este putin cam scumpa, dar sunt produse exceptionale.
Tot de la ei am folosit si o crema de par(balsam) se numeste Ipek si am fost fffff multumita de el.
Fetelor, daca vedeti pe undeva asa ceva, va rog sa-mi spuneti si mie.
Michelle7, multumim frumos pt. reteta de crema.Auzisem de asa ceva dar nu stiam cum se face.Tu ai incercat?Se i a parul?
Balbina spune:
nadyana, am vazut produse Sesu in cam toate supermarketurile. Chiar de curind mi-am luat ceara de 2 feluri, roll-on, care se incalzeste intr-un vas cu apa sau la microunde, si la borcanas, care se foloseste rece. Ambele se intind pe piele, apoi se aplica o fisie textila (se vind in set cu ceara) si se trage. Le-am incercat pe amindoua. Sincer, nu am ramas prea impresionata, sau mi-am pierdut indeminarea, de cind am epilatorul electric. Ceara din roll-on iesea f. greu, dupa putin timp s-a intepenit in cilindrul ala si n-a mai vrut sa iasa. Cea de la borcanas numai fisii n-o puteam intinde, era super nasoala, o consistenta ca a mierii
in fine, probabil nu am eu indeminarea necesara, dar nici nu mai incerc. Am revenit la epilator. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze