ceara rece?!
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
Mie nu-mi place deloc si nu stiu cum se poate indeparta cu apa ca eu a trebuit sa dau cu parfum sa iasa ca nu aveam spirt aici, cum vazusem ca fac in saloane..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
aiska spune:
Eu am fost la cosmetica aici si credeti-ma nu am fost deloc multumita de ceara rece.Probabil astia au alta calitate de ceara pt. rasa lor blonda.De zona inghinala,no comment!Mi-a spus ca-i pare rau ca nu a iesit mai bine si mi-a recomandat PENSETA!
De atunci n-am mai dat pe acolo si folosesc ceara din Romania.![]()
Sabina
6+
mamica lui Aleksi Joel 
megbeng spune:
penseta??? [emoticon care lesina]...pentru cateva fire intleg..da pentru cate sunt acolo...repet: [emoticon care lesina]
suceava!
Llaura spune:
Ceara rece roll-on de la Veet este senzationala. Se ia cu apa fara probleme, ia si parul scurt.
Michelle7 stie cum se face in casa ceara din asta rece (e zahar de fapt), dar eu inca nu am incercat.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by cait
Mie nu-mi place deloc si nu stiu cum se poate indeparta cu apa ca eu a trebuit sa dau cu parfum sa iasa ca nu aveam spirt aici, cum vazusem ca fac in saloane..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ceara rece se indeparteaza cu ulei (daca e solubila in grasimi ) sau cu apa daca e hidrosolubila.
Michelle

michelle7 spune:
ceara acasa se face dintr-o lamaie stoarsa+ 1 pahar de zahar (de 250 ml aprox cantitatea exacta nu e relevanta)
se incalzeste pe foc mic de tot pe ochiul cel mai mic (f important)pana ce spuma are culoarea caramelului. se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca pana puteti sa o luati cu mana (cam 15-20 de min) . o scoateti doar cand sunteti sigure ca nu arde si o modelati cu mainile ca pe o plastelina vreo 2-3 minute. cand s-a racit suficient si e la temperatura corpului o intindeti in fasie pe piele la fel ca ceara clasica . se lucreaza cu toata cantitatea odata deci practic aveti o singura fasie pe care o remodelati. tot secretul e sa va iasa combinatia , ca daca e prea moale nu o mai puteti lua de pe piele, daca e prea tare nu scoate. daca e prea moale puneti amestecul din nou pe foc vreo 2 min. daca e prea tare puneti amestecul + un pic de apa 2 min.
la fel daca ati lasat prea mult sa se raceasca si s-a intarit in cratita, puneti pe foc un pic.
Michelle
Llaura spune:
Michelle: da' cum o scoti de pe picioare? cu mana pur si simplu? aia de la veet e lipicioasa si se ia cu fasie.
michelle7 spune:
e tare. e aproape ca cea clasica. doar ca nu e casanta.
cu mana o tragi. va fi o fasie groasa cu care lucrezi
Michelle
Anda Panda spune:
eu am gasit ceara calda, de care sint f multumita. ceara rece - am incercat-o si pe aia, a fost...vai de mine si de mine !!!! in zona inghinala ramasesem cu vinatai - asa ca nu zic cit a duruuut !!! doale lau, lau !!!
acum am combinatia perfecta: ceara calda + aparat epilat.
ceara calda este m buna: imbunatateste circulatia, deschide porii.
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
floriinutza spune:
quote:
Originally posted by megbeng
penseta??? [emoticon care lesina]...pentru cateva fire intleg..da pentru cate sunt acolo...repet: [emoticon care lesina]
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721" target="_blank">suceava!
cu penseta, de ce nu?
si eu m-am epilat odata cu penseta din ambitie. si nu doar inghinal.
e drept, aveam o gramada de vreme si nimic altceva de facut, inafara de plaja!
acum am progresat, folosesc epilatorul el.
ca nu mai am vreme!