Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Timi-Melinda, cred ca te strezezi prea tare. Nu-ti mai face atatea griji, mai ales ca abia v-ati casatorit. Eu personal, nu am fost la ginecolog decat dupa ce am ramas insarcinata. Daca incepi de acum sa iti faci atatea probleme, ce o sa faci dupa ce o sa nasti?
Bucurati-va de aceasta perioada in care aveti cel mai mult timp pentru voi. Multa sanatate si, pentru ca va doriti un bebelus, iti doresc sa ne aduci cat mai repede vestea ca ai ramas insarcinata.

Cristina, eu nu beau deloc alcool, dar din ce am vazut, cred ca intr-adevar exista si un fel de osake, care seamana cu rachiul din Romania.

Fetelor, as vrea sa va intreb ce stiti despre medicamentele homeopate, aici in Japonia. Se pot da la copii? I-am cumparat fetitei mele medicamente pentru nas de la o farmacie homeopata. Sotul meu are ceva retineri.
Si inca ceva. Ceea ce cumparam noi de la plafar in Romania (ceaiuri, siropuri) intra in categoria medicamentelor homeopate?

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Cristina(ocris),nu.ce cumparam noi de la plafar nu intra-n categoria homeopate,remediile homeopate pot contine diverse kestii ciudate,nu doar plante.
Inchid subiectul asta,ca a ajuns la pagina 21 si va rog sa deschideti un capitol nou.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput