Viata in Japonia (36)
Raspunsuri - Pagina 28
ken spune:
NU E NIMENI PE AICI?.yareyare.Nu stiu ce naiba ma apucat ca m-am uitat pe niste poze si am inceput sa ca proasta.
devylla spune:
tinatache te dezamagesc,nu cunosc vreo carte despre istoria si cultura japoniei.si eu sunt in cautare,recomanda cineva o carte de gen pe aici,nu-mi amintesc cine.si eu,am mai cautat pe internet din lipsa de librarie in limba romana
ken ce poze ai vazut de te-au afcut sa ?
O zi frumoasa tuturor!
Sabina Y.
japonia prin ochii unui amator
Ileana2000 spune:
Fetelor,vreu sa trimit niste bani si nu ma descurc cu paypal-ul.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87470
Ne strangem si noi,ca eu singura nu ma descurc..
AYUMI spune:
Da,Ileana.si pe mine m-au impresionat foarte mult pozele.
Cum facem?Eu am cont Pay-Pal...
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Ileana2000 spune:
Ayumieu chiar nu ma pricep,daca se poate,luni sunt la postaLas la apreciera ta,imi este mila si de batranei si de copilasi
tinatache spune:
ken, mersi mult!
devylla, eu am gasit acuma un fel de magazin istoric, a avut la un moment dat o revista intreaga dedicata doar isotriei Japoniei. Am comandat-o la librarie si abia astept sa o iau! Pana atunci, daca cumva nu ai citit deja, iti recomand Shogun a lui James Clavell. Chiar daca e putin inflorita ca e beletristica, mie mi-a placut mult. Cred ca de la ea mi se trage mie:) Si Gai-Jin e interesanta.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
ken spune:
DEVYLLUTA MAMA ...poze cuca tare dor imi e de el.Asa se intimpla cind sint singura acasa.Cind e familionul acasa nu pot ca iese.TINATACHE CAUTA PE NET caci sint mule pagini despre JAPONIA[tasteasa japonia si ai sa vezi acolo mai multe}
devylla spune:
tinatache am citit cartea pe nerasuflate,apoi am cautat si seria de volume video.A fost facut un film-serial,in patru parti,e foarte interesant de urmarit,si de regasit personaje,peisaje formate pe parcursul citirii cartii.:)
ken,asta-i cu dorul,nu intreb mai multe
Ileana dar puteti sa folositi plicurile pentru donatii,nu am vazut subiectul inca,dar stiu ca plicurile se strangeau la oana_b si lorelai.
Noapte buna!
Sabina Y.
japonia prin ochii unui amator
mamaluidavid spune:
Tinatache dulapurile sunt construite in perete,cel putin la casele vechi.
Casa in care stam noi a fost construita acum 20 de ani;am un dulap cu sertare subtiri si multe,cica e pentru kimono-uri.
Stefania,mami de David si Patricia