Viata in Japonia (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Japonici... unde v-ati ascuns ???

devylla cum a fost nunta ? asteptam sa ne povestesti daca se poate si pozici

G.K.R

Mergi la inceput

Mamici-japonici care aveti baieti , chiar sunt curioasa daca si alor vostri le place "Kabutomushi"? ca al meu e innebunit dupa ele , ei aoleuuuu si eu mor cand ii vad deja mi-a adus acasa 2 asa de mari..... si eu am o frica , nu ma pot apropia nicicum

G.K.R

Mergi la inceput

au inceput nebunii de coreeni sa se joace cu missile-urile azi au trimis 7 si eu care eram aia mare si tare scuze hai ca s-au suparat si japonezii , bravo lor , chiar ca am inceput sa-mi fac griji

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

Ce liniste e pe aici! Unde a fugit toata lumea? MamaluiDavid iti doresc nastere usoara, mai ai un picut, un bebe sanatos si frumos, si la fel si tie multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickolle spune:

quote:
Originally posted by nanami

"Kabutomushi"?

G.K.R

Ce sunt astia un fel carabusi aia dupa care sunt innebuniti copiii japonezi?(spun copiii japonezi pt pe la noi am vazut atatia copii sa se joace cu ei ca la japonezi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

si fetitei mele ii place kabutomushi dar eu nici sa nu-i vad . pe chanell 10 este o emisiune despre sotiile gaijin . saptamina viitoare o sa apara si o romana de a noastra si abia astept sa vad ca au aratat secvente si avea un baietel de vreo 3-4 anisori si il tot batea si imbrincea . incepe la 8 seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

quote:
Originally posted by Eliana

si fetitei mele ii place kabutomushi dar eu nici sa nu-i vad . pe chanell 10 este o emisiune despre sotiile gaijin . saptamina viitoare o sa apara si o romana de a noastra si abia astept sa vad ca au aratat secvente si avea un baietel de vreo 3-4 anisori si il tot batea si imbrincea . incepe la 8 seara .

SAPTAMANA VIITOARE IN CE ZI?

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

da in ce zi?si cum se numeste canalul...ca stiu ca difera de la o regiune la alta.

poze nunta
japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Frumoasa miresica ...am vazut pozele DEVY CASA DE PIATRA FERICIRE SI MULTI COPII

MAMI12+cu YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

La mine e pe canalul 12 , MARTI de la 20:00. (canalul unde au film joi seara...hai ca alte emisiuni nu prea stiu, si nici cum sa explic mai bine).

Am vazut si eu secventele( urmaresc emisiunea). Parca vad ca o sa fim iar comparate cu americancele care sunt calme, intzelepte....etc.., dar sincera sa fiu cand am vazut secv. mi-am spus in gand "yappari ru-mania jin". Imi cer scuze, dar asa am gandit eu pe moment.

Dolphin, cum te mai simti? Creste burtica?

Devylla ...casa de piatra si multa fericire.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput