Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
anateo2004 spune:
fetelor,la giulesti nu se sta cu bebe in camera.
la polizu da,iar rezervele au conditii foarte bune(cel putin acum doi ani),sunt doua paturi in camera si cu bebelusul langa tine.eu recomand oricui,este ideal sa ai copilul cu tine il poti schimba tu,alapta cand vrei,il ai tot timpul sub ochi.stiu ca exista si rezerve de o persoana cu plata,sincer nu cred ca merita.
si eu tot cu drMaior o sa nasc si de data asta,ce nu imi place e ca e fff.multa lume la usa ei si nu exista o ordine dupa care sa se intre.
Ktrinel spune:
MULTUMESC CRISTINA !!
draga mea, la cat o sa ploua (dupa cum se zice in traditia populara daca iti ploua la nunta "ai parte de bani multi" ) o sa fac o avere cat a Reginei Angliei
...in fine, sanatosi sa fim . din partea mea, chiar daca lucrez la banca, nu vad cum sa fac avere ca simple employee, dar poate sotul ca el e trader pe bursa...si cine stie !!! poate ma face sa stau acasa de tot...de fapt as putea sa stau si acum, dar nu sunt eu genul sa stau acasa...eu trebuie sa ies in lume , sa ma socializez.
cat priveste al doilea copil , stai sa il fac pe primul....si apoi mai vorbim ![]()
cristina1974 spune:
Asa, Ktrinel, bravo! Sa stii ca e foarte bnie sa fii activa, cat de mult poti.Trece timpul altfel, si te simti utila. Si eu am dezlegare la stat acasa cat poftesc,dar crezi ca pot? Nu pot,trebuie sa ies,trebuie sa-mi vad de firma,ca si aia e ca un copl pentru mine,la cate sacrificii am facut pentru ea.
Iasmina a zis azi la gradinita ca pe surioara ei o cheama "nadia zuza",asa mi-a spus profesoara, ca incepuse sa ma intrebe daca "zuza" este nume romanesc. M-a busit un ras cu lacrimi, ca ,mititica de ea, nu poate sa zica "Nadira Georgia".
16+
cristina
dolores spune:
Katrinel casa de piatra...tot ce e mai frumos sa se implineasca, sa aveti o zi superba, sa fiti fericiti, sa va bucurati din plin de tot ce va inconjoara si asteptam detalii cand termini si cu "luna" de miere...si bineinteles cat mai multe poze
pupici
dolores
14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
LindaZ spune:
Eu n-am mai scris nimic de mult ca sunt superocupata ... maine am ultimul examen din master, pe 22 am de dat lucrarea la care n-am facut mai nimic, si intre timp o groaza de treaba la servici plus vandut un apartament in Iasi si de facut un imprumut la banca in Bucuresti pentru altul ...
DAR, ieri am fost la Chisinau la ecograf (la singurul doctor care a avut dreptate cand am fost insarcinata cu Ioana si am facut 13 ecografe) si mi-a spus ca totul e bine pentru 13 saptamani si am un ... baietel!
Asa ca trebuia sa va anunt si pe voi chiar daca indata iar plec la invatat.
Mihaela
m_monique spune:
Ktrinel, super bancul!
Sa ai parte de nunta pe care o visezi.
Daca ploua se zice ca e cu noroc si bogatie.
In Ardeal carcotasii spun ca daca ploua la nunta inseamna ca mireasa a mancat din oala, sau n-a fost cuminte.
12+
Nunta noastra
dolores spune:
fetelor. am trecut pe pagina 2, noi care eram mereu pe prima pagina la odisee.....
dolores
14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
cristina1974 spune:
da ,Dolores.....rushinica mare. Hai, nu mai vorbeste nimeni pe aici? unde ati disparut toate? vreti sa strig catalogul?
16+
cristina
roxana c. spune:
Hai ca am aparut si eu.
Ktrinel, casa de piatra, copii sanatosi si sanatate sa va dea Dumnezeu! Daca ai remarcat, am scris "copii", adica la plural
, poate ajungi asa ca mine, la al 3-lea![]()
Roxana
15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores spune:
spune si tu ce au disparut fetele astea...butonez tv-ul poate gasesc ceva interesant sa ma uit
quote:
Originally posted by cristina1974
da ,Dolores.....rushinica mare. Hai, nu mai vorbeste nimeni pe aici? unde ati disparut toate? vreti sa strig catalogul?16+
cristina
dolores
14+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel