Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

incearca asiza...poate iese bine...de ce nu?

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

pai in primele 3 luni nu prea am mancat ca am avut greturi....acum ca m-au lasat mananc si eu ca omul normal...bine, mai sunt cateva chestii care pe care nu le suport...mirosul de fornetti...
inca nu mi-a spus ce greutate are copilul, tie ti-a spus?
o voi intreba pe 27 cand ma duc la eco

quote:
Originally posted by Ktrinel

DOLORES, DANDUSA, dar ce burtici mari aveti....la mine acum incepe sa se vada...ce mancati frate de cresc asa? apropo voua v-a spus la echo cam cat ar cantari aprox bebeul?

dolores 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MII DE SCUZEEEEEE!!!!!
Nici prin cap nu imi trecea ca EU sint capul rautatilor si ca am creat o pagina cit ....doua la un loc.Scuze pentru incident ,am incercat sa repar ,un pic a mers, dar nu de tot ,sper sa nu va fi suparat tare.
MIRONA,sa stii ca nu le-am pus la intimplare frizurile....,am o prietena buna care are nunta peste o luna si ma gindeam sa i le arat ei asa ca am incercat sa le salvez peste tot dar nu se putea.Singurul loc unde s-a putut a fost la semnatura,oricum urma sa i le arat ei azi si apoi le stergeam ,numai bine acum am sa incerc s-o ajut altfel.
Cu pozele am mai incercat si am sa mai incerc.Mersi
Fetelor,noi ne-am gindit la nume ,dar nu sint batute-n cuie!!!
Pentru fetita:Antonia,Maria si am s-o pot alinta Tonia
Pentru baiat:Antonio,Radu si am sa-l pot alinta Toni.

Eu nu tin neaparat sa aibe si nume de sfint dar daca ma razgindesc la fata am deja ,iar la baiat va fi Antonio,Alexandru.

Si voi ati ales niste nume frumoase foc

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRONA,felicitari pentru test!!!Faci cinste si tu!!!

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata, fetele, chiar daca-i 10, m-am trezit s-o duc pe fii-mea la scoala si nu stiu de ce, dar de ieri as dormi pe mine toata ziua. Ma gandesc ca o fi din cauza lui bb? Totusi nu-i cam devreme?
Lavinia, ai dreptate, nu m-am gandit la cacofonii, deci la mine daca-i baiat ar fii o problema, dar chiar nu stiu nici un nume de baiat care sa-mi placa, am mai vazut pe forum Ayan, imi place, dar parca-i prea strainesc
M-au luat niste emotii de nu va spun, de-abia astept sa vina ziua de maine mai iute, sa vad ce-mi spune la eco. Cu toate ca nu prea cred sa fie 2, totusi am ceva emotii.La urma urmei sa fie sanatos(i) sau sanatoasa(e)
Stau foarte atenta sa vad cand va misca, dar in afara de cateva falfairi acum vreo luna, nu am mai simtit nimic, cred ca n-a fost totusi de la bb atunci, chiar daca erau exact ca alea. As mai avea inca vreo 2 saptamani, dar poate misca mai repede.
Mirona, ti-a dat rezultatul la triplu test asa de repede, parca stiam ca dupa 2 saptamani ti-l da, sau depinde de laborator?

Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

multumesc frumos ca iti place culoarea si iti multumesc pentru compliment

quote:
Originally posted by cristina1974

Asiza,imi pare bine ca-mi dai dreptate....ce sa-i faci,asta este si cu asta mergem inainte.Buni sau rai,nu ii mai schimba nici naiba acum, asa ca mai bine imi vad eu de treburile mele, insa nu scap nici o ocazie sa-i sictiresc bine, macar cu privirea, ca zau ca nu ma pot abtine.
Dolores, am vazut si eu pozele tale. Ti-a iesit culoarea foarte bine,sa stii, si te prinde super.
Dandusa, as vrea sa te ajut cu un sfat, insa habar nu am ce sa iti zic. Sorry.....Aici e ceata totala cand e vorba de informatii de genul asta.
Acu' va pup din nou pe toate, ca iar trebuie sa ma intorc la treaba.
Intru eu mai tarziu un pic.

16 saptamani, fix azi

cristina

dolores 14+

Mergi la inceput

foarte frumoase si interesante numele....dar esti sigura ca nu o sa te razgandesti pana il nasti pe bebe?
ca si eu pana acum m-am gandit si m-am razgandit de o mie de ori
pupici

quote:
Originally posted by cristina1974

Ce-s paginile astea asa de lungi???????????????
Ca nu se mai termina randul
Mai,fetelor, am intrat prin niste magazine.....mi-a cazut fata, pur si simplu,de ce lucrusoare am vazut pentru bebelushi...Instantaneu au inceput sa ma manance buzunarele,si constiinta in acelasi timp,ca nici macar nu stiu ce fel de bebel am. Dar asa imi mai venea sa iau si bleu,si roz....ca stateam de una singura si ma minunam si hlizeam ca aia in targ,asa frumoase erau toate.
Noi saptamana viitoare plecam in franta, la Disneyland, ca i-am promis la piticoata mea ca facem o plimbare printre printesici. Ca daca pe tati il mananca limba si alte cele indecente,asta-i trebuie. O sa stam patru zile,cu cazare si absolut tot chiar acolo, in Disneyland.
Na, sa vedeti acu' ce tragedie o sa fie cand o sa trebuiasca sa ne intoarcem acasa,nici nu vreau sa imi imaginez.
Aseara am cugetat noi la nume pentru bebel,si am gasit doua variante. daca e ,o sa o cheme Nadira Georgia,iar daca e ,o sa il cheme Armin Timon,ca a trebuit sa ne gandim si la nume de sfant ortodox, ca o sa-l botezam pe bebe in Romania, la anul, dupa PAste. Ce ziceti de nume?

16 saptamani fix, azi

cristina

dolores 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Va salut dragele mele. am avut cateva zile calculatorul stricat si abia acum am simtit dependenta de voi.cand intram zilnic si va citeam mi se parea ceva normal si nu credeam k daca nu voi putea intra cateva zile voi fi innebunita...dar asta am simtit . mi se parea k sunt izolata pe o insula pustie, k sunt rupta de lume si realitate...sper sa nu se mai repete povestea vreodata.ma gandesc cu groaza la perioada in care voi fi plecata in concediu si nu voi mai fi in contact cu voi....va multumesc k existati!
Ma bucur cel mai mult cand vad numai vesti bune. sper sa se fi terminat definitiv cu cele proaste si sa ne bucuram din plin de burticile noastre.

Voiam sa intreb tutunaresele consacrate pana in ce saptamana dr T le-a prescris tratamentul de sustinere.Eu nu am mai ajuns la dansul la control si imi este rusine sa sun sa il intreb cat timp sa mai iau tratamentul. sunt convinsa k imi va raspunde k fara sa ma vada nu imi poate spune si de aceea as vrea sa stiu de la voi.Mie la inceput mi-a zis sa fac 8 fiole, dar apoi cu scurgerile mele maronii la-m sunat si mi-a zis sa continui, dar nu mi-a mai zis cat...Imi dati si mie un sfat?Eu nu as vrea sa il opresc , dar nici sa il iau mai mult decat este permis. Ma refer de fapt la pregnyl cand intreb,caci restul stiu k nu dauneaza.
Ieri mi-am pus flori in jardiniere si va trimit si voua din ele:

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Daca tot veni vorba de nume, noi ne-am hotarat deja, de fapt suntem hotarati pentru fetita, care va fi: Blanka Nicole, iar daca va fi baiat...Kristian, cred, dar asta mai ramane de vazut, deoarece numele de familie se termina cu Cu (Marcu), si creeaza cacofonie...poate mai adaugam ceva intre.
Va pup,
Melinda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, multumesc pt raspuns. Ba da, la moisica sunt. Ea mi-a spus la inceputul sarcinii ca poate facem si TT, dar nu am ceru amanunte, ca mai era mult...luni am programare si o sa vorbesc despre tot cu ea, inclusiv nastere si spitalizare, etc. Eu vreau cezariana si vreau bb cu mine in camera, deci trebuie rezerva, or fi la Giulesti, ca nu prea as vrea sa o schimb pe Moisica...ma inteleg tare bine cu ea si ne cunoastem deja de ceva timp:)
Tu te-ai hotarat? Ai discutat?

Fetelor, o fi posibil sa vada Moisica le eco normala la 12s+4z sexul lui bb? ar fi tare frumos!

Stie cineva daca exista la Giulesti rezerve in care sa te lase cu bb dupa cezariana? Eu cred ca exista, dar nu stiu sigur...si cat costa?

Pupicei, Ingeras12+

Mergi la inceput