Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Ce fac fetele?
Eu nu stiu daca sa fac TT... cred ca il voi face, insa fac Pregnyl. Trebuie sa-l opresc cu min 10 zile inainte, nu? Ca este BetaHcG... Cat costa si unde se poate face? O sa-mi spuna pp si doctorita.
Cat despre corectitudinea analizelor, eu nu stiu ce sa mai cred: Mi-am facut Chlamydia si la Medlife (sange si secretie) si la Medicover (sange). La Medlife a iesit IgA pozitiv, restul neg (inclusiv secretie - neg), iar la Medicover au iesit neg toate, deci ok...
Si sotul meu este "prezent la datorie" aprope tot timpul :) e tare haios, mi-e un drag de el :)![]()
De-abia astept sa aflu ce este bb:) maine sau sambata ma duc la Moisica sa se uite pe analize si imi face si o eco (normala, 2D). credeti ca se vede ce e bb? avem 12+.
Miro, sapt 20-21 este ok, nu-ti face griji.
Desiree, Asiza, bravo!
Deny, bafta la control si asteptam sa ne spui ce e bb, sigur iti spune:)
Va pupacesc muuult, Ingeras
12+
danita spune:
hello gagici ,
am primit rezultatul la triplu test si e ok.
am o intrebare : Cand se face eco morfologica? am inteles ca dr Iosup e cel mai bun, stiti si altii ?
eu am inceput sa ma simt mai bine si am inceput sa mai si mananc :)
va pupici si astept sa imi spuneti parerea voastra .
BeBelusca
dolores spune:
ingeras TT mi l-am facut la Moisica la cabinet.
nu esti pacienta dansei???
nu ti-a zis ca acolo il vei face??
te costa 600.000
eu l-am facut si cand ma duc pe 27 la control si eco imi voi lua si rezultatul.
apropo, ai discutat ceva de genul conditiilor de spitalizare sau alte chestii???
te pupacesc
poate ne vedem odata la cabinet...hihi
dolores
14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
ama.lia spune:
Buna ziua la toate burticile!
Fetelor, cand va aud cu toate analizele, vitaminele, testele, eco morfologice, etc, nu mai inteleg nimic. Dr. meu mi-a dat sa fac analizele la 14 saptamani, mi-a spus ca imi interzice categoric sa iau orice vitamine pana la sapt 20, nu m-a trimis la nici un triplu test... si e tot in Bucuresti! si am ajuns la el greu, cu recomandare... Si mi-a spus sa am grija sa nu ma-ngras de pe-acum!
Asa ca, fetele din strainataturi, nici la noi nu sunt toti asa, oricum, cred ca fiecare dr. are deja bine stabilit de la inceput tratamentul, si toate pacientele beneficiaza de el.
Luni ma duc la controlul lunar, sunt curioasa daca imi va spune sexul lui bebita. daca nu mi-il spune vad eu unde merg , vreau sa stiu!
Cat despre aerele strainilor... o perioada vroiam sa emigram, dar nu ma intelegeam cu barbatu', pentru ca el nu si nu, ca ce, el pleaca de la functie (desi bugetar) la spalat de vase? m-am suparat f tare, dar cand am vazut ca nu se lasa convins, am renuntat si eu.
Am lucrat cu straini, mai mult cu turci, e-adevarat, si erau analfabeti, dar se considerau buricul pamantului, unii chiar isi bateau angajatii. Oricum, toti sunt zgarciti.
Va pupicesc,
Amalia
15+, maine 16!!!!!!
dolores spune:
Dandusa merci mult ca-ti place cum mi-a iesit culoarea parului si merci pemtru complimente. daaaaaa, imi place muuuult Charlize Theron![]()
![]()
ti-am admirat costumasele roz din poze....super sexy...
dolores
14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
cristina1974 spune:
Buna dimineata, fetelor!
vad ca am incins tare spiritele cu strainii,aseara
. Mie mi-a trecut acum, insa aseara eram plina de nervi,noroc mare ca nimeni nu mi-a stat in cale,sa ma supere si mai tare.
Azi am o gramada de treaba,si in plus,as vrea sa sun si la materitate sa vad daca ,cumva, mai pot sa ma fac ceva analize,teste, pana plec din tara,pe 10 iulie. Aici trebuie sa o iei din timp,sa te programezi cu mult timp inainte. Noi o sa fim plecati aproape doua luni,si tare as mai vrea sa mai fac ceva,daca nu,le voi face pe toate, si ecografii,si tot ce mai trebuie, acolo, si trimit prin email toate rezultatele la clinica unde voi naste.
Trebuie sa incepem sa facem si cumparaturile pentru vacanta, si,de asemenea, sa marg si la gradinita Iasminei sa le spun ca fetita va lipsi,din cauza plecarii, ca aici astia sunt foarte stricti,si trebuie sa justifici fiecare zi de absenta.Si scoala se termina abia pe 22 iulie.....
Cred ca v-am inebunit cu programul meu pt azi.
Va pup pe toate si va urez o zi buna.
16 saptamani fix,azi
cristina
Mirona spune:
Fetelor PROPUN un panou mare la inceput de listutza a nostra cu ASA DA! si ASA NU!
Eu clar as fi fruntasa la ASA NU!
Si acum sa va pove de ce:
eu sunt o persoana pot zice bine organizata. Vin de la medic si imi scriu pe calendar ceea ce am de facut in viitorul apropiat, am un dosar in care pastrez tot ce primesc, analize, teste, rezultate, bilete de la dr.
OK.
Pe 24 mai am fost ultima data la medic.
Am ajuns acasa si mi-am notat pe calendar doar asa: pe 27 iunie fac APF si pe 28 iunie merg la control.
Norocul meu este ca mi-am trimis si colega de servici la dr. mea ... la un simplu control. Ii spune ea cine a recomandat-o la care dr.:
Ce mai face d-na Mirona? Trebuia sa vina la mine cu o analiza s-o interpretam ... cred ca s-a ametit si a incurcat saptamanile.
Azi socata la lucru aflu de chestia asta.
Sun dr. si o intreb ce analiza aveam de facut?
Pai AFP.
WHAT????
Ea vb de 27 mai si eu de 27 iunie.
Cica .... dar zau ca nu-s asa de tolomaca din moment ce-mi spune ... mergeti in 28 si faceti analiza, ba nu ... ca poate nu va da rezultatul in aceeasi zi ... mai bine faceti-o in 27.
Apoi 27 si 28 mai sunt sambata si duminica. Deci cine a gresit?
In fine. Am fugit repede la laborator si mi-am facut analiza si deseara am rezultatul.
M-a costat 540.000 si la fel mi-a zis si dr. mea ca e ok si acum analiza doar ca nu poate s-o mai interpreteze 100% corect.
Am observat eu ca fiecare medic are alta varianta de saptamani asupra TT-ului ... asa ca nu-mi fac probleme.
Gandesc pozitiv si Doamne ajuta!!!
Deci fetelor ... si eu avea de facu TT-ul in saptamana 16 ... dar la cat sunt eu de 

... am incurcat saptamanile.
Na spuneti si voi acum ... nu merit sa fiu fruntasa la ASA NU! ?
Miro
18+am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
cristina1974 spune:
Mirona, esti culmea
!!!!!!!!!!!!
Lasa, bine ca l-ai facut,ai sa vezi ca totul o sa fie bine,si data viitoare sa intrebi inca o data exact cand trebuie sa faci ceva.POate te programeaza la cezariana la o data, si tura asta, te duci cu o lona mai devreme![]()
![]()
.....Glumeam si eu....
Te pup
16 saptamani fix, azi
cristina
dandusa spune:
Fetele,am si eu o mare rugaminte la voi.As avea nevoie de un sfat.Am o prietena draga, care are probleme si nu stie incotro s-o ia.Isi doreste foarte mult sa ramina insarcinata si nu prea poate acum pentru ca are un chist care nu vrea sa dea inapoi.Primul control a fost anul trecut cind i l-au descoperit si i-au dat tratament cu "yasmine".Trei luni de zile le-a luat dupa care a facut pauza la sfatul medicului.Cind a mers la control a constatat ca nu a dat inapoi foarte mult.DR. i-a recomandat in continuare "yasmine".Eu am sfatuit-o sa mearag la alt medic pentru ca eu cu ceva timp in urma am avut cinci chisturi micute si au dat inapoi cu"femoden"in trei luni de zile.Cred ca medicul nu i-a prescris ceea ce ii prieste ei sau nu stiu....si acum la ultimul control i-a spus ca trebuie sa la ia pina in iarna fara intrerupere.As vrea daca puteti sa-mi spuneti unde as putea sa o trimit ,la ce medic.Unele dintre voi ati mai avut probleme si stiti cam care DR sint buni in situatii de genul asta.Ea poate merge si in Buc si in Constanta la control.
Va multumesc.
dandusa 19+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=976bscd
dandusa spune:
DANITA,felicitari pentru rezultat.
Faci cinste!
Asa sa iasa tuturor fetelor,gravidutelor!!!
MIRONA,stai linistita ca DR.a gresit...
,nu?!?Ce rost are sa te treci pe listuta cu ASA NU!,cind tu meriti s fii la ASA DA!Hai s-o trecem pe DR.ta mai bine.Pai ce daca-i DR nu are voie sa greseasca?![]()
DOLORES,imi place sa ma imbrac sexy,mai mult de cind sint graviduta.Inainte....ma imbracam asa mai ...decent,dar acum imi vine sa-mi fac tot felul de coafuri nebune ,sa-mi pun cercei mari,sa ma machiez mereu...,decolteuri...,fuste!Nu-mi plac magazinele clasice de gravide.Am intrat de curiozitate ...si mi se pare ca nu mi se potrivesc.Sint prea serioase si ascund burtica de tot.Eu ma uit dupa lucruri normale dar cu o marime mai mare,deocamdata...,ca mai incolo...am sa-mi pun rochiile gen sac ,sau salopetele clasice...,asta este partea a doua!!!Profit si eu cit pot sa mai port ce aveam ,pantalonii deschisi la ultimul nasture....,fuste elastice...maieuri care inca imi mai vin si in general ma imbrac sport,asa ca toate perechile de pantaloni sport imi vin super.Ma simt"hot"mai mereu si asta imi da un sentiment super tare.
dandusa 19+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=976bscd