Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
deny75 spune:
Miro, foarte bine ai facut ca le-ai scris acel mail.Felicitari pentru atitudine.Eu merg la culcare pentru ca maine sunt de servici.Va pupic.DENY
18+
dandusa spune:
ANATEO,sa stii ca eu nu am o parere buna despre Saturn.Daca voi deja v-ati hotarit sa veniti in august...nu stiu ce sa zic.Este cam dificil sa-mi spun parerea pentru ca s-ar putea sa vedeti diferit .Eu stiu ca si Eforie nord este o statiune curata,ieftina,frumoasa...daca puteti sa va schimbati planul....
MONIQUE,sa stii ca eu nu am avut voie sa maninc inainte de triplu test...,decimai bine intreaba fetele de la laborator.
KTRINEL,eu cind mi-am verificat tensiunea ultima data aveam tot 8/5 si nu mi se pare normala.Durerile de cap pe care le aveam atunci erau din cauza tensiunii,deci tu de aia ai dureri de cap ,deci, bea zilnic o cafeluta sau cite un paharel de vin rosu ca sa te simti mai bine.Sint sigura ca va fi soare pe 10 si deci stai linistita!
MIRO,mi se pare normal sa ceri ceea ce ti se cuvine.Fii tare pe pozitie si lupta,noi sintem alaturi de tine.
Fetelor,va urez sa aveti un somn linistit si sa visati frumos.
ps:ce-o mai face Elena,oare?
Sper sa fie mai bine.
aaaa,sa nu uit,DOLORES,imi place tare mult culoarea de par si mie mi se pare ca semeni cu CHARLIZE THERON.aaaa,iti place de ea?
dandusa 19+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=976bscd
cristina1974 spune:
Of, Mirona si celelalte fete,daca ati sti cat de superiori se simt domnii bastinasi de aici.....
De ce credeti voi ca mi-am facut afacere personala si mi-am extins-o? Sa va zic eu: am facut o facultate in Romania, am facut un master in USA,si abia-abia mi-au recunoscut studiile,dupa alti bani dati gramada pe la universitatile lor periculoase. Si ce s-a intamplat dupa aia? stati sa vedeti,mi-am cautat loc de munca,si peste tot am vazut aceeasi chestie: slujbele slujbe, bine platite ,erau rezervate pt dumnealor,iar pentru restul, nu prea conteaza tara de origine..,ce se mai gasea,adica numai chestii nasoale,care pe mine, personal, nu m-au incantat. Si ne-am deschis afacere,si am muncit de numai noi stiam cat de rar ne vedeam,eram cu burta la gura si alergam dupa contracte si zburam prin toata lumea sa fac lucrurile sa mearga,ne-am luat credit,am riscat tot,casa de la parinti si socri,si iar am muncit ca dementii. Acum, cand slava Domnului avem, dumnealor devin invidiosi,ca, cum vine asta:strainii care vin in tara lor au masini de nu stiu care, si case cumparate , si bani, si alea, si alea, si ei nimic???? Pai cum sa aiba,cand ei in loc sa munceasca, stau si beau ceai de le sta mintea in loc, pur si simplu,sau beau prin pub-uri de nu stiu drumul acasa?????Scuze, fetelor, ca m-am intaratat asa, insa ma gandesc zilnic la cata umilire au parte strainii zilnic in tara asta,cu toate ca ei sunt singfurii care muncesc cu adevarat.
Sper sa nu fi plictisit pe nimeni,insa ma mai apuca uneori si multumesc ca ma lasati sa ma descarc.
Va pup
15+
cristina
Ktrinel spune:
dandusa, eu tot timpul am avut tensiunea f mica, asa ca nu ma mira . odata la 6 cu 4 eram bineinteles, in spital.
datorita bolii imunitare pe care o am , exista riscul in sarcina ca tensiunea sa creasca si atunci doctorita a zis ca bine ca e mica sa aiba de unde sa creasca ...
fetelor care lucrati cu /pentru straini: parerea mea este ca greseala este a noastra, ca suntem prea dedicati muncii
si prea "prost" crescuti in spiritul obedientei si al fricii de ziua de maine, ex. daca te da afara, plus tot timpul ca trebuie sa lasam o impresie bune pe unde trecem " ca nu se stie nici o data" , etc...prea suntem slugarnici
..suntem tari in gura in rest, si ii criticam pe toti, dar cand e vorba de ceva "pupam inelul papal" ...si ne credem smecheri ca i'am facut si de data asta, ....hahaha, dar tot ei rad de noi pana la urma....nu vreau sa zic ca nu avem o educatie buna, ci dimpotriva foarte buna, doar ca nu e adaptata "vremurililor"....dixit. eu.
in fine, iote ce m-am mai aprins si eu ...ia sa ma racoresc nitel .
cristina1974 spune:
Ktrinel,ca bine zici tu,dar mai bine hai sa ne racorim nitel
,ca eu mai am un pic si o iau razna tare.
Lasa,sa zica ei ce-or zice......Eu,chiar daca am cetatenie britanica, niciodata nu am sa spun ca sunt englezoaica,daca cineva, vreodata , o crede asta despre mine,cu toate ca nu arat eu nici intr-o suta de ani a englezoaica
.Si le zic , sus si tare,ca sunt romanca, si sa se puna vreo unul cu mine,ca atata timp cat e pe mosie la mine, dau cu el de pamant
.
Acum va las pe toate, ca mi-e somn deja si m-am enervat prea tare cu domnii astia care se cred buricul Pamantului.
sa aveti o noapte buna, si sa visati frumos.
la toate burticile si la toti bebelusii.
15+
cristina
mio75 spune:
Cred ca pt prima data de cand am intrat pe forumul asta , am ocazia sa va zic prima si atat de dimineata:BUNA DIMINEATA!!!
De cand sunt gravida ( nu ca inainte ar fi fost altfel
) n-am ajuns asa de repede pe la birou. Dar nu se va mai repeta curand!
Pupici
desiree spune:
miro, ca o completare la ce au zis fetele deja: eu sunt programata la TT si eco morfo exact in sapt 21, pe 25 iulie..cei de la MEDLIFE s-au strambat cand au vazut trimiterea..ca e prea tarziu ca numai pana in sapt 20 se face TT..i-am zis doctorului...a inceput sa rada si mi-a zis sa nu le bag in seama ca toate secretarele se cred doctorite si ca e foarte bine sa se faca atunci..asa ca du-te linistita in sapt 21
fetelor, va plangeti de patroni straini, dar si cu romanii nu imi este rusine..cand ajung peste capul tau tot felul de parveniti, ajung sa iti dea ordine, sa faca pe nebunii, iti vine cateodata sa te intrebi de ce ai mai facut o facultate..si tot sclavi pe plantatie suntem in propria noastra tara..bravo celor care reusesc sa fie proprii lor stapani...
desiree 14+
leyla spune:
Deny, la controlul lunar nu stiu daca ti se va spune, dar Iosup sigur o va face. Te va intreba ceva de genul "sexul va intereseaza?"![]()
Noua ne-a spus de saptamana trecuta, adica a 13-a
, dar sunt convinsa ca daca mergeam si la prima eco la 6 sapt tot la el ne-ar fi spus inca de atunci. Am o colega careia i-a spus inca de la 7 saptamani
.
Leyla
14+
quote:
Originally posted by deny75stau pitita si va citesc.Vineri merg la controlul lunar.Oare imi va spune sexul bebikului?Sunt asa de nerabdatoare sa aflu...Daca nu-mi spune va trebui sa astept pana pe 4.07 cand am programare la echo 3D la dr. Iosup.DENY
18+
desiree spune:
vreau sa o felicit aici pe colegutza noastra asiza ca nu mai fumeaza de o luna jumate ( te-am citit la fumatul si sarcina, dar eu acolo am spus tot ce am avut de spus si nu vreau sa mai supar pe nimeni
)
nici eu nu am mai pus tigara in gura de pe 10 aprilie iar acum slava Domnului nici nu mai suport fumul de nici un fel din cauza sarcinii
sa ne tina !!!
e drept ca am si un servici stresant si am poftit la inceput de multe ori, dar m-am oprit de fiecare data!
in schimb recunosc ca am mai tras cate un pahar de bere, ca imi place tare !!!
desi
asiza spune:
Hello, hello...
Desiree, iti multumesc frumos pentru aprecieri...
. Te felicit si eu pe tine!
Deny, bafta la controlul de maine...Sa vii cu detalii!
Va pupacesc pe toate 
Oana
11+

stau pitita si va citesc.Vineri merg la controlul lunar.Oare imi va spune sexul bebikului?Sunt asa de nerabdatoare sa aflu...Daca nu-mi spune va trebui sa astept pana pe 4.07 cand am programare la echo 3D la dr. Iosup.DENY